Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Rivalii se bucură de plecarea lui Compagno de la FCSB: „Era un adversar redutabil! Sumă cam mică de transfer”

Bogdan Mara, directorul sportiv al lui CFR Cluj și fost jucător la Tianjin Teda, se bucură după transferul lui Andrea Compagno în China.
09.02.2024 | 16:16
Rivalii se bucura de plecarea lui Compagno de la FCSB Era un adversar redutabil Suma cam mica de transfer
Andrea Compagno, în FCSB - CFR Cluj. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Andrea Compagno a plecat în sfârșit de la FCSB, iar atacantul italian va fi plătit regește în China. Bogdan Mara a comentat transferul jucătorului, mai ales că el a jucat pentru „tigri”.

Andrea Compagno, apreciat de Bogdan Mara: „Un jucător bun pentru campionatul nostru”

Bogdan Mara, oficialul lui CFR Cluj, a vorbit la FANATIK SUPERLIGA după transferul lui Andrea Compagno: „Eu mă bucur că a plecat. Era un jucător bun pentru campionatul nostru și un adversar redutabil zic din punctul meu de vedere.

ADVERTISEMENT

Un atacant care mie mi-a plăcut ce a făcut în România până acum. Dar pentru el e un pas înainte, mai ales din punct de vedere financiar, că are și el o vârstă. E un pas extrem de important pentru Compagno”.

FCSB va primi însă doar 120.000 de euro: „Un salariu extraordinar. Suma de transfer e destul de mică, dar din câte am văzut nu mai era dorit acolo și atuncea e un lucru bun pentru toată lumea dacă fiecare parte e mulțumită. Avea un salariu mare din câte știu și poate pe cealaltă parte se compensează lucrurile”. 

ADVERTISEMENT

Andrea Compagno, pe urmele lui Bogdan Mara în China. Ce jucători români au mai jucat la Tianjin: „Eu i-am adus acolo”

Andrea Compagno va juca la echipa unde fostul mijlocaș ofensiv a evoluat în perioada 2003-2004. Internaționalul român a ajuns liber de contract în China, după despărțirea de Deportivo Alaves: „Când am fost eu acolo era mult mai diferit. S-a construit un stadion nou și foarte cochet. Un oraș mare, de 10 milioane de locuitori, cu niște fani foarte fanatici. E clar că au evoluat și ei foarte mult”.  

Bogdan Mara a jucat 28 de meciuri la Tianjin și a marcat două goluri. În vara anului 2004, jucătorul a plecat la Polideportivo Ejido după ce a terminat pe locul șase în campionatul Chinei: „Oamenii sunt foarte corecți acolo, cu banii vor fi la timp. Dacă el va reuși să se impună și să marcheze câteva goluri cu siguranță va fi iubit de fani”.

ADVERTISEMENT

La Tianjin au mai evoluat însă și alți jucători români precum: Jerry Gane, Marius Radu, Alin Chița, Lucian Goian, Marius Bilașco sau Cristi Tănase: „Eu i-am dus pe toți acolo”, a spus oficialul lui CFR.

Impresarul atacantului italian, detalii de ultimă oră: „S-a interesat în China cum va fi nașterea”

Florin Vulturar, impresarul lui Andrea Compagno, a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre transferul în China: „Nu mai contează dacă s-au înțeles cluburile, dacă s-a decis așa nu mai contează cine câștigă și cine a pierdut. Să fie sănătos la noua echipă și să îi fie bine. Salariul este confidențial, știe mai bine ce câștigă, dar dacă a ales China în detrimentul Turciei.

ADVERTISEMENT

S-a interesat în China cum va fi nașterea și pentru el ar fi cea mai bună soluție acolo. Sunt destul de obosit, am mai avut o discuție în dimineața asta și sunt destul de terminat. Nea Vali a stat pănă la vreo 3, 4, eu am cedat”.

Bogdan Mara a comentat transferul lui Andrea Compagno în China la Tianjin

ADVERTISEMENT