Fotbal intern

Ricardo Grigore, experiment eșuat ca fundaș stânga! Puștiul lui Dinamo, depășit total!

05.12.2018 | 11:38
Ricardo Grigore experiment esuat ca fundas stanga Pustiul lui Dinamo depasit total
ADVERTISEMENT

Mircea Rednic s-a văzut în imposibilitatea de a folosi un apărător lateral de meserie în banda stângă și a apelat la aceeași improvizație ca și în partida de la Ovidiu. Din păcate pentru antrenor, Ricardo Grigore a fost un experiment eșuat ca fundaș stânga.

Tânărul fotbalist al lui Dinamo a fost depășit total în partida cu liderul CFR Cluj. Ciprian Deac i-a pus probleme în fiecare duel direct, iar pe fază de atac nu a contat absolut deloc.

ADVERTISEMENT

Ricardo Grigore, experiment eșuat ca fundaș stânga! “L-a făcut avioane ăla de 35 de ani!”

Sergiu Popovici a fost trecut pe linie moartă, Vlad Olteanu a fost eliminat cu Viitorul, iar Nasser Aliji e plecat în Elveția la recuperare. Fără niciun apărător lateral de meserie pentru partea stângă, Mircea Rednic a decis să experimenteze în partida de la Ovidiu, introducându-l pe Ricardo Grigore pe acest post pentru a acoperi lipsa lui Olteanu. În prelungirile partidei, Grigore l-a faultat pe Ianis Hagi și a provocat un penalty.

Cu toate acestea, Rednic a mers în continuare pe varianta această și la meciul cu liderul CFR Cluj. Din nefericire pentru dinamoviști, experimentul a fost unul total eșuat. Puștiul alb-roșilor, care evoluează de regulă fundaș central sau mijlocaș la închidere, a fost depășit non-stop de mult mai experimentatul Ciprian Deac. Acesta l-a driblat în câteva rânduri pe Grigore, fapt ce a stârnit mânia băncii tehnice a “câinilor”. “Cum să treacă așa ușor?! L-a făcut avioane ăla de 35 de ani”, i-ar fi reproșat dinamoviștii, conform surselor FANATIK.

ADVERTISEMENT
Ricardo Grigore George Țucudean
George Țucudean a marcat golul de 3-0 pentru CFR Cluj chiar de lângă Ricardo Grigore, fundașul stânga de conjunctură al lui Dinamo București

Va fi soluția de avarie și în partidele următoare. Speranța numită Andy Kawaya

Prestația tânărului fundaș a lăsat mult de dorit pe acest post inedit pentru el, dar Rednic nu îl va “cruța” nici în partidele care urmează. Puternicul apărător dinamovist va fi soluția de avarie pentru postul de fundaș stânga, acolo unde titular va fi, după expirarea suspendării, Vlad Olteanu.

Antrenorul alb-roșilor ar putea avea o altă variantă pentru acea zonă a terenului în persoana lui Andy Kawaya. Fotbalistul belgian de 23 de ani, venit în probe săptămâna trecută, poate acoperi întreaga bandă stângă. Problema este că belgianul nu este foarte bine pregătit fizic la această oră și nu se știe dacă va trece vizita medicală, în condițiile în care a suferit în trecut o fractură de peroneu, iar dinamoviștii îl vor supune unor teste care să arate dacă este apt sută la sută.

ADVERTISEMENT