Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Robert Niţă, ameninţat de Jean Vlădoiu: „Să vezi ce bătaie îţi trag!”

Robert Niță, episod de poveste cu Jean Vlădoiu într-un meci cu Steaua. A fost amenințat chiar în timpul meciului de fostul mare atacant.
25.02.2024 | 11:04
Robert Nita amenintat de Jean Vladoiu Sa vezi ce bataie iti trag
Robert Niță, la un pas de bătaie cu Jean Vlădoiu la un meci al Stelei. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Robert Niță a revenit în forță în studioul FANATIK SUPERLIGA după ce a dat lovitura în Spania. Fostul atacant al Forestei Suceava și-a adus aminte de un moment antologic petrecut în Ghencea.

Robert Niță, conflict pe gazon cu Jean Vlădoiu: „Am pățit-o în Ghencea”

Robert Niță și-a făcut junioratul la Steaua însă nu a fost oprit în lot de „Satana”: „Am pățit-o în Ghencea. Eram jucătorul Stelei. Cu Jean Vlădoiu. Cu două zile înainte să înceapă campionatul m-au împrumutat la Suceava. M-a chemat nea Piți și mi-a zis: ‘Bă, du-te acolo că o să joci. E o echipă nou promovată. Aici e Ciocoiu, e Dănciulescu, Jean Vlădoiu’. Erau mulți atacanți.

ADVERTISEMENT

Jucăm prin etapa 7-8 jucăm în Ghencea. Dau gol: 1-1. La cornere îmi zicea Barbu tot timpul: ‘Bă, tu ori rămâi între fundașii centrali sau ăia care nu urcă, ori pe la centrul terenului printre ăia pe-acolo. Că dacă degajăm tu ai viteză. 

Dacă vezi că e groasă și urcă ăia sau ne conduc nu mai stai pe-acolo să nu luăm multe să ne facem de băcănie p-aicea. Vii pe 16 metri și dacă o resping ăștia dai tare în față și ieșim cu toții’, a povestit fostul atacant la FANATIK SUPERLIGA, emisiunea care e LIVE în fiecare luni, marți și vineri pe FANATIK.RO de la 10:30.

ADVERTISEMENT

Robert Niță, dialog savuros cu Jean Vlădoiu: „Să vezi ce bătaie îți trag” / „Stai cuminte Jeane că vreau să iau titlul de golgheter”

Robert Niță a revenit apoi la subiectul principal al discuției: „Au ăia o lovitură liberă undeva prin lateral și mă duc și eu în zid. Vine Jean Vlădoiu și îmi zice: ‘Să vezi ce bătaie îți trag’. Eu făcusem antrenament cu ei cu două zile înainte să înceapă campionatul. 

‘Ai venit tu aicea să dovedești. Bă, tu nu știi că ești jucătorul Stelei?! Să vezi ce bătaie îți dau’. Eu eram la luptă cu Jean Vlădoiu pentru titlul de golgheter. El avea atunci vreo 6 goluri, eu aveam vreo 5”.

ADVERTISEMENT

Atacantul împrumutat la Foresta Suceava nu s-a lăsat însă cu una cu două: „’Stai cuminte Jeane că vreau să iau titlul de golgheter’. ‘Să vezi ce golgheter îți dau’. Ne-au bătut 2-1 dar chinuit. Am ratat vreo 4 ocazii de gol. Dar de-alea clare. Era Martin Tudor în poartă”.

Niță, terorizat de Jean Vlădoiu: „Vin după tine în vestiar”

Robert Niță avea adversari direcți de calibru: „La un moment dat mă cheamă Barbu la margine și îmi zice: ‘Bă, gata cu efortul. Nu mai vii la primit. Stai doar între ei. Era Baciu cu ‘Belo’ și Miu pe linia de fund. Stai între ăștia și vorbesc cu Ene și cu Botan să joace lung pe tine’”.

ADVERTISEMENT

Fostul mare atacant al Stelei a continuat amenințările: „Pasau ăștia și țipa Jean: ‘Iulică, Jimmy, dă-i bă una să-l arunci pe gard. Să vezi ce omor îți trag. Vin după tine în vestiar’. Bă, în timpul meciului. La un moment dat a văzut Barbu: ‘Bă, nu te lua după ăsta, nu îl băga în seamă’. 

După meci a venit în vestiar și era bucuros. Când l-am văzut că a intrat, știindu-l pe Jean mai nervos așa din fire, m-am făcut mic pe scaun acolo. ‘Unde-i bă ăla?! Piticul ăla, unde e?’. ‘Uite-l în colț acolo’. 

‘Ia vino-ncoa’. Mamă, am zis că e groasă, e nasoală. M-am speriat îți dai seama. Știindu-l pe Jean… M-am ridicat așa s-a apropiat de mine: ‘Bă, când… Vino mă să te iau în brațe că am glumit’. Eram un pic așa… Mai ales că știam că nu pot să ripostez că mă întorc înapoi”. 

Robert Niță amenințat pe teren cu bătaia în Ghencea de Jean Vlădoiu

ADVERTISEMENT