Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Robert Niță, super-impresionat de antrenorul Rapidului. „Când am văzut foaia de joc, am crezut că Mutu e de-a dreptul nebun!” Exclusiv

Pentru Robert Niță, antrenorul Adrian Mutu este motivul pentru care Rapid a izbutit în acest sezon să ajungă în prim-plan în SuperLiga.
27.02.2023 | 23:45
Robert Nita superimpresionat de antrenorul Rapidului Cand am vazut foaia de joc am crezut ca Mutu e dea dreptul nebun Exclusiv
Robert Niță, super-impresionat de antrenorul Rapidului. „Când am văzut foaia de joc, am crezut că Mutu e de-a dreptul nebun!”
ADVERTISEMENT

După două partide fără victorie, Rapid s-a revanșat în fața suporterilor și s-a impus cu 2-0 în fața Chindiei. Un rezultat cu care, după eșecul Universității Craiova la Voluntari, giuleștenii s-au desprins la patru puncte de urmăritoarea lor.

Pentru Robert Niță, inspirația lui Adrian Mutu este cheia succesului la Rapid

Invitat în platou la cea mai nouă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Robert Niță spune că a fost surprins de alegerile făcute de Adrian Mutu pentru primul 11 la partida cu Chindia. Ca și de unele dintre deciziile luate în timpul meciului.

ADVERTISEMENT

Însă, în egală măsură, apreciază că ele au fost potrivite pentru ca Rapid să regăsească drumul către victorie. Și crede că tehnicianul este cheia ascensiunii echipei în prim-planul SuperLiga. VEZI VIDEO AICI.

”Am ajuns mai devreme pe stadion pentru că doream să mă salut cu suporterii rapidiști. Când am văzut foaia de meci înainte de joc, am spus >.

ADVERTISEMENT

Ciobanu, care suntem obișnuiți cu el ori că este accidentat, ori că-i rezervă. Sefer, care este rezerva lui Pănoiu în începutul acesta de campionat.

Și, la sfârșitul campionatului trecut, era rezervă la un meci la Pitești cu FC Argeș, la care Rapid avea vreo doi jucători de rezervă, printre care și el, și intră în minutul 114.

ADVERTISEMENT

Nu joacă Crepulja, îți lipsește Onea. Și vezi în primul 11, Ciobanu, Sefer. Și-am zis, ce echipă face Mutu? Costache între titulari.

Costache, care joacă senzațional. Costache, face unul dintre cele mai bune meciuri ale lui. Costache cum joacă la meciul acesta este în top 3 în istoria lui, în CV-ul lui. Sefer joacă în nota echipei, dar oricum este mai bun decât Ioniță.

ADVERTISEMENT

Robert Niță: ”Îi cam ies toate”

”Iar revenim la Mutu. Îl lasă pe Dugandzic să execute penalty…Că ratează la Pitești, e Săpunaru acolo, care poate să bată oricând. Fluieră penalty, se uită Dugandzic la bancă și îi face ăla (n.r.Mutu) semn , tu.

Ia acesta mingea, bate, și diferența între jucătorul care îl răsplătește pe antrenor în primul rând prin evoluții, și după aceea îmbrățișări. Dă gol, se duce la Mutu după aceea și-l ia în brațe, se felicită.

În momentul când e schimbat, și el putea să fie supărat, pentru că dă gol. Ce mă, mă scoate pe mine? Se duce iar la Mutu, și îi spune Mutu ceva la ureche, se îmbrățișează…

Îi cam ies toate lui Mutu. Echipa venea după rezultate proaste. Din punctul meu de vedere, lotul Rapidului este sub locul ocupat în clasament. Și aici este și meritul lui Mutu.

Și-am văzut și declarația lui Costache. Și jos pălăria pentru el. Vine la flash-interviu și spune:

Mă gândeam după fiecare meci de ce naiba m-au adus în Giulești că nu făceam nimic. În sfârșit simt și eu că îmi ajut colegii>>. Jos pălăria. Și poate prestațiile lui Costache vin și datorită mentalității și modului realist în care gândește”, a concluzionat Robert Niță la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Nu uitați: puteți urmări Fanatik SuperLiga în fiecare luni, marți și vineri, începând de la ora 10:30, pe toate căile de comunicare ”fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK.RO la canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial la contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT