Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Robert Niță dezvăluie ce se va întâmpla cu jucătorul Rapidului intrat în ultimele 6 luni de contract. „S-au decis”

Rapid e pe cale să piardă un jucător important. Robert Niță a dezvăluit ce urmează pentru fotbalistul aflat în ultimele 6 luni de contract.
08.02.2024 | 21:51
Robert Nita dezvaluie ce se va intampla cu jucatorul Rapidului intrat in ultimele 6 luni de contract Sau decis
Rapid e pe cale să piardă un jucător important. Robert Niță a dezvăluit ce urmează pentru fotbalistul aflat în ultimele 6 luni de contract. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Alexandru Albu a intrat în ultimele șase luni de contract cu Rapid, iar mijlocașul nu a ajuns încă la o înțelegere privind prelungirea contractului. Robert Niță a făcut lumină în cazul jucătorului dorit de Adrian Mutu la CFR Cluj.

Ce se întâmplă cu transferul lui Alexandru Albu la CFR Cluj. Dezvăluirile lui Robert Niță: „Contract pe doi ani”

Alexandru Albu joacă la Rapid din vara lui 2021. Mai întâi mijlocașul a fost împrumutat, iar apoi cumpărat definitiv. Pentru transferul său, giuleștenii au plătit în total 200.000 de euro.

ADVERTISEMENT

În vară, închizătorului îi expiră contractul și are de ales între a rămâne în Giulești și a merge în Gruia. „Eu știu că Albu va rămâne la Rapid. (n.r. – îi prelungesc contractul din vară?) Da, da.

Albu a avut un randament foarte bun cu Mutu antrenor la Rapid, dar în momentul de față și dorința lui e să rămână în Giulești, iar dorința clubului este să-i prelungească contractul pe 2 ani.

ADVERTISEMENT

Dorința băncii tehnice și a conducerii Rapidului e ca Albu să prelungească, iar zilele următoare va primi oferta de prelungire pe doi ani”, a declarat Robert Niță, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, emisiune care e LIVE pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

În cei trei ani, Alexandru Albu a îmbrăcat de 96 de ori tricoul alb-vișiniu, perioadă în care a marcat 12 goluri și a oferit 6 pase decisive. În prezent, fotbalistul în vârstă de 30 de ani este cotat de transfermarkt.com la 1.000.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Ce a spus Mutu despre posibilitatea ca Albu să ajungă în Gruia

Alexandru Albu a dat cel mai bun randament al său în perioada 2022-2023, când a fost antrenat în Giulești de Adrian Mutu. Cei doi se vor reîntâlni în CFR Cluj – Rapid, sâmbătă, de la ora 21:15, în derby-ul etapei cu numărul 25 din SuperLiga.

„Permite-mi să nu comentez acest lucru, tocmai din respect pentru Rapid și că avem meciul ăsta. De săptămâna viitoare vom vorbi despre acest subiect, dar am și vorbit aseară cu președintele clubului și le-am spus să gestioneze ei știrea asta”, a declarat Mutu, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj și Rapid sunt vecine de clasament înaintea derby-ului din Gruia. Doar golaverajul face ca ardelenii să ocupe poziția secundă, în timp giuleștenii completează podiumul. Ambele au 42 de puncte, cu nouă mai puține decât liderul FCSB.

ADEVARUL despre TRANSFERUL pe care CFR Cluj a vrut sa-l faca de la Rapid

ADVERTISEMENT