Sport

Prima plecare de la Dinamo în Liga 1. A semnat cu Farul lui Gică Hagi. „Au păstrat și 30 la sută din viitorul transfer” Exclusiv

Robert Moldoveanu a plecat de la Dinamo și va semna cu Farul Constanța. Este vorba despre un transfer definitiv pentru care s-a implicat și Giovanni Becali, aflat în relații foarte bune cu Gică Hagi.
10.01.2022 | 15:10
Prima plecare de la Dinamo in Liga 1 A semnat cu Farul lui Gica Hagi Au pastrat si 30 la suta din viitorul transfer Exclusiv
Robert Marian Moldoveanu si Deian Cristian Sorescu in meciul de fotbal dintre Dinamo Bucuresti si Academica Clinceni, contand pentru Liga 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul Dinamo din Bucuresti, luni 2 august 2021. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Robert Moldoveanu, 22 de ani, a plecat de la Dinamo și va ajunge la Farul Constanța. Atacantul a mai fost dorit în câteva rânduri de Gică Hagi, care a reușit acum să-l aducă la echipa sa.

Șansa carierei pentru Robert Moldoveanu. Gică Hagi l-a adus la Farul pe atacantul lui Dinamo pe care-l dorea de mult timp!

Unul dintre cei mai huliți jucători ai lui Dinamo în toamna trecută a primit șansa carierei din partea lui Gheorghe Hagi și ar putea debuta chiar împotriva „câinilor roșii” în meciul amical de pe data de 15 ianuarie.

ADVERTISEMENT

Robert Moldoveanu a fost autorul unei ratări antologice în meciul cu UTA din Casa Pariurilor Liga 1, cu poarta goală dintr-o poziție excelentă, iar după meciul cu Gaz Metan nu a mai fost folosit la prima echipă.

Mutarea lui Moldoveanu la Farul nu este deloc una întâmplătoare. Atacantul a mai fost dorit în trecut de Gheorghe Hagi, fiind unul dintre jucătorii săi preferați din generația 1999 a „câinilor”, alături de Ion Gheorghe și Ricardo Grigore.

ADVERTISEMENT

Moldoveanu a evoluat în 11 meciuri în acest sezon la Dinamo, fără gol, fiind evaluat conform transfermarkt la doar 100.000 de euro. Atacantul de 22 de ani a fost folosit ultima oară într-un meci oficial pe 15 octombrie.

Giovanni Becali, omul care a contribuit la transferul lui Moldoveanu de la Dinamo la Farul Constanța: „Hagi l-a dorit foarte mult!”

Giovanni Becali a oferit în exclusivitate pentru FANATIK prima reacție după transferul lui Robert Moldoveanu la Farul Constanța.

ADVERTISEMENT

Gică Hagi l-a dorit foarte mult pe Moldoveanu, de mai mult timp. Dinamo păstrează și 30 la sută dintr-un viitor transfer – Giovanni Becali pentru FANATIK

Mircea Rednic a fost cel care, după meciul cu Gaz Metan Mediaș, a decis să îl trimită pe Robert Moldoveanu la echipa a doua la începutul lunii noiembrie, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

Robert Moldoveanu a fost la un pas să se lase de fotbal după o accidentare extrem de gravă

Robert Moldoveanu a trecut prin clipe grele și a fost operat de două ori la ligamentele ambilor genunchi la vârsta de 16 ani, când era un atacant de mare perspectivă și debutase deja în Liga 1. A sfârșit însă a fi cel mai contestat jucător din lotul lui Dinamo, iar fanii i se adresează cu apelativul „99”, numărul purtat la Dinamo.

ADVERTISEMENT

Atacantul nu a putut fi utilizat nici la echipa a doua, neavând drept de joc, iar de la începutul lunii decembrie a fost în vacanță până la reunirea lotului.

Rednic nu a ratat ocazia să îl critice pe Robert Moldoveanu încă de când a semnat cu Dinamo: „Am jucat cu alți doi atacanti, i-am lăsat aici acum patru ani și tot aici i-am găsit. Nici măcar nu aleargă și sunt tineri… nu e de mirare că aduc alți jucători. Sunt mulți care plâng, dar au șansa pe care o au acum și nu-mi demonstrează că mă pot baza pe ei”.

Robert Moldoveanu avea planuri mari la începutul sezonului și visa să fie golgheterul echipei alături de Deian Sorescu: „Îmi propun să dau cât mai multe goluri pentru că asta trebuie să facă un atacant, să ajute echipa cât mai mult. O să mă duelez cu Sorescu să devenim golgeteri amândoi”.

  • 11 meciuri a jucat în acest sezon Robert Moldoveanu la Dinamo
  • 100.000 de euro e cota atacantului de 22 de ani
ADVERTISEMENT