Life

Robbie Williams, la un pas să fie asasinat. “Acestea sunt lucrurile nevăzute atunci când devii faimos”

Robbie Williams a povestit cum a fost la un pas să fie asasinat cu ani în urmă. Totul s-a întâmplat în perioada în care făcea parte din formația Take That.
17.01.2022 | 16:02
Robbie Williams la un pas sa fie asasinat Acestea sunt lucrurile nevazute atunci cand devii faimos
ADVERTISEMENT

Robbie Williams (47 de ani) a dezvăluit că un asasin a fost plătit să-l omoare cu mulți ani în urmă, atunci când a devenit celebru.

Celebrul cântăreț nu a mai făcut această dezvăluire până acum. Totul s-a întâmplat atunci când a cunoscut succesul cu trupa Take That, din care a făcut parte în perioada 1990 – 1995.

ADVERTISEMENT

Artistul a mai spus că faima care a venit destul de repede a fost foarte greu de gestionat pentru el. Robbie Williams a recunoscut că celebritatea venită peste noapte i-a provocat anxietate.

Robbie Williams a fost la un pas să fie asasinat.

Cu mult timp în urmă, Robbie Williams a fost la un pas să fie asasinat. Cântărețul a făcut o dezvăluire pe care a ținut-o ascunsă până de curând.

ADVERTISEMENT

În anii ’90, artistul a atins apogeul faimei, atunci când făcea parte din trupa Take That. Acest lucru i-a adus milioane de fani în întreaga lume.

Pe de altă parte, nu toți s-au bucurat să-l vadă pe cântăreț pe culmile succesului. Robbie Williams a dezvăluit că a fost ținta unui asasin plătit.

ADVERTISEMENT

Din fericire, celebrul artist nu a pățit nimic datorită unor prieteni care au intervenit în această problemă.

“Nu am spus niciodată asta, dar a existat un contract prin care eu să fiu asasinat. Nu am mai spus asta public până acum. 

ADVERTISEMENT

S-a terminat. Am prieteni. Acestea sunt lucrurile nevăzute atunci când devii faimos.”, a povestit Robbie Williams pentru Mirror.

Robbie Williams a gestionat cu greu faima

Robbie Williams este unul dintre cei mai apreciați cântăreți de muzică pop și soft rock din întreaga lume. Și-a început cariera solo în 1996, după ce a cunoscut succesul alături de formația Take That.

Ca artist solo, Robbie Williams a vândut peste 80 de milioane de albume. În plus, acesta a deținut recordul după ce a vândut cele mai multe bilete într-o zi (1.6 milioane) pentru turneul său din 2006.

Cu toate că este apreciat în întreaga lume, cântărețului nu i-a fost deloc ușor să gestioneze succesul. În cadrul aceluiași interviu, solistul a dezvăluit că faima a venit la pachet și cu anxietate și depresie.

“La un moment dat eram extrem de celebru, ca Michael Jackson. (…) Faima și succesul extrem vin cu anxietate, depresie și boli mintale.”, a declarat cântărețul.

Robbie Williams a mai spus că este greu pentru un artist să nu mai aibă intimitate atunci când devine celebru în toată lumea, dar ajunge să accepte acest lucru, însă durează mult timp.

Artistul a recunoscut că suferă de anxietate și nu se simte confortabil atunci când întâlnește persoane străine.

“Am anxietate și nu-mi place să întâlnesc străini, dar ei vor să mă cunoască și mă simt foarte inconfortabil din cauza asta. Doar gândindu-mă la asta apare anxietatea. Este un declanșator.”, a mai spus artistul.

În 2019, Robbie Williams s-a numărat printre artiștii care au urcat pe scenă la festivalul Untold. Cântărețul a mai susținut un concert în România în anul 2015.

ADVERTISEMENT