Sport

Robert Lewandowski, primit cu ostilitate la revenirea în Munchen. Fanii lui Bayern l-au apostrofat pe noul star al Barcelonei. Video

Povestea de dragoste dintre Robert Lewandowski (33 de ani) și Bayern Munchen s-a încheiat definitiv! Noul star al Barcelonei a fost apostrofat de fanii bavarezi la revenirea în orașul german.
02.08.2022 | 18:12
Robert Lewandowski primit cu ostilitate la revenirea in Munchen Fanii lui Bayern lau apostrofat pe noul star al Barcelonei Video
Robert Lewandowski, primit cu ostilitate la revenirea în Munchen. Fanii lui Bayern l-au apostrofat pe noul star al Barcelonei. FOTO: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Robert Lewandowski s-a despărțit după opt ani de Bayern Munchen. Polonezul a semnat în această vară cu FC Barcelona, motiv care i-a supărat teribil pe fanii campioanei Germaniei.

Robert Lewandowski, luat la rost de fanii lui Bayern Munchen

Marți, 2 august, atacantul în vârstă de 33 de ani a mers la Munchen pentru a își lua la revedere de la foștii săi coechipieri și de a lămurii cu șefii lui Bayern, ultimele afirmații pe care le-a făcut la adresa conducerii bavareze.

ADVERTISEMENT

Zeci de suporteri ai lui Bayern Munchen s-au strâns în fața sediului clubului, iar în momentul în care polonezul a plecat, nu au au ratat șansa de a îl apostrofa pe fostul lor golgheter. Mai mulți fani bavarezi au strigat „Hala Madrid”. Aceasta este scandarea favorită a susținătorilor lui Real Madrid, rivala de moarte a Barcelonei, noul club al lui Lewandowski.

„Lewa” este o legendă a lui Bayern Munchen. În cele 375 de meciuri în care a îmbrăcat tricoul nemților, leșul a marcat 344 de goluri și a oferit 72 de pase decisive. La Munchen, Robert Lewandowski a câștigat nu mai puțin de 21 de trofee.

ADVERTISEMENT

Contre între Lewandowski și șefii lui Bayern Munchen

FC Barcelona a încheiat cu o victorie turneul de pregătire din Statele Unite ale Americii. Catalanii au învins-o cu 2-0 pe New York Red Bull, dar Lewandowski n-a reușit încă să marcheze în echipamentul blaugrana.

Totuși, polonezul a fost în formă la declarații. Într-un interviu acordat jurnaliștilor de peste Ocean, „Lewa” a criticat dur modul în care s-au comportat cu el șefii lui Bayern Munchen și a acuzat că transferul său pe Camp Nou a fost tergiversat din rațiuni „politice”.

ADVERTISEMENT

„Clubul a încercat să-mi justifice vânzarea pentru că era dificil de explicat suporterilor”, a declarat Robert Lewadonwski pentru ESPN.

Polonezul a transmis că s-au spus multe minciuni despre el, dar atacantul e convins că, totuși, fanii nemții au continuat să îl sprijine mereu.

ADVERTISEMENT

„Încă nu înţeleg ce a spus el acolo în ultimele zile, dar vom vedea”, a afirmat directorul lui Bayern Munchen, Hasan Salihamidzic.

ADVERTISEMENT