Fotbal intern

Ricardo Grigore, ironizat de un fost coleg după petrecerea cu lăutari: ”Cam prostuț!”

14.04.2021 | 14:56
Ricardo Grigore ironizat de un fost coleg dupa petrecerea cu lautari Cam prostut
ADVERTISEMENT

Petrecerea cu lăutari organizată de Ricardo Grigore cu doar două zile înaintea duelului, pierdut de Dinamo, 1-3, acasă, cu Academica Clinceni, continuă să facă valuri.

Un fost coechipier la juniori al fotbalistului de 22 de ani l-a ironizat pe Grigore și spune că astfel de lucruri nu se transmit live pe rețelele de socializare, tocmai pentru a nu avea probleme cu clubul și cu suporterii.

ADVERTISEMENT

Florin Vasile a fost campion cu Dinamo, în Liga Elitelor U19, unde a fost coleg de echipă cu Ricardo Grigore. A debutat în Liga 1 în 2018, într-un meci din play-out, apoi a fost îndepărtat din lotul primei echipe.

Florin Vasile: ”Ricardo n-a fost deștept, și-a asumat, asta e”

Fostul coleg a lui Ricardo Grigore a comentat pe tema petrecerii organizate de fundașul lui Dinamo și a lăsat să se înțeleagă că astfel de lucruri sunt ceva obișnuit pentru fotbaliști. I-a dat și o lecție de bază. Totul e să … ”nu faci live”.

ADVERTISEMENT

”N-a fost deștept, a fost puțin cam prostuț. Putea să o facă să nu se afle. El putea să le zică să nu se facă niciun live, să nu se filmeze, să nu-și facă probleme la Dinamo. Și-a asumat, asta e. Dar apoi mai vine și meciul cu Clinceni, 0-3 în minutul 17, ce să mai spui?”, a spus Florin Vasile, la GSP.

Pe 7 aprilie, în ziua în care a împlinit 22 de ani, fundașul dinamovist a dat o petrecere cu lăutari și manele, la care au participat mai mulți colegi de echipă. Deși sunt plătiți de luni bune di cotizațiile și donațiile suporterilor, fotbaliștii nu s-au ferit să arunce cu bani în muzicanți.

ADVERTISEMENT

Pus la zid de fani

Cel mai vehement au reacționat fanii ”câinilor” care i-au transmis că parte din banii pe care i-a aruncat în lăutari au fost donați de copii, din alocațiile școlare.

Prins în fapt, fotbalistul lui Dinamo a avut o reacție sfidătoare la adresa suporterilor-acționari, cei care plătesc salariile jucătorilor, ale staff-ului și angajaților clubului de la preluarea pachetului majoritar de acțiuni de către Pablo Cortacero.

ADVERTISEMENT

”Nu vreau să-mi comentez viața personală în spațiul public. Este viața mea și nu comentez. Îmi cer scuze dacă deranjez pe cineva”, a spus Grigore. Acesta, împreună cu Robert Moldoveanu și-ar fi depus memorii la LPF pentru a deveni liberi de contract dar nu din pricina restanțelor salariale, ci din motive personale.

ADVERTISEMENT