Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Robert Niță a dat lovitura! Colaborare istorică după contractul surpriză semnat în Spania

Robert Niță a semnat un contract de reprezentare cu clinica spaniolă Ripoll de Prado, condusă de celebrul medic ortoped Pedro Luis Ripoll.
20.02.2024 | 09:10
Robert Nita a dat lovitura Colaborare istorica dupa contractul surpriza semnat in Spania
Robert Niță va fi reprezentantul clinicii Ripoll de Prado pe Europa de Est. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Robert Niță a revenit în platoul emisiunii FANATIK SUPERLIGA după o perioadă de câteva săptămâni petrecută în Spania, unde a stat alături de fiul său, care a fost operat după o gravă accidentare suferită în cantonamentul din Antalya al lui FC Voluntari. Și nu s-a întors în țară cu mâna goală, ci cu noutăți…

Robert Niță a dat lovitura! Va fi reprezentantul pe Europa de Est al unei celebre clinici spaniole

Andreas Niță a suferit o intervenție chirurgicală la nivelul ligamentului încrucișat al piciorului drept după ce s-a accidentat grav în perioada precompetițională la un antrenament al celor de la FC Voluntari. Operația a avut loc la un spital din Madrid și a fost efectuată de Pedro Luis Ripoll, unul dintre cei mai renumiți medici spanioli de specialitate. De-a lungul timpului, acesta a tratat sute de fotbaliști, cei mai cunoscuți fiind Ronaldo, Ibrahimovic, Pepe sau Marcelo.

ADVERTISEMENT

„Ai fost în Spania și ai văzut ce înseamnă să stai prin clinici… Cum e Andreas?”, l-a întrebat moderatorul Cristi Coste pe Robert Niță la FANATIK SUPERLIGA, emisiune transmisă în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 10:30, LIVE numai pe site-ul FANATIK .RO.

„E greu, e foarte greu, să știi. Andreas e bine, face progrese. E o perioadă dificilă și una care, din punct de vedere moral, trebuie să ai puterea să treci peste ea. Cel mai urât pentru un jucător este să știe că are o accidentare gravă. Sunt condiții foarte bune în Spania, și doctorii la fel”, a răspuns Robert Niță, după care a detonat bomba.

ADVERTISEMENT

Datorită relației de prietenie pe care a legat-o cu doctorul Ripoll, în acest an se va deschide la București o clinică asemănătoare celei de la Madrid. Un prim pas spre dezvoltarea propusă în Europa de Est, iar Robert va fi reprezentul spaniolilor în această zonă.

„Chiar vreau să anunț o exclusivitate… Am ajuns la un acord cu domnul doctor Ripoll, începând de săptămâna asta sunt reprezentantul clinicii Ripoll de Prado pe Europa de Est. E centru de excelență FIFA din anul 2013. Sunt foarte mulți jucători de top operați la această clinică.

ADVERTISEMENT

Până în vară va fi inaugurat și un centru de excelență FIFA în București, sub directa coordonare a doctorului Ripoll. Și cred că va fi binevenită prezența unui astfel de doctor. Este în top 5 medici traumatologi din Spania. Selecționat de douăsprezece ori printre cei mai buni traumatologi din Spania, de cinci ori premiat de Asociația Spaniolă de Artroscopie, cel mai bun doctor din regiunea Murcia din istorie…

Gândește-te că în anul 1979 a realizat prima artroscopie. Când la noi de menisc te lăsai de fotbal. Primul implant de ligament încrucișat în 1982. Deci omul este o somitate în domeniu. Are în jur de 65 de ani. În anul 2020 a fost desemnat între primii 10 doctori din Spania. Omul vrea să aibă o astfel de clinică și la București, să fie punctul de plecare pentru Europa de Est.

ADVERTISEMENT

Cred că trebuie salutată decizia doctorului Ripoll de a avea o clinică în Europa de Est, la București. Cred că în felul acesta și sportivii din România vor beneficia de o atenție mai mare. Și nu numai pentru sportivi, pentru că se ocupă și de oameni care nu sunt sportivi…

Cartea de vizită este impresionantă, iar a avea centru de excelență FIFA la București cred că este un lucru demn de semnalat”, este noutatea pe care Robert Niță a oferit-o în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA, emisiune a cărei premieră e disponibilă în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 17:30, pe canalul de YouTube Fanatik și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici.

Robert Nita, LOVITURA URIASA DE IMAGINE

ADVERTISEMENT
Tags: