Life

Rihanna s-a umplut de bani după ce a cântat la o nuntă. A câștigat mai mult decât câștigă unii oameni într-o viață

Rihanna, recompensată cu o mică avere pentru o prestație de câteva minute. Artista a făcut atmosferă la cea mai faimoasă nuntă de anul acesta.
05.03.2024 | 09:33
Rihanna sa umplut de bani dupa ce a cantat la o nunta A castigat mai mult decat castiga unii oameni intro viata
Rihanna, recompensată cu o avere pentru o prestație de câteva minute. Sursa foto: Hepta, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În weekendul care tocmai ce s-a încheiat a avut loc una dintre cele mai grandioase nunți din lume. Fiul unuia dintre cei mai bogați oameni din lume, Mukesh Ambani și-a unit destinul cu aleasa inimii lui. Evenimentul a fost de-a dreptul uimitor, iar pe lista invitaților au fost nume precum Rihanna sau Mark Zuckerberg.

Rihanna a primit o ”căruță” de bani pentru o prestație de câteva minute

Mukesh Ambani ocupă locul 9 în topul celor mai bogați oameni din lume. Dat fiind statutul său, acesta a vrut ca fiul lui să aibă parte de o nuntă care să rămână în istorie. Evenimentul a avut loc weekendul trecut, iar de atmosferă s-a ocupat nimeni alta decât Rihanna.

ADVERTISEMENT

Rihanna este una dintre cele mai apreciate artiste, dar, din păcate, în ultima vreme, aceasta a pus pauză carierei muzicale. Iubita lui A$AP Rocky nu a mai fost la fel de activă din punct de vedere artistic și a preferat să își canalizeze energia în alte domenii.

Riri, așa cum o alintă fanii a pus pe picioare o afacere de miliarde de dolari și a devenit mămica a doi copii. Însă, se pare că Mukesh Ambani a convins-o să urce pe scenă. Și nu pe orice scenă, ci chiar la nunta fiului său.

ADVERTISEMENT

Rihanna nu a putut refuza invitația, mai ales că era vorba despre un eveniment special, dar și despre mulți bani la mijloc. Iubita lui A$AP Rocky a primit milioane de lire sterline pentru prestația sa. Presa de peste Ocean estimează că Rihanna a fost recompensată cu o sumă cuprinsă între 5 și 9 milioane de lire sterline.

Pe lista invitaților lui Mukesh Ambani a fost și un român

Rihanna nu doar că a cântat la nunta faimoasă, ci a susținut un adevărat spectacol. Artista a venit cu întreaga echipă după ea, iar bagajele sale au atras atenția întregii lumi. În ciuda faptului că Mukesh Ambani a fost extrem de mulțumit de prestația Rihannei, fanii nu au avut aceeași părere.

ADVERTISEMENT

Imediat după ce s-au viralizat anumite momente cu Rihanna pe scenă, fanii artistei au început să o critice. Având în vedere suma de bani pe care a primit-o, admiratorii Rihannei se așteptau la ceva mai mult din partea artistei. Mulți nu s-au ferit să o numească ”leneșă”, după ce au văzut că spectacolul ei nu a avut niciun moment special.

Nu este pentru prima dată când magnatul Mukesh Ambani aruncă cu banii pe artiștii de talie mondială. În 2018, atunci când s-a căsătorit fiica lui, Mukesh i-ar fi dat 6 milioane de dolari lui Beyonce să facă spectacol. Lumea este obișnuită cu astfel de petreceri grandioase date de magnat și cu toții știu că nu face economie când vine vorba de familia lui.

ADVERTISEMENT

La nunta din acest weekend, au fost invitați cei mai importanți oameni din lume. Cu toții au răspuns afirmativ și s-au distrat până în zorii zilei. Însă, ceea ce nu știu mulți este că pe listă s-a aflat și un român.

Valentin Luca, participant la ”Românii au Talent” a fost invitatul lui Mukesh Ambani. Acesta a fost responsabil cu prepararea celor mai bune cocktailuri pentru miliardarii planetei.

ADVERTISEMENT