Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Robert Niță a comentat cu sarcasm fazele de arbitraj din FCSB – Farul. „Dawa îl mușcă de coc!” Care e legătura cu Michael Jackson?

Robert Niță a comentat în stilul caracteristic fazele de arbitraj din FCSB - Farul, scor 1-1. Care e legătura dintre Michael Jackson și Louis Munteanu.
06.02.2024 | 17:39
Robert Nita a comentat cu sarcasm fazele de arbitraj din FCSB  Farul Dawa il musca de coc Care e legatura cu Michael Jackson
Robert Niță a comentat cu sarcasm fazele de arbitraj din FCSB – Farul. „Dawa îl mușcă de coc!” Care e legătura cu Michael Jackson?. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Robert Niță a comentat cu sarcasm fazele de arbitraj din FCSB – Farul Constanța, scor 1-1, la FANATIK SUPERLIGA. Acesta a găsit o legătură între Michael Jackson și Louis Munteanu, la golul anulat din minutul 65 de pe Arena Națională pe motiv de ofsaid.

Robert Niță a comentat cu sarcasm fazele de arbitraj din FCSB – Farul. „Dawa îl mușcă de coc!” Care e legătura cu Michael Jackson?

Deciziile lui Horațiu Feșnic și Andrei Chivulete de la VAR au fost puternic contestate după FCSB – Farul Constanța. Adrian Porumboiu a comentat cele 2 faze care au dat foc derby-ului de pe Arena Națională și anunță că penalty-ul acordat pentru „marinari” în prelungiri este corect.

ADVERTISEMENT

De altfel, fostul mare arbitru român nu concepe cum golul lui Louis Munteanu a fost anulat de către arbitrii confruntării. Robert Niță a comentat cu sarcasm faza în care „marinarii” au trimis pentru prima dată mingea în poarta lui Ștefan Târnovanu.

Robert Niță a găsit și o legătură între Michael Jackson și poziția lui Louis Mounteanu din minutul 65 al derby-ului. Acesta spune că atacantul celor de la Farul Constanța era corect poziționat și golul trebuie să fie pus pe tabela de scor.

ADVERTISEMENT

„Mă bucur că de ziua Regelui Michael Jackson a concertat pe Arena Națională și am văzut reîncarnarea lui mișcarea pe care o face Louis Munteanu, numai Michael Jackson stătea cu picioarele 60 de cm înapoi și levita. Numai așa putea să fie în offsaid băiatul ăla.

A fost prezent Michael Jackson de ziua Regelul pe Arena Națională. Acum pun hologramele să cânte și vin 50.000 de oameni. Cum este posibil ca Dawa să fie cu ambele picioare în careu, iar Louis Munteanu cu genunchiul flexat, deci cu piciorul în aer care normal este mai înainte, îți pregătești mișcarea”, spune Robert Niță.

ADVERTISEMENT

Robert Niță: Putea să fie și struț că nu ajungea”

„Putea să fie și struț că nu ajungea. Liniile alea cât sunt de groase, acolo ce e hașurat cu roșu ar trebui să fie distanță de jumătate de metru. Mișcarea normală a capului când vrei să deviezi o minge, normal că capul se duce pe spate, cum să deviezi dacă stai țeapăn. Dawa îl mușcă de coc pe Popescu, îi rămâne cocu în strungăreață, se dau cap în cap.

Noi ne comparăm cu Anglia, Spania. Am văzut că explică în funcție de fază, păi acum nu mai e soft contact. Acum nu mai e soft, e air contact, nu e stipulat în regulament. O imprudență, dacă un jucător trage la poartă și din pendulare după ce lovește mingea piciorul se duce după minge și apărătorul îl lovește în picior după ce a lovit mingea și nu prinde cadrul porții, e penalty sau nu.

ADVERTISEMENT

Știi cum e, domne trăim din osânză și când se duc la analize sunt anemici, aolo nu a fost diegeticianul bun. Când or rămâne două puncte vedem atunci debandadă”, a spus Niță la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul FANATIK.RO.

Robert Nita, REACTIE SPUMOASA la ofsaidul lui Louis Munteanu din FCSB - Farul 1-1

ADVERTISEMENT
Tags: