News

Româncă din Italia, în stare gravă după un accident neobişnuit. O bătrână care a vrut să se sinucidă a căzut peste ea de la etajul 3

Româncă din Italia, rănită de o bătrână care a vrut să se sinucidă. Curiosul caz al femeii de 42 de ani, care se plimba linistită pe o stradă din Roma
17.01.2023 | 14:30
Romanca din Italia in stare grava dupa un accident neobisnuit O batrana care a vrut sa se sinucida a cazut peste ea de la etajul 3
Via Friggeri, locul unde s-a produs accidentul Foto: Il Mattino
ADVERTISEMENT

O româncă stabilită în Italia a fost internată în stare gravă într-un spital din Roma, după ce a fost victima unui accident mai puţin obişnuit. În timp ce se plimba pe stradă ea a fost doborâtă la pământ de trupul unei bătrâne care a vrut să-şi pună capăt zilelor aruncându-se de la etaj.

Ambele femei au fost duse la spital sub cod roşu

Paula Nausica Cucu se afla luni în jurul prânzului pe via Friggeri din cartierul Balduina, din capitala Italiei, când s-a produs nefericitul accident. Românca de 42 de ani a fost grav rănită, la fel ca şi bătrâna care a vrut să-şi pună capăt zilelor.

ADVERTISEMENT

Conform Il Mattino, pensionara în vârstă de 83 de ani, Rita C., avea probleme psihice și s-a aruncat de la etajul trei al imobilului în care locuia.

Mai mulți trecători s-au oprit să le ajute pe cele două, scrie presa italiană. Unii au încercat să ajute tânăra femeie care plângea întinsă pe jos, incapabilă să se deplaseze. Cea de-a doua victimă, bătrâna, se afla într-o stare de confuzie completă şi nu a putut să-și rostească nici măcar numele.

ADVERTISEMENT

Pensionara a fost dusă la spitalul Gemelli, iar conaționala noastră la San Carlo di Nancy din Roma, ambele sub cod roşu.

“Ceea ce s-a întâmplat este într-adevăr foarte trist. O​o tristă fatalitate în spatele căreia se ascunde poate drama singurătății și a bolii”, a comentat un trecător.

ADVERTISEMENT

La rândul său, un martor al incidentului a declarat: “Am văzut-o pe acea tânără zdrobită de astfel şi nu am înțeles de la început ce s-a întâmplat. Nu părea posibil să fie din cauza unei alte femei care se aruncase de la balcon”.

Lista sinuciderilor sau a tentativelor de sinucidere din Italia se lungește cu zi ce trece, cifrele ajungând la cifre de natură să alarmeze autorităţile.

ADVERTISEMENT

Presa italiană mai semnalează cazul unei fete, care a fost găsită moartă pe malul Tibrului. Pradă depresiei, ea s-a aruncat de pe un parapet.

ADVERTISEMENT