Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Robert Niţă îi ţine pumnii lui Hagi în duelul cu FCSB: „Are capacitatea să pună probleme oricărei echipe”

Robert Niță își pune toate speranțele în Gică Hagi. Rapidistul vrea ca Farul să o încurce pe FCSB.
05.02.2024 | 09:25
Robert Nita ii tine pumnii lui Hagi in duelul cu FCSB Are capacitatea sa puna probleme oricarei echipe
Robert Niţă îi ţine pumnii lui Hagi în duelul cu FCSB: „Are capacitatea să pună probleme oricărei echipe”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Robert Niță încă speră că Rapid poate să se bată la titlu. FCSB e la 11 puncte deasupra echipei sale favorite și îi cere ajutorul lui Gică Hagi. FCSB – Farul e derby-ul care închide etapa a 24-a din SuperLiga.

Robert Niță își pune toate speranțele în Hagi la FCSB – Farul: „Poate pune probleme oricărei echipe”

Bun prieten cu Gică Hagi, mai ales după mesajele emoționante pe care „Regele” le-a transmis fiului său, Andreas, Robert Niță e trup și suflet alături de Farul la derby-ul de pe Național Arena, programat luni, 5 februarie, de la ora 20:00.

ADVERTISEMENT

„Aștept ca domnul Hagi să facă un joc bun și să repete rezultatul de la meciul cu Craiova. Nu contează care Craiova”, a declarat Robert Niță, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA, emisiune care e LIVE pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

„Știi care e problema? Meciul vostru e sâmbătă (n.r. – Rapid – Oțelul) și al lor e luni. S-ar putea dacă nu vă iese vouă sâmbătă să nu mai aștepți nimic luni”, s-a amuzat Alin Buzărin pe seama lui Robert Niță.

ADVERTISEMENT

„FCSB propune cel mai bun fotbal”

Până ca FCSB să primească vizita Farului, favoriții lui Niță au meci acasă, cu Oțelul. Se anunță o partidă de foc după ultimele declarații ale lui Dorinel Munteanu. Totuși, revenind la derby-ul de pe Național Arena, în ciuda rivalității, analistul FANATIK SUPERLIGA a recunoscut superioritatea roș-albaștrilor.

„Știi cum e, tot speri să se întâmple acolo ceva. Ori să crească distanța, ori să se apropie. Eu cred că Farul domnului Hagi are capacitatea să pună probleme oricărei echipe, nu doar FCSB-ului. Chiar dacă FCSB e echipa care propune cel mai bun fotbal, care marchează meci de meci, care spre deosebire de anii precedenți are o siguranț defensivă.

ADVERTISEMENT

E echipa care pare că a găsit cuplul de fundași centrali. Panterele. S-a vorbit foarte mult despre Chiricheș, dar uite că accidentarea lui Chiricheș a fost șansa acestor doi băieți să joace împreună și să o facă bine. Ai un Olaru, care e în forma vieții lui, ai un Coman, care a revenit și continuă forma de anul trecut.

Ai un Miculescu, care dă și el la poartă și reușește și el să marcheze. Ai un Șut care nu cred că trebuie să lipsească din echipa națională”, a adăugat moderatorul de la „Suflet de rapidist”.

ADVERTISEMENT

DEZBATERE | REINTRA Farul in LUPTA LA TITLU daca O INVINGE PE FCSB?!

Tags: