Sport

Ricardo Grigore revine la Dinamo: “Este pentru prima dată când am o vacanţă aşa lungă! Abia aştept să încep”. Exclusiv

Dinamo se reuneşte miercuri pentru pregătirea sezonului din SuperLiga. Unul dintre jucătorii care se vor alătura lotului lui Ovidiu Burcă este Ricardo Grigore, revenit după un an.
14.06.2023 | 20:27
Ricardo Grigore revine la Dinamo Este pentru prima data cand am o vacanta asa lunga Abia astept sa incep Exclusiv
Ricardo Grigore, într-un derby Dinamo - FCSB. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dinamo respiră din nou aer de SuperLiga. Echipa lui Ovidiu Burcă se va reuni miercuri dimineaţa şi va începe pregătirea noului sezon. “Câinii” trebuie să rezolve urgent o problemă stringentă, ridicarea interdicţiei la transferuri.

Ricardo Grigore revine la Dinamo: “Este pentru prima dată când am o vacanţă aşa lungă!”

În aceste condiţii, Ovidiu Burcă va avea doar doi jucători noi la reunire. Este vorba de Geani Creţu şi Ricardo Grigore, care vor reveni după împrumuturi. Fanii aşteaptă şi alte întăriri, dar deocamdată interdicţia le dă mari bătăi de cap dinamoviştilor.

ADVERTISEMENT

Ricardo Grigore, crescut la Dinamo, a fost împrumutat la FC U Craiova după retrogradarea echipei, dar nu s-a impus la olteni. În a doua parte a stagiunii a evoluat la Petrolul, iar din această vară se va întoarce la Dinamo.

Fundaşul central mai are un an de contract cu Dinamo şi a declarat pentru FANATIK că abia a aşteptat să revină acasă, gata de o nouă provocare alături de echipa care l-a crescut:

ADVERTISEMENT

“Este prima dată în viaţa mea când am o vacanţă atât de lungă. Abia aştept să încep. Mă voi prezenta la program şi o să vorbesc mai multe şi cu staff-ul tehnic”, ne-a spus Ricardo Grigore.

Dinamo, stagiu de pregătire în Slovenia! Amical de lux cu Dinamo Kiev

Dinamo va efectua un stagiu de pregătire în Slovenia în această vară, primul pe care îl va efectua în străinătate după o pauză de doi ani. FANATIK a aflat că unul dintre amicalele verii va fi cu Dinamo Kiev, formaţia lui Mircea Lucescu.

ADVERTISEMENT

“Câinii” nu au mai fost într-un cantonament în străinătate din anul 2021, din vremea când erau tot pe prima scenă. Atunci Dinamo a fost într-un stagiu de pregătire în Turcia, sponsorizat de unul dintre apropiaţii clubului.

Burcă aşteaptă ridicarea interdicţiei la transferuri: “Avem o listă pregătită!”

Dar, principala problemă de rezolvat în aceste zile la Dinamo este ridicarea interdicţiei la transferuri. Ovidiu Burcă susţine că are deja lista de achiziţii pregătită şi este sigur că în scurt timp “câinii” vor putea face achiziţii:

ADVERTISEMENT

„Așa cum ne-au promis acționarii, această interdicție la transferuri va fi ridicată. În paralel, lucrăm la identificarea unor jucători care să vină alături de noi. Avem o listă pregătită”, a declarat Burcă în Prosport.

Dinamo a pus în vânzare abonamente pentru noua stagiune, iar în primele 24 de ore “câinii” au vândut peste 1000. Preşedintele Andrei Nicolescu le-a lansat o provocare fanilor şi a declarat că echipa va juca toate meciurile pe Arena Naţională dacă se vor vinde 15.000 de abonamente.

  • 24 de ani are Ricardo Grigore
  • 250.000 de euro este cota de piaţă a fundaşului central
ADVERTISEMENT