News

Român, căutat de poliția din Thassos pentru vandalism. “Nu poți să faci ce vrei, pentru că te-ai supărat”

Un român este căutat de polițiștii din Thassos pentru că a vandalizat mașina unei grecoaice, supărat că a fost nevoit să facă mai multe manevre pentru a ieși din parcarea unui club.
30.07.2022 | 16:49
Roman cautat de politia din Thassos pentru vandalism Nu poti sa faci ce vrei pentru ca teai suparat
Autoturismul vandalizat de turistul român Foto: Kavala News
ADVERTISEMENT

Numărul de înmatriculare a vehiculului de culoare închisă a fost transmis și Gărzii de Coastă și se efectuează verificări pe navele care pleacă, deoarece un proces intentat de femeie este pe rol împotriva lui, iar cazul va fi dus în sălile de judecată.

Român, căutat de poliția din Thassos pentru vandalism

Potrivit reclamantei, totul s-a întâmplat când românul a încercat să părăsească dimineața devreme clubul unde se distra cu prietenii săi în Limenas.

ADVERTISEMENT

Autoturismul femeii era parcat in asa fel incat barbatul a ieșit cu dificultate din parcare, deși la fața locului se afla un valet care l-a ajutat să-și scoată fără probleme autoturismul.

Românul s-a înfuriat însă din cauza manevrelor pe care a fost obligat să le facă. A coborât din vehicul și a început să-i spargă geamurile femeii în fața valetului care se uita neputincios la turistul furios.

ADVERTISEMENT

Când femeia, aflată și ea ca turist pe insulă, s-a dus să-și ia vehiculul puțin mai târziu, a văzut geamul spart. A fost informată despre ce s-a întâmplat. „Am venit la Thassos pentru două zile să mă odihnesc și am fost victima unui vandalism”, spune ea, potrivit Kavala News.

Bărbatul din România este căutat peste tot pe insulă „Vreau ca acești oameni care vin din altă țară în vacanță în Thassos să știe că nu pot face ce vor. Trebuie să existe respect. Nu poți să faci ce vrei pentru că te-ai supărat”, mai relatează femeia.

ADVERTISEMENT

Românii se înghesuie pe insula Thassos

În prima vară fără restricții din ultimii trei ani, Thassos, insula din bazinul nordic al Mării Egee, continuă să fie în topul destinațiilor favorite alese de români pentru a-și petrece sezonul estival.

Dar românii care par să se înghesuie pe insula Thassos, reușesc, de prea multe ori, să deranjeze pe ceilalți oameni de pe plajele idilice grecești  cu modul lor de manifestare și cu felul în care înțeleg să se relaxeze în public.

ADVERTISEMENT

Pe una dintre multele pagini de Facebook în care se discută despre vacanțele din Grecia, Forum Thassos, una dintre turiste i-a înfierat pe românii care se manifestă nepotrivit pe plajele din insula grecească. Mai mult chiar, fără să se ferească de cuvinte tari, susține că, încet-încet, distrug litoralul din Grecia.

“Vă rog dacă cumva sunteți pe acest grup încercați că seara, după ora 23, să ascultați manele în surdină, dimineața pe plajă să auziți valurile marii și nu cum se jelește un lăutar că l-a lăsat piranda…”, a scris femeia, exasperată de comportamentul conaționalilor.

ADVERTISEMENT
Tags: