Sport

Roguljic, aproape de Dinamo! Mijlocașul dat afară de Universitatea Craiova e dorit de Kopic

Kopic și-l dorește pe Ante Roguljic la Dinamo după ce mijlocașul a fost dat afară de Universitatea Craiova. "Câinii" caută soluții în zona mediană pentru noul an.
03.01.2024 | 20:33
Roguljic aproape de Dinamo Mijlocasul dat afara de Universitatea Craiova e dorit de Kopic
Kopic și-l dorește pe Ante Roguljic la Dinamo după ce mijlocașul a fost dat afară de Universitatea Craiova. "Câinii" caută soluții în zona mediană pentru noul an. Sursa Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mijlocașul ofensiv croat a fost dat afară de Universitatea Craiova și este acum dorit de Zeljko Kopic. Antrenorul și-l dorește pe Ante Roguljic la Dinamo, iar motivul ține de necesitatea pe care formația din Ștefan cel Mare o are în zona mediană a echipei.

Roguljic, aproape de Dinamo! Mijlocașul dat afară de Universitatea Craiova e dorit de Kopic

Potrivit celor de la gsp.ro, Ante Roguljic este aproape de Dinamo după despărțirea de formația antrenată de Ivaylo Petev. Fotbalistul a fost dat afară de Mihai Rotariu după ce croatul nu a reușit să se impună la Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul dorit de Ajax Amsterdam și-a demonstrat calitățile tehnice în minutele oferite la Universitatea Craiova, însă croatul nu a fost constant în evoluții din cauza mai multor probleme medicale.

Astfel că în acest sezon, Ante Roguljic a fost prezent în doar 12 partide la gruparea din Bănie. A marcat de trei ori și a oferit o singură pasă de gol în acest sezon.

ADVERTISEMENT

În cariera sa, Roguljic a mai evoluat la echipe precum Adriatic Split, RB Salzburg, Hajduk Split, FC Liefering, Admira Wacker, Pafos FC sau AS Trencin. Cota de piață a croatului este de 400.000 de euro, potrivit celor de la Transfermarkt.

Curățenie de iarnă la Universitatea Craiova

FANATIK a aflat în exclusivitate că Ante Roguljic nu este pe lista celor care s-au deplasat în stagiul de pregătire din Antalya. Dar și că urma ca acesta să se despartă de Universitatea Craiova. Mijlocașul din Croația nu este singurul nume care se desparte de “alb-albaștri” înaintea cantonamentului de iarnă, așa cum site-ul nostru a anunțat.

ADVERTISEMENT

Tot în această zi, FANATIK a anunțat în exclusivitate că vedeta Jasmin Kurtic nu va fi prezent la reunire. Fotbalistul este liber să își caute echipă. Celor doi li se alătură la plecări și Florin Borța, așa cum site-ul nostru a anunțat după ultima partidă din 2023.

Ante Roguljic s-a mai aflat și pe lista neagră a lui Eugen Neagoe în 2023. Atunci când “Geană” a sosit la Universitatea Craiova, însă despărțirea nu s-a produs. În acea perioadă, acesta a suferit o adevărată dramă în familie și nu și-a putut găsi o altă echipă.

ADVERTISEMENT
  • 27 de ani are Ante Roguljic
  • 2021 este anul în care croatul a venit la Universitatea Craiova
  • 69 de meciuri, 10 goluri și 4 assist-uri are mijlocașul pentru echipa din Bănie
ADVERTISEMENT