Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Robert Niță și Daniel Șendre, dialog încins: “E Dinamo, nu Clinceni” / “Fiți mândri că nu retrogradați”

Derby-ul Rapid - Dinamo a continuat în studioul Fanatik Superliga și după fluierul final. Robert Niță și Daniel Șendre s-au contrat pe seama problemelor din Ștefan cel Mare.
03.09.2023 | 18:39
Robert Nita si Daniel Sendre dialog incins E Dinamo nu Clinceni  Fiti mandri ca nu retrogradati
DIALOG INCINS Robert Nita - Daniel Sendre dupa Rapid - Dinamo 4-0. colaj: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Rapid este pe val după victoria cu 4-0 în fața lui Dinamo. Ambele echipie vin după probleme mari la nivel financiar și o retrogradare cu scandal. Dacă giuleștenii au găsit stabilitatea datorită lui Șucu, Dinamo încă nu se bucură de sprijinul necesar pentru a forma o echipă competitivă.

Derby-ul Dinamo – Rapid continuă

“Problema lor e că au jucat cu Rapid, au întâlnit adversarul mai bun. Dinamo trebuie să fie mândră. Suporteri, fotbaliști, antrenori, să fie mândri că sunt în prima divizie în momentul de față și că au un lot și un antrenor care îi face să nu aibe probleme cu retrogradarea. În momentul acesta asta e diferența dintre Rapid și Dinamo, de la 4 în sus”, a declarat Robert Niță.

ADVERTISEMENT

“Este adevărat, Rapid a dominat în teren. S-a văzut diferența între un club care investește și un club precum Dinamo care aduce jucători din ligile inferioare și nu din campionate puternice. Un scor umilitor, Dinamo nu este Clinceni, Dinamo este un club prea mare ca să zici că trebuie să te mulțumești că ești în liga I”, a fost replica lui Daniel Șendre.

Părerile sunt împărțite în ceea ce privește viitorul lui Dinamo. Cu probleme financiare și fără un investitor puternic alături de echipă, formația din Ștefan cel Mare riscă să aibe probleme la nivel administrativ încă din primul an de la revenirea în prima ligă din România.

ADVERTISEMENT

Șendre și Niță s-au contrat în cadrul emisiunii Fanatik Superliga

“Îți dau dreptate, este un club mare dar care a fost mai aproape de desființare. Este un club la care apar fel și fel de binevoitori, iar această bunăvoință nu se regâsește în strategia de transfer a echipei. Promovarea asta venit ca o mană cerească și este conjuncturală”, a declarat Robert Niță.

“Putem să vorbim și de noroc, dar asta înseamnă că anulăm ce s-a făcut bun la Dinamo. Ovidiu Burcă a muncit eficient, băieții s-au dăruit pe teren și cu puțin noroc iată că Dinamo a promovat. A fost ajutată și de istorie și de către suporterii care nu doar au ajutat Dinamo să promoveze dar au și salvat-o”, a spus Daniel Șendre.

ADVERTISEMENT

“Eu sunt prefect de acord cu tine și eu am salutat și m-am bucurat ca suporter rapidist pentru succesul lui Dinamo și promovarea echipei. Dar acești suporteri minunați, cu programe și așa mai departe, nu au oarecum un merit și pentru retrogradarea lui Dinamo?”, a spus Robret Niță.

Deci, dacă este să găsim un vinovat pentru retrogradarea lui Dinamo, aceia sunt profesioniștii. Care au fost aduși cu mari sacrificii de către suporteri, care le-au suportar salariile și oamenii aceștia nu și-au făcut treaba cum trebuie. În momentul în care tu aduci un profesionist căruia nimeni nu-i contestă CV-ul”, a răspuns Daniel Șendre.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA se vede LIVE și în exclusivitate pe FANATIK.RO în fiecare luni, marți și vineri. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Dialog incins intre Nita si Sendre

 

ADVERTISEMENT