Life

Ricky Martin divorțează de soțul cu 13 ani mai tânăr: ”Punem capăt căsniciei cu respect și demnitate”

Ricky Martin și partenerul său, Jwan Yosef se despart după un mariaj de 6 ani. Anunțul a fost făcut public de celebrul artist.
06.07.2023 | 20:45
Ricky Martin divorteaza de sotul cu 13 ani mai tanar Punem capat casniciei cu respect si demnitate
Ricky Martin și partenerul său, Jwan Yosef se despart după un mariaj de 6 ani. Anunțul a fost făcut public de celebrul artist. Sursa foto: oprahdaily.com
ADVERTISEMENT

Cântărețul latino – pop, pe numele său real Enrique Martín Morales, divorțează de soțul cu 13 ani mai tânăr. Cei doi au ales să pună capăt căsniciei cu respect și demnitate. Ei sunt părinții a doi copii, o fată și un băiat.

Ricky Martin și partenerul său, Jwan Yosef se despart după un mariaj de 6 ani. Anunțul a fost făcut public de celebrul artist

Ricky Martin și partenerul său mai tânăr cu 13 ani, Jwan Yosef, se despart după un mariaj de 6 ani. Anunțul a fost făcut public de celebrul artist care a subliniat că separarea se realizează în cei mai buni termeni posibili.

ADVERTISEMENT

„Am decis să punem capăt căsniciei noastre cu dragoste, respect și demnitate pentru copiii noștri și onorând ceea ce am trăit ca și cuplu în toți acești ani minunați”, a declarat cuplul prin intermediul unei declarații comune pentru revista People.

 „Cea mai mare dorință a noastră acum este să continuăm să avem o dinamică familială sănătoasă și o relație centrată pe pace și prietenie pentru a continua creșterea comună a copiilor noștri, păstrând respectul și dragostea pe care o avem unul pentru celălalt”, au continuat cei doi.

ADVERTISEMENT

Starul și partenerul de viață vor rămâne în relații bune de dragul copiilor pe care îi au împreună, o fată pe nume Lucia, venită pe lume în anul 2018, și un băiat care a primit prenumele Renn, născut în anul 2019.

În altă ordine de idei, despre Ricky Martin se știe că mai are doi copii născuți în 2008, cu ajutorul unei mame surogat. Matteo și Valentino sunt în grija sa, despre cei mici urmând să se stabilească în curând custodia.

ADVERTISEMENT

Ricky Martin și Jwan Yosef se despart

„Ca întotdeauna, vă mulțumim pentru toată dragostea și sprijinul pe care le-am primit de-a lungul căsniciei noastre. Suntem uniți pentru a cultiva acest nou capitol al vieții noastre”, a scris Ricky Martin pe Instagram.

Renumitul cântăreț și Jwan Yosef s-au cunoscut pe rețelele de socializare în 2015, diferența de vârstă de 13 ani nefiind deloc un impediment. Șase luni mai târziu au început să iasă împreună, prima întâlnire fiind la Londra.

ADVERTISEMENT

Au vorbit public despre legătura amoroasă abia în 2016, la gala amFAR. În același an s-au logodit, în momentul de față luând decizia să meargă pe drumuri separate. Divorțul dintre Ricky Martin și Jwan Yosef vine la aproape un an de când nepotul său și-a retras acuzațiile de hărțuire sexuală împotriva sa.

ADVERTISEMENT