Sport

Chelsea, acord pentru numirea noului antrenor. Todd Boehly aduce la echipă un tehnician care a scris istorie la o rivală!

Chelsea și-a găsit în sfârșit antrenor, după ce a negociat și cu Julian Nagelsmann. Un fost tehnician al lui PSG și Tottenham vine pe Stamford Bridge
13.05.2023 | 22:57
Chelsea acord pentru numirea noului antrenor Todd Boehly aduce la echipa un tehnician care a scris istorie la o rivala
Frank Lampard va fi înlocuit la finalul acestui sezon de Mauricio Pochettino. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT
13-05-2023
20:04

Mauricio Pochettino va fi noul antrenor al lui Chelsea

Maricio Pochettino îl va înlocui pe Frank Lampard la Chelsea! Celebrul jurnalist Fabrizio Romano a anunțat că antrenorul argentinian a ajuns la un acord cu londonezii și va prelua echipa din luna iunie.


Cele două părți au început negocierile încă din luna aprilie, iar fostul tehnician al lui Tottenham și Paris Saint-Germain a acceptat condițiile în cele din urmă. Va veni cu staff-ul său și urmează să discute strategia de transferuri. 

22-04-2023
07:18

Nagelsmann anunță că nu merge la Chelsea! Pochettino este acum marele favorit

Julian Nagelsmann a tratat cu Chelsea, însă, potrivit Sky Sport, citat de Daily Mail, a decis să se retragă din cursa pentru postul de manager. Două sunt motivele care, susțin jurnaliștii, l-au nemulțumit.

Primul este legat de faptul că nu a fost vorba despre o propunere care să-l vizeze doar pe el, ci un proces de recrutare în care au fost implicate discuții și cu alți tehnicieni. Iar cel de-al doilea, că și-ar fi dorit un contract pe cinci ani și a cerut să aibă libertate deplină în ceea ce privește alcătuirea lotului. Lucru care nu a fost pe placul lui Boehly.

De-aici și până la suspendarea discuțiilor nu a mai fost decât un pas. Acum, spun jurnaliștii britanici, marele favorit este Mauricio Pochettino

Bayern a făcut o mutare-șoc în urmă cu doar câteva săptămâni, demițându-l pe Julian Nagelsmann pentru a-l aduce pe Thomas Tuchel. Iar acum, potrivit presei germane, am putea avea parte, fie și nu în oglindă, de o mutare în sens invers.

Julian Nagelsmann este așteptat la Londra de patronul lui Chelsea

De când a preluat echipa, Todd Boehly s-a făcut remarcat la Chelsea nu doar prin sumele astronomice cheltuite pentru transferuri, ci și prin deciziile impulsive legate de antrenori.

ADVERTISEMENT

A renunțat în toamnă la Tuchel și a plătit o avere pentru a-l aduce pe Graham Potter. Mutare necâștigătoare. Astfel că l-a demis și pe acesta, și, după ce i-a încredințat echipa, până-n vară, lui Lampard, caută un nou tehnician.

Nici în procesul de selecție însă nu dă dovadă de constanță. S-a întâlnit deja cu fostul selecționer al Spaniei, Luis Enrique, iar presa engleză sugera că lucrurile sunt cvasi-aranjate. Însă nu a apărut și o confirmare oficială.

ADVERTISEMENT

Iar Bild dezvăluie motivul. Boehly vrea să aibă o discuție și cu Nagelsmann, pentru a-i oferi postul pe care, la începutul stagiunii, îl ocupa cel care l-a înlocuit la Bayern.

O mutare care este susținută și de alți oameni din stafful lui Chelsea. Mai exact Laurence Stewart, actualul director sportiv, și Christopher Vivell, cel care a preluat de la Stewart poziția de director tehnic. Ambii au lucrat cu Nagelsmann la RB Leipzig. Iar cel din urmă a fost în echipa tehnicianului și la Hoffenheim.

ADVERTISEMENT

Astfel că, patronul lui Chelsea l-a contactat deja pe Nagelsmann prin intermediul impresarului tehnicianului. Cel care-l reprezintă și pe atacantul Timo Werner.

Și, ținând cont că, probabil, nici Luis Enrique nu va accepta să stea în ”joc de glezne” vreme lungă, nu este exclus ca întâlnirea să aibă loc chiar săptămâna viitoare.

ADVERTISEMENT

Chelsea nu este însă singura variantă pentru Nagelsmann. Germanul este curtat și de Tottenham. Astfel că, de ce nu, dacă va ajunge la Londra, ar putea împușca doi iepuri dintr-o lovitură. Lămurindu-se care este oferta ce merită acceptată.


  • 1,50 este cota oferită de MAXBET pentru pronosticul „1x” la meciul Chelsea – Brighton

ADVERTISEMENT
Tags: