Sport

Mihai Stoica și Robert Niță, schimb de replici după Fanatik SuperLiga: “Analist și miștocar” / “Relația cu presa & purtător de cuvânt”. Video

Mihai Stoica și Robert Niță au avut un schimb de replici, după discuția despre Darius Olaru la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.
29.10.2022 | 15:55
Mihai Stoica si Robert Nita schimb de replici dupa Fanatik SuperLiga Analist si mistocar  Relatia cu presa  purtator de cuvant Video
MM Stoica și Robert Niță, schimb de replici, după discursul la Fanatik Superliga cu Horia Ivanovici. Sursă foto: Sport.pictures.eu. Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Invitații primei ediții a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Adrian Ilie, Florin Gardoș, Andrei Vochin și Robert Niță, au comentat jocul celor de la FCSB după remiza, scor 2-2 din Belgia cu Anderlecht. Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a reacționat după mai multe remarci ale lui Robert Niță la adresa lui Darius Olaru.

Mihai Stoica și Robert Niță, schimb de replici după „Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici”

Robert Niță, unul dintre invitații primei ediții a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, a detaliat jocul FCSB-ului după remiza cu Anderlecht. La un moment dat, discuția s-a îndreptat spre Darius Olaru, despre care fostul jucător al Stelei a mărturisit că aleargă mult, însă fără rezultat.

ADVERTISEMENT

„De ce nu-l disciplinează cineva. Aseară, prin minutul 70, s-a dus să facă pressing. Singur. Aleargă 10, dar utili. De ce să alergi 3 în plus pentru că te duci tu să te elimini, într-un pressing solitar. Unu contra patru. Retrage-te!”, semnalează Niță o altă deficiență”, a declarat Robert Niță la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Robert Niță avea să fie taxat de Mihai Stoica printr-o postare pe rețelele de socializare. Darius Olaru fusese schimbat la pauză de Eduard Radaslavescu, aspect pe care Robert Niță nu l-a amintit.

ADVERTISEMENT

MM Stoica, despre Robert Niță după declarațiile de la ”Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici”: „Analist și miștocar”

„Prin minutul 70, Olaru ieșise de vreo 25 minute. Robert Niță, analist & miștocar”, au fost cuvintele lui MM Stoica pe rețelele de socializare.

Totuși, răspunsul oficialului „roș-albaștrilor” nu avea să fie trecut cu vederea de Robert Niță, care la rândul său, printr-o postare pe rețelele de socializare, i-a oferit replica.

ADVERTISEMENT
Replica oferită de Robert Niță
Replica oferită de Robert Niță

„Era o ironie…strategie, travaliu (atenție nu la naștere), competiție etc. MM Stoica, manager… relația cu presa și purtător de cuvânt”, se arată în mesajul postat de Robert Niță pe Instagram.

Robert Niță, despre Darius Olaru la Fanatik Superliga cu Horia Ivanovici: „Și calul aleargă, dar nu dă lapte!”

Adrian Ilie și Florin Gardoș au criticat în termeni duri prestația formației pregătită de Nicolae Dică la Bruxelles, considerând că „roș-albaștrii” nu au o strategie și că au avut o evoluție foarte slabă. Robert Niță, fost jucător al Stelei, trecut și pe la Foresta sau Rapid, a detaliat, de asemenea, jocul echipei finanțate de Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

”Atâta poți. Nu te ajută corpul. Ei au dat tot. Dar sunt de acord cu Adrian. Asta este valoarea. Noi spunem, Sivasspor e o echipă mediocră din Turcia. Păi s-a distrat. Dincolo, Anderlecht era o echipă de bătut.

La Bruxelles n-am văzut nimic din partea echipei române. Pentru mine este un semn de întrebare că jucători care cât de cât sunt considerați cu o anumită cotă stagnează sau joacă mult mai prost.

Se face caz, de atâtea luni de zile pe tema Octavian Popescu. Că este marea speranță, că e talentat, că este de perspectivă.

Ne gândeam acum trei luni de zile că în partea stângă este aglomerație de jucători. Tănase, Coman, că trebuie să schimbăm postul lui Popescu.

Tănase a plecat. Coman nu joacă nimic, din păcate pentru echipă și pentru el. Octavian Popescu joacă titular când folosește Dică a doua garnitură.

Am văzut că este o bucurie națională pentru că, prin minutul 40, face un dribling și trage la poartă. E puțin”, spune Niță.

Și mai oferă un exemplu care-i susține ideea. Olaru. ”Toată lumea spune că aleargă mult. A avut 13 kilometri…Aveam eu un antrenor, Lajos Sătmăreanu, Fachetti de România, care spunea: și calul aleargă…dar nu dă lapte”, a spus Robert Niță la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT