Life

Rolul jucat de Dan Diaconescu la nunta lui George Simion. Câți nași va avea liderul AUR

Dan Diaconescu este unul dintre invitații de pe lista lui George Simion la nunta cu iubita sa, Ilinca. Cum i-a fost alături patronul OTV politicianului.
26.08.2022 | 18:45
Rolul jucat de Dan Diaconescu la nunta lui George Simion Cati nasi va avea liderul AUR
Cum i-a fost alături Dan Diaconescu lui George Simion la cununie. Câți părinți spirituali va avea politicianul. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Rolul jucat de ziaristul în vârstă de 54 de ani la cel mai important eveniment din viața liderului AUR. Câți nași va avea omul politic alături în ziua în care își va uni destinul cu cel al jumătății sale, într-o comună din Vâlcea.

Cum i-a fost alături Dan Diaconescu lui George Simion la cununie. Câți părinți spirituali va avea politicianul

Dan Diaconescu i-a fost alături lui George Simion la cununia civilă care s-a desfășurat în cursul zilei de vineri, 26 august, la ora 16:00. Patronul postului de televiziune OTV a fost martor la semnarea actelor în fața primarului din localitatea vâlceană.

ADVERTISEMENT

Cunoscutul jurnalist a fost singur la ceremonie, nu însoțit de soția sa, Emilia Bratu. Cei doi au împreună o fetiță, partenera de viață a prezentatorului din Caracal fiind o persoană foarte discretă și care nu apare des în public.

Așadar, Dan Diaconescu a avut sarcina de a garanta prin semnătură consimțământul mutual dintre George Simion și Ilinca. În plus, ziaristul l-a susținut moral în cea mai importantă zi din viața sa, dar nu și financiar.

ADVERTISEMENT

„Îl susțin ca om politic și sper să câștige alegerile”, a declarat ziaristul pentru publicația click.ro.

George Simion și Ilinca vor avea 10 perechi de nași

George Simion și Ilinca Munteanu urmează să-și unească în fața lui Dumnezeu în cursul zilei de sâmbătă, 27 august 2022, începând cu ora 10:00.

ADVERTISEMENT

Cei doi vor avea 10 perechi de nași din mai multe regiuni ale României, printre aceștia numărându-se oameni cu afaceri în străinătate, precum Marius Deaconescu, Ștefan Voloșoniuc și Petrică Negrea.

Sunt așteptați oameni din întreaga țară la resortul de lux din satul Oveselu, comuna Măciuca din județul Vâlcea. Liderul AUR a cerut aprobarea construirii unei capele speciale pentru această nuntă grandioasă.

ADVERTISEMENT

Cununia religioasă va fi oficiată de Arhiepiscopul Râmnicului, ÎPS Varsanufie și Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie. Peste 10.000 de invitați sunt așteptați la nunta lui George Simion cu Ilinca Munteanu.

ADVERTISEMENT