News

Româncă, eroină în Italia. Și-a salvat șeful de la un atac cu cuțitul în clubul de noapte în care dansa

O româncă, dansatoare într-un club de noapte, și-a salvat șeful de la un atac cu cuțitul. Agresorul, condamnat la închisoare
29.03.2023 | 13:27
Romanca eroina in Italia Sia salvat seful de la un atac cu cutitul in clubul de noapte in care dansa
Atacatorul a fost condamnat la 2 luni de închisoare Sursa foto: hepta
ADVERTISEMENT

Femeia nu a ezitat și a împiedicat atacul, blocând încheietura mâinii atacatorului, un client al clubului de noapte în care românca lucrează ca dansatoare, căruia nu i s-a mai vândut alcool deoarece era deja în stare de ebrietate.

Româncă, eroină în Italia

Eroina din întâmplare este o româncă curajoasă, dansatoare în clubul de noapte Bella Bimba din Marotta, provincia Pesaro e Urbino din Marche, Italia. Clientul agresor este un tânăr de 20 de ani din Fano, care a ajuns în fața instanței pentru tentativă de violență privată și amenințări agravate, fiind condamnat luni la 2 luni de închisoare, scrie publicația il Resto del Carlino.

ADVERTISEMENT

Cu câteva luni în urmă, tânărul de 20 de ani a mers să petreacă seara în club. El a băut alături de dansatoarea româncă și a dorit să continue să consume băuturi alcoolice toată noapte, dar patronul localului, văzând că clientul se afla deja în stare avansată de ebrietate, a refuzat să-i mai servească băuturi.

Furios din cauza refuzului primit, tânărul a scos un cuțit din casca pe care o avea la braț și l-a amenințat pe patron. Dar dansatoarea i-a blocat brațul, evitând astfel o posibilă tragedie.

ADVERTISEMENT

Atacatorul a fost denunțat la carabinieri și a ajuns în fața instanței de judecată. Procurorul a cerut inițial o pedeapsă de un an de închisoare, dar tânărul a primit o condamnare de doar 2 luni, cu executare.

O româncă a atacat cu cuțitul un patron de local din Sanremo

În urmă cu trei ani, o româncă se afla de partea cealaltă a cuțitului. Atunci femeie de 33 de ani a fost arestată preventiv, după ce l-a atacat cu cuțitul pe patronul unui local din Sanremo după ce acesta a dat-o afară din local pentru comportament nepotrivit.

ADVERTISEMENT

Între româncă şi patronul localului a izbucnit un conflict şi după ce s-au aruncat cuvinte grele de o parte şi de cealaltă, românca a plecat, dar, după câteva minute, a revenit în local cu un cuţit de bucătarie, relata atunci publicația Riviera24.it.

Femeia a încercat să-l înjunghie pe bărbat în zona gâtului. Din fericire, bărbatul a reuşit să se eschiveze şi a suferit răni uşoare la nivelul braţului. Deșo românca a reușit să fugă, poliţiştii au identificat-o în baza mărturiilor celor prezenţi în local la momentul respectiv.

ADVERTISEMENT

Românca avea mai multe condamnări penale pentru care se afla în perioada de probă în cadrul serviciilor sociale. Femeia a fost deferită Autorității Judiciare pentru vătămare corporală gravă. Gravitatea comportamentului a fost considerată de către magistratul de supraveghere ca fiind în contradicție cu condițiile de probațiune și, din aceste motive, a dispus suspendarea măsurii alternative și însoțirea ei la închisoare.

ADVERTISEMENT