Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Robert Niță, distrus de fanii giuleșteni după declarațiile de la Fanatik SuperLiga. „Vânzătorule! Ești Luțu de la Rapid!” Replica genială a fostului fotbalist. Video exclusiv

Robert Niță a povestit la Fanatik SuperLiga că fanii Rapidului l-au luat în colimator după declarațiile din scandalul cu Cristina Neagu.
27.02.2023 | 11:17
Robert Nita distrus de fanii giulesteni dupa declaratiile de la Fanatik SuperLiga Vanzatorule Esti Lutu de la Rapid Replica geniala a fostului fotbalist Video exclusiv
Robert Niță, taxat de fanii Rapidului pentru declarația de la FANATIK SUPERLIGA în scandalul cu Cristina Neagu. Sursă foto: Sportpictures.eu / Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ediția de luni de FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI a început în forță. Robert Niță a povestit ce a pățit pe Giulești la Rapid – Chindia 2-0, meci disputat în weekend, după declarațiile făcute în săptămâna premergătoare, tot la FANATIK SUPERLIGA, despre scandalul dintre Cristina Neagu și galeria Rapidului.

Robert Niță, taxat de fanii din Giulești la Rapid – Chindia 2-0. Ce declarație de la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI i-a deranjat

Fostul jucător al Rapidului declarase la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că a fost o greșeală a galeriei Rapidului să intre în conflictul cu Cristina Neagu. Super jucătoarea celor de la CSM București a fost înjurată de “ultrași” la Sala Polivalentă, la un meci între CS Rapid și CSM. “O greșeală care îi duce mult înapoi”, spunea Robert Niță.

ADVERTISEMENT

Doar că unii dintre fanii giuleșteni nu au fost deloc de acord cu abordarea lui Robert Niță. Și au ținut să i-o spună în față chiar în tribune, la Rapid – Chindia 2-0. Influencerul de la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI a povestit în stilul caracteristic tot ceea ce s-a întâmplat pe stadion.

VEZI VIDEO MAI JOS

“Se face cordonul ca să intri în parcarea subterană. Pe acolo este accesul spre tribuna I. Până scanează codul se face coadă și majoritatea spectatorilor se uită cine e în mașinile respective. “Niță, ești rapidist acum, mă. Nu mai țipă galeria? Zic stai că intru și la galerie mă duc. ‘Nu ți-e mă rușine? Tu ești rapidist de-al nostru.

ADVERTISEMENT

Rober Niță, cea mai tare poantă după Rapid – Chindia 2-0: “O să îmi fac un tricou cu ‘Sunt bun, dar mă înjură toată lumea'”

Am zis să citească și articolul, nu doar titlul. M-am întâlnit și cu Corsicanu, era undeva pe culoarul ăla la 7-8 loje distanță. ‘Robertino, ai fluierat în biserică. Mie îmi place să mă duc mai devreme să văd și încălzirea echipelor. Și toată lumea, mai ales cei de la tribuna I de deasupra începuseră.

“Niță, e frumos acum… Stai să vezi când începe galeria ce mai zici”. ‘Vânzătorule! Ai început și tu!’. E exact ca într-o familie când au impresia ceilalți că un membru al familiei vorbește urât despre ei. Și iau atitudine, normal. Unii spun mai frumos, alții mai puțin frumos.

ADVERTISEMENT

‘Bă, ești Luțu de Rapid’, îmi zicea unul. Ce aveți, ma, sunteți nebuni? E o declarație. Citiți și articolul. ‘Du-te, bă, de aici. Nu am văzut titlul… O să îmi fac un tricou cu ‘sunt bun, dar mă înjură toată lumea’. Ăsta este farmecul Giuleștiului”,a povestit, cu mult amuzament, Robert Niță la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Final fericit pe Giulești pentru Robert Niță și pentru fani. Rapid a învins Chindia cu 2-0 și continuă lupta pentru titlu în SuperLiga

Până la urmă, Robert Niță a fost fericit la final. Rapid a învins-o pe Chindia, scor 2-0, prin golul marcat de Dugandzic, din penalty, și autogolul lui Boldor. Cu acest rezultat, giuleștenii au ajuns la 49 de puncte și continuă lupta pentru titlu în SuperLiga. În următoarea rundă, Rapid va înfrunta pe FC Botoșani, în deplasare.

ADVERTISEMENT

Nu uitați că Fanatik SuperLigaemisiunea exclusivităților din sport, poate fi urmărită începând din această săptămână în fiecare zi de luni până vineri, cu Horia Ivanovici și Ioana Cosma ca prezentatori. Este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT