Life

Adriana Simionescu a dezvăluit numele copilului. Cum o va chema pe nepoata lui Adrian Minune

Adriana Simionescu a dezvăluit numele copilului său, după ce a aflat și sexul bebelușului. Iată cum o va chema pe nepoata lui Adrian Minune.
24.02.2023 | 16:50
Adriana Simionescu a dezvaluit numele copilului Cum o va chema pe nepoata lui Adrian Minune
Adriana Simionescu a dezvăluit numele copilului. Foto Instagram
ADVERTISEMENT

Adriana Simionescu a dezvăluit numele copilului său. Aceasta nu a vrut inițial să știe nici măcar sexul bebelușului, dar apoi a decis că vrea să afle ce are, de fapt, iar acum a dezvăluit și care este numele.

Adriana Simionescu a dezvăluit numele copilului

Așa cum era de așteptat, fiica cea mică a lui Adrian Minune a ales un nume neobișnuit pentru fiica ei și nepoata celebrului manelist, anume Noa Zenayda.

ADVERTISEMENT

Noa înseamnă „care se mișcă, se transformă” și vine din ebraică, iar Zenayda semnifică „al lui Zeus”, zeul suprem din mitologia greacă.

„Cred ca această poză exprimă cel mai bine ceea ce simt legat de sarcina mea! Ce simt legat de tine, Noa Zenayda mea!”, a scris Adriana Simionescu.

ADVERTISEMENT

Viitoarea mămică este în culmea fericirii pentru că își va ține în curând bebelușul în brațe și deja face o mulțime de pregătiri pentru venirea pe lume a micuței sale și a ales și nașii de botez. Cine altcineva putea să fie nașa fetiței sale dacă nu chiar sora acesteia, Karmen Simionescu?

Astfel, fiica cea mare a lui Adrian Minune și soțul acesteia vor fi nașii de botez, iar pentru nașii de cununie Adriana Simionescu și iubitul ei au ales alți doi oameni foarte importanți din viața lor.

ADVERTISEMENT

Vorbind despre alegerea surorii sale în calitate de nașă, Adriana Simionescu a mărturisit că sora ei este cea mai bună variantă pentru că cu siguranță își va iubi cel mai mult nepoata față de orice altă persoană.

„Nașii de botez, da, vor fi sora mea, Karmen, și soțul ei. Nașii de cununie vor fi alți doi oameni importanți din viața noastră, dar pentru copil, sora mea Karmen e cea mai potrivită să îmi fie nașa.

ADVERTISEMENT

Mi-am dorit pentru copilul meu să aibă o nașă care să îl iubească din suflet. Cine poate să îl iubească mai mult? Nu am cum să o pun nașă pe mama, așa că sora mea e cea mai potrivită!”, a declarat fiica lui Adrian Minune, conform Click.

ADVERTISEMENT