Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Robert Niță, înțepături către Mihai Stoica înainte de FCSB – Rapid: “Să știi că sunt smerit!”

Robert Niță a fost din nou protagonistul uneia dintre cele mai amuzante faze la FANATIK SUPERLIGA, ediția a doua. L-a ironizat pe Mihai Stoica, într-un dialog cu Daniel Niculae.
06.11.2022 | 10:44
Robert Nita intepaturi catre Mihai Stoica inainte de FCSB  Rapid Sa stii ca sunt smerit
Robert Niță, înțepături către Mihai Stoica înainte de FCSB - Rapid: "Să știi că sunt smerit!". FOTO: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB – Rapid este peste o săptămână, în etapa a 17-a din SuperLiga, iar contrele au început deja. Rapidistul Robert Niță a avut un schimb de ironii cu Mihai Stoica pe rețelele de socializare după prima ediție de FANATIK SUPERLIGA. Iar la a doua ediție a ținut să trimită noi săgeți către oficialul FCSB.

Robert Niță, înțepături către Mihai Stoica la FANATIK SUPERLIGA: “Am interes ca Meme, să mă ia și pe mine portavoce la Rapid”

Totul s-a petrecut în timpul unei intervenții telefonice pe care Daniel Niculae a avut-o la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI pentru a discuta despre arbitrajul controversat de la Rapid – CFR Cluj 2-1.

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici a remarcat că Robert Niță a fost cam tăcut pe perioada intervenției lui Niculae și l-a taxat imediat pe carismaticul său invitat: “Nicio cioacă cu Daniel, nimica? Nu ți-a zis Memeul că ești miștocarul…”.

Cu prezența sa de spirit obișnuită, Robert Niță a avut imediat replică. Desigur, una prin care a mai trimis o ironie fină la adresa lui Mihai Stoica și relația pe care o are cu Gigi Becali la FCSB. Iată dialogul care a urmat cu Daniel Niculae.

ADVERTISEMENT

“Aici e ca la Meme, am interes poate mă ia și pe mine portavoce pe la Rapid. Și încă ceva Nico, să știi că sunt smerit. Bazează-te pe mine, Nico, voi fi smerit”, a punctat Robert Niță, spre amuzamentul oficialului rapidist.

Horia Ivanovici a intervenit cu o replică pe care a aprobat-o și Robert Niță: “Îl apreciez pe Meme, este ‘memeseriaș'”

Amuzat și el de replica lui Rober Niță, Horia Ivanovici a ținut să-și exprime, totuși, aprecierea pentru Mihai Stoica: “Eu îl apreciez pe Meme. Este ‘memeseriaș'”, a fost precizarea la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

De altfel, Robert Niță a îmbrățișat și el opinia lui Horia Ivanovici și l-a lăudat pe managerul FCSB, în ciuda schimbului de ironii din weekend, după prima ediție de FANATIK SUPERLIGA.

“Eu nu îl apreciez? Eu glumesc cu schimbul ăsta de replici civilizate. Meme este conducătorul de club care m-a văzut la Galați, când jucam în Divizia B la Cimentul Fieni.

ADVERTISEMENT

Primul schimb de replici între Robert Niță și Mihai Stoica, pornit după ce invitatul FANATIK SUPERLIGA a criticat prestația lui Darius Olaru în Anderlecht – FCSB 2-2

Și în următoarele 3 zile, că era o perioadă în noiembrie când se făceau transferuri, pleacă Ion Viorel în Germania de la Oțelul, mă întâlnesc cu Meme în București și mă ia la Oțelul. Glumim, mai avem păreri în contradictoriu… dar respectul…”

Schimbul de replici dintre Robert Niță și Mihai Stoica au pornit după ce invitatul lui Horia Ivanovici l-a criticat pe Darius Olaru în prima ediție de FANATIK SUPERLIGA. Și a primit un răspuns prompt din partea oficialului FCSB pe rețelele de socializare. Ulterior, Robert Niță s-a revanșat și el cu o replică pe Instagram.

ADVERTISEMENT