Life

Robert Lele și Andra Volos au stabilit numele fetiței lor: ”Am ajuns la un comun acord”

Robert Lele și Andra Volos au ales prenumele copilului lor. Declarația făcută de manelistul care va fi tată pentru a doua oară.
16.09.2023 | 00:10
Robert Lele si Andra Volos au stabilit numele fetitei lor Am ajuns la un comun acord
Robert Lele și Andra Volos au ales prenumele copilului lor. Declarația făcută de manelist. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Robert Lele și Andra Volos au stabilit numele fetiței lor. Cei doi parteneri de viață au ajuns la un comun acord, vestea fiind făcută publică de artistul de muzică de petrecere care abia așteaptă să-și cunoască bebelușul.

Robert Lele și Andra Volos au ales prenumele copilului lor. Declarația făcută de manelist

Robert Lele și Andra Volos au ales prenumele copilului lor. Cunoscutul manelist a făcut o declarație în acest sens în cadrul emisiunii Xtra Night Show, unde a dezvăluit și care este starea de sănătate a iubitei sale.

ADVERTISEMENT

Tânăra nu reușește să se odihnească prea bine în ultima perioadă și uneori are zile în care se simte rău. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei urmează să devină mamă pentru prima oară peste numai două luni.

„M-am gândit și am ajuns la un comun acord cu Andra și i-am pus numele Kim fetiței noastre. Andra este acasă, nu s-a simțit prea bine perioada asta cu sarcina, dar e ok. Mai avem foarte puțin, mai avem aproape două luni și naște.

ADVERTISEMENT

Vă dați seama că mai are dureri de burtă, se simte rău, nu prea poate dormi, dar sunt niște lucruri mic. Deocamdată e ok, mai sunt două luni”, a mărturisit Robert Lele în show-ul de la Antena Stars.

Robert Lele, tată pentru a doua oară

Robert Lele, pe numele său real Robert Drumus, urmează să devină tată pentru a doua oară alături de iubita sa, Andra Volos. Manelistul de 26 de ani are o fiică, Antonia, cu fosta soție de care a anunțat recent că a divorțat.

ADVERTISEMENT

Cântărețul postează adesea imagini cu fetița sa de care este tare mândru. Artistul nu este un părinte panicos și crede că se va descurca de minune cu bebelușul care urmează să vină pe lume. Simte că este binecuvântat.

În plus, vedeta a mai subliniat că este pregătit să mai facă și alți copii împreună cu fosta concurentă de la Puterea Dragostei. Mărturia lui Robert Lele este legată de 6-7 urmași, subliniind că cel mai important este să fie sănătoși.

ADVERTISEMENT

Cine este Robert Lele, iubitul Andrei Volos

Robert Lele este unul dintre cei mai apreciați artiști de muzică de petrecere, dar nu a fost întotdeauna așa. A avut o copilărie grea, însă viața i s-a schimbat datorită lui Dan Bursucu care l-a descoperit pe când avea 12 ani.

Impresarul a rămas impresionat de talentul lui și l-a luat în trupa Grand Production Bursuc. În 2010 iubitul Andrei Volos a jucat în filmul Muzica în sânge, unde a avut rol principal. I-a dat viață unui copil talentat. Din distribuție au mai făcut parte Andi Vasluianu și Dorotheea Petre.

Scurtmetrajul regizat de Alexandru Mavrodineanu a fost selecționat în Competiția Internațională a Festivalului de film Clermont Ferrand în anul 2010. Mai exact, este vorba de cea mai importantă competiție mondială de filme scurte.

Evenimentul este supranumit și Cannes-ul scurtmetrajului. O parte din filmările producției au avut loc chiar în casa lui Dan Bursucu, care joacă la rândul său în peliculă. Vedeta are o apariție inedită și legată de industria muzicală.

ADVERTISEMENT