Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Robert Niță, poveste senzațională cu “Nico” în direct la Fanatik Superliga: “I-am furat tricoul, asta era între noi! Nici nu ne salutam pe holuri”. Video exclusiv

Robert Niţă a povestit o întâmplare spectaculoasă dintr-un meci Rapid - Universitatea Craiova, când i-a furat tricoul lui Daniel Niculae, devenind idolul galeriei giuleştene.
22.04.2023 | 12:02
Robert Nita poveste senzationala cu Nico in direct la Fanatik Superliga Iam furat tricoul asta era intre noi Nici nu ne salutam pe holuri Video exclusiv
Robert Niţă, în tricoul Rapidului. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Rapid a pierdut cu 0-2 meciul împotriva lui Sepsi din play-off. Jucătorii giuleştenilor au avut o prestaţie lamentabilă şi şi-au dinamitat şi ultimele şanse pe care le mai aveau pentru câştigarea titlului. Duminică înfruntă pe FCSB.

Robert Niță, poveste senzațională cu “Nico” în direct la Fanatik Superliga

Robert Niţă a fost dezamăgit şi de declaraţiile docile ale jucătorilor după meci, povestind la FANATIK SUPERLIGA o întâmplare senzaţională din perioada în care era jucător la echipa giuleşteană, în care protagonist a fost şi actualul preşedinte al clubului, Daniel Niculae:

ADVERTISEMENT

“Gândeşte-te Nico, atunci când eram colegi, între ghilimele aşa, aproape nici nu ne salutam pe holuri când ştiai că joc eu sau eu ştiam că joci tu sau Bratu sau Şumudică.

Şi vine un jucător reprezentativ pentru Rapid (n.r. Alex Ioniţă) şi spune singur, punându-şi cenuşă în cap, ca să pară el băiatul bun. «Da, domne am greşit, îl înţeleg pe Mister dacă nu mă bagă. Mai bine că nu mă bagă», şi aşa mai departe. 

ADVERTISEMENT

“Am furat tricoul cu «Singur împotriva tuturor». Am zis că dau eu gol”

Păi ce mesaj transmiţi? Întrebaţi-l pe Nico atunci când i-am furat tricoul cu «Singur împotriva tuturor». Am zis că dau eu gol, m-am dus la Nasty, magazionerul, «Dă-mi tricoul să îl dau lui Nico». 

Dar am luat pe mine tricoul, am pus tricoul de joc şi bluza de trening, să nu îl găsească. Şi până să înceapă meciul, au căutat amândoi de au înnebunit, tricoul. Mi-a dat Nico pasă de gol cu Craiova lui Cârţu, a făcut preluare Nico pe partea stângă, dă centrare paralel cu linia porţii şi doar pun latul şi intră în poartă.

ADVERTISEMENT

Mi-am dat tricoul jos, galeria, idolul Robert Niţă: «Singur împotriva tuturor». Era tricoul lui Nico. Păi asta era între noi”, a rememorat Robert Niţă la FANATIK SUPERLIGA. 

VEZI VIDEO GOLUL LUI NIŢĂ ŞI BUCURIA CU TRICOUL “FURAT” DE LA NICULAE: 

Daniel Niculae: “Am aflat şi eu după. Dar măcar a fost inspirat şi a dat gol”

Daniel Niculae şi-a amintit de acel incident şi a replicat: “Am aflat şi eu după. Dar măcar a fost inspirat şi a dat gol. Este vorba de concurenţă, de mentalitate. Şi cu Alex (n.r. Ioniţă) o să am o discuţie. O să fie mai multe discuţii.”

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO: 

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT