Life

Robert Niță, cel propus la eliminare la Survivor România 2022, aventuri cu Răzvan Lucescu: ”M-a pus iubitul să mă epilez”

Robert Niță este sarea și piperul fotbalului românesc, fostul sportiv, înainte de Survivor România 2022, povestind, cu umor, aventuri trăite în cariera sa alături de Răzvan Lucescu.
31.01.2022 | 23:03
Robert Nita cel propus la eliminare la Survivor Romania 2022 aventuri cu Razvan Lucescu Ma pus iubitul sa ma epilez
ADVERTISEMENT

Fost fotbalist care s-a făcut remarcat ca atacant la echipe precum Steaua, Rapid sau Foresta Fălticeni, Robert Niță a povestit, cu ceva timp în urmă, câteva dintre aventurile pe care le-a avut pe vremea când marca goluri după goluri.

Robert Niță, aventuri cu Răzvan Lucescu

Pe când Răzvan Lucescu era președinte la Rapid, iar Robert Niță marca goluri pentru echipa feroviară, Faimosul a avut parte de o aventură cu totul și cu totul specială. Mai exact, invitat de Lucescu să își schimbe ”look-”ul, Robert Niță a avut parte de cea mai grea experiență din viața lui.

ADVERTISEMENT

În urmă cu ceva timp, Robert Niță povestea pentru Gsp că a ajuns, la începutul anilor 2000, la insistențele lui Răzvan Lucescu într-un salon de epilat. „M-am dus cu Răzvan Lucescu la epilat. El era președinte la Rapid. Eu nu mă făceam nici cu cremă, nici cu ceară, nu mă epilam.

Îmi zice Răzvan: `Mă, dar de ce nu te epilezi? E mai bine și la masaj`. Eu îi pe vedeam pe ăia veniți de afară, pe Sabău de exemplu. Știa ce înseamnă fotbalul profesionist, știa să se îngrijească. Altceva e pentru un masor când ești epilat. Când ai vreo zgârietură, ceva, e mai bine fără păr”, povestea actualul Faimos de la Survivor România 2022 pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Robert Niță, comedie la epilat

Doar că, în ciuda insistențelor lui Răzvan Lucescu, lucrurile s-au complicat la salonul de epilare pentru Răzvan Niță. Faimosul și-a dat seama că durerile nu sunt chiar mici și, cum nu era obișnuit cu așa ceva, show-ul făcut acolo a fost unul de zile mari.

”A venit cu ceară topită într-o cratiță, a luat o spatulă și mi-a pus-o pe tibie, 15 centimetri deasupra gleznei. A zis că acolo pielea e mai groasă, nu e așa sensibil ca la inghinali. Când a tras prima fâșie, era să rup pereții ăia. (…)

ADVERTISEMENT
Robert
Robert Niță a suferit enorm, la epilat Foto: Captura Facebook

Țin minte că era o ușă glisantă, iar peretele de rigips în cameră nu era până în tavan. Auzeam cum râd femeile alea după paravan. Eu strigam: «Nu mai pot, lasă-mă!». La un moment dat, deschide o doamnă la vreo 60 de ani ușa și mă vede.

Eram în bikini, așa stai la epilat. Când m-a văzut așa, a început: `Ptiu, maică, ferească Dumnezeu!`. I-am zis: `Du-te naibii de aici! M-a pus iubitul să mă epilez`”, a mai povestit, cu umor, Răzvan Niță.

ADVERTISEMENT

Robert Niță, invidios pe Dorian Popa

Faimosul de la Survivor România a vorbit, tot pentru Gsp, și despre succesul lui ca vlogger, el făcând analize despre fotbalul românesc pe canalul său de Youtube. Dar, evident, fiind departe de succesul lui Dorian Popa, Robert Niță și-a subliniat succesul cu mult umor.

”Mi-a zis cineva `Ai văzut că face 500.000 de euro pe an?`. Și am întrebat `Bă, dar nu vrea o gagică?`. El fiind mare, la 500.000 poate să mă ia de maimuțoi, ajutor de Dorian Popa. (…) La câteva mii de euro pe lună, poate să îmi spună mie cățelul lui. Mă duc, mă plimb cu el. Latru, învăț să latru”, a spus, râzând, Robert Niță.

Robert Niță a fost prezentator TV

După ce, cu ani în urmă, după ce a reușit să îi învingă pe cei de la Dinamo București cu o dublă de senzație în meciul legendar al bucureștenilor cu Foresta Fălticeni, Robert Niță a avut o remarcă plină de umor. ”Sunt bun, dar nu mă vede nimeni”, spunea pe atunci actualul Faimos.

Vorba a rămas în folclorul fotbalistul, iar cu câțiva ani în urmă a devenit numele emisiunii prezentate de Robert Niță pe Sport Klub.

Robert Niță a fost propus pentru eliminare la Survivor România 2022

Robert Niță a fost nominalizat pentru eliminare de la Survivor România 2021 după ce Faimoșii au pierdut jocul de imunitate în fața Războinicilor. E adevărat, nominalizarea lui vine pe fondul unei accidentări mai vechi, el fiind inapt pentru a intra pe traseu în ultimele zile.

Cu toate acestea, Faimosul poate fi salvat de votul publicului, alături de Robert Niță fiind propuși pentru eliminare și Radu Itu (din partea lui Cătălin Zmărăndescu) și TJ Miles, numit de Elena Chiriac.

ADVERTISEMENT