Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Telefonul lui Gică Hagi l-a făcut pe Robert Niță să izbucnească în plâns. „L-am rugat pe Andreas să pună pe speaker! E Rege și ca om!”

Robert Niță a izbucnit în lacrimi în urma unui telefon primit de la Gică Hagi. Totul după ce fiul său, Andrea, a fost operat.
31.01.2024 | 08:56
Telefonul lui Gica Hagi la facut pe Robert Nita sa izbucneasca in plans Lam rugat pe Andreas sa puna pe speaker E Rege si ca om
Telefonul lui Gică Hagi l-a făcut pe Robert Niță să plângă. „L-am rugat pe Andreas să pună pe speaker! Omul ăsta e Rege”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Andreas Niță, fiul lui Robert Niță, a fost operat cu succes la ligamentul încrucișat al piciorului drept. Fotbalistul celor de la FC Voluntari este susținut inclusiv de Gică Hagi, iar acest lucru l-a emoționat pe expertul FANATIK SUPERLIGA.

Cum l-a făcut Hagi pe Robert Niță să plângă. Fiul fostului atacant, Andreas, e motivul

„Nu am vrut să o spun, dar se vorbește mult în ultimul timp că omul ăsta mereu găsește soluții. E vorba despre domnul Hagi, care l-a sunat și i-a ridicat foarte mult moralul. Au avut o convorbire de vreo 15 minute și cred că și dacă era bine din punct de vedere fizic și juca titular la Voluntari, cred că nu îl ajuta atât de mult cât l-a ajutat convorbirea cu domnul Hagi.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă par slab și acum îmi dau lacrimile când vă povestesc. Nu am rezistat să stau decât vreo 3 minute pentru că și domnul Hagi a trecut cu Ianis prin așa ceva. Ianis a stat vreo 12-13 luni după intervenția chirurgicală până să revină pe teren.

L-am rugat pe Andreas să pună pe speaker, am ascultat vreo 2-3 minute și apoi am plecat din cameră pentru că felul în care vorbește omul ăsta este incredibil. Câtă încrede a putut să îi dea lui Andreas și felul în care a vorbit cu el, ziceai că e jucătorul dânsului din totdeauna.

ADVERTISEMENT

Parca a fost crescut la Academia Hagi și că îl cunoaște mai mult decât îl cunosc eu. A contat foarte mult”, a dezvăluit Robert Niță, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, emisiune care se vede doar pe FANATIK.RO, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

„I-a dat numărul lui Ianis Hagi”

Robert Niță a povestit apoi că după convorbirea lui Andreas cu Gică Hagi, jucătorul lui FC Voluntari a cerut să lucreze suplimentar și la un nivel de mare intensitate la un aparat care îl ajută să se recupereze după accidentare.

ADVERTISEMENT

„Nu poți să mergi, stă numai în pat. Nu faci nimic. Lucrezi cu mașina aia și atât. E mult mai puternic decât mine. Mă credeam mai bărbat un pic, dar fiind vorba de copilul meu, de un sportiv.

Nu poți să te miști, să te dai jos din pat, trebuie să stai doar pe spate… N-am mai rezistat. Nu că au mers la suflet vorbele alea pentru Andreas și pentru mine a fost un șoc că un om cunoaște atât de multe despre un tânăr jucător și poate să vorbească așa cu el, fără niciun interes.

ADVERTISEMENT

I-a dat numărul lui Ianis. ‘O să vorbesc eu cu Ianis. Sună-l când vrei tu’. I-a zis despre Andronache, un jucător tânăr de la Farul, accidentat. I-a dat numărul lui Andronache. ‘Ia numărul, sună-mă la orice oră, mă suni, te sfătuiesc cu tot ce pot, dacă ai nevoie cu cineva de la mine din staff. Senzațional. Fără să exagerez cu nimic. Omul ăsta e un rege. A fost un rege pe teren, e un rege pe banca tehnică și e un rege de om”, a adăugat Robert Niță.

Telefonul lui Gică Hagi l-a făcut pe Robert Niță să plângă. „L-am rugat pe Andreas să pună pe speaker! Omul ăsta e Rege”

ADVERTISEMENT