Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Rică Neaga, reacţie acidă despre Florin Talpan: „Stătea prin lojă, se bucura de succesul nostru!”

Rică Neaga a pus tunurile pe Florin Talpan. Fostul atacant consideră că FCSB este Steaua!
25.02.2024 | 11:23
Rica Neaga reactie acida despre Florin Talpan Statea prin loja se bucura de succesul nostru
Rică Neaga, reacţie acidă despre Florin Talpan: „Stătea prin lojă, se bucura de succesul nostru!” FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Adrian Neaga se revoltă împotriva lui Florin Talpan. Fostul atacant al Stelei consideră ipcorizie când juristul CSA susține sus și tare că FCSB nu este continuatoarea Stelei.

Rică Neaga, acid cu Florin Talpan: „Eu nu pot să spun FCSB, eu spun Steaua!”

Rică Neaga nici nu vrea să audă de FCSB. Fostul atacant și antrenor, actual agent FIFA, știe doar de Steaua și consideră că acea echipă este cea patronată de Gigi Becali. Tocmai de aceea a avut o replică acidă pentru Florin Talpan.

ADVERTISEMENT

„Eu nu vreau să spun FCSB. Pentru mine nu e FCSB. E pentru voi. Eu vă înțeleg că voi trebuie să spuneți FCSB. Vorbind serios. Eu am jucat 7 ani de zile la Steaua”, a declarat Adrian Neaga, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA, emisiune care e live pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la 10:30.

„Păi și Bănel a jucat la Steaua. Era aici, în dreapta, cu tricoul cu sigla pe piept și i-a spus Talpan ‘Nu ai jucat la Steaua. Te-ai păcălit’”, a intervenit Cristi Coste.

ADVERTISEMENT

„Eu l-aș întreba (n.r. – pe Florin Talpan), în 2001, când am venit la Steaua și am luat Supercupa. Se numea Steaua! Nu se numea FCSB. Păi și atunci? Cred că era prin lojo. Se bucura de succesul nostru.

Aveam aceeași siglă, se numea Steaua. N-am sigla Stelei pe piept? Deci am jucat la Steaua”, a conchis Rică Neaga.

ADVERTISEMENT

„Mă duc și la meciurile lui Oprița și Boștină”

Adrian Neaga a ajuns la Steaua în vara lui 2001, atunci când roș-albaștrii au plătit 850.000 de euro pentru transferul său de la FC Argeș. Fostul atacant a evoluat în Ghencea până în iarna lui 2005, când a fost cedat la Chunam Dragons în schimbul a 750.000 de euro.

Rică Neaga s-a întors apoi în Ghencea în iulie 2007. Gigi Becali a plătit 1.000.000 de euro pentru a îl răscumpăra și a luat din nou bani pe el, în ianuarie 2009, când l-a cedat la Neftchi Baku pentru 500.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Deși e fan FCSB, Rică Neaga o susține și pe CSA Steaua datorită foștilor săi colegi Daniel Oprița și Gabriel Boștină. „Acum îmi pare rău că o spun și de multe ori mi-am atras antipatii, dar mă duc și la meciurile lui Daniel Oprița și lui Boștină pentru că îi susțin și chiar mă bucur pentru ei că au făcut lucruri bune acolo la echipa Armatei”.

Adrian Neaga, DIALOG DE LA DISTANTA cu Florin Talpan: “ASTA L-AS INTREBA”

ADVERTISEMENT