News

Româncă, mamă a 6 copii, înjunghiată mortal de soț. Bărbatul s-a sinucis lângă ea

O româncă din Marea Britanie, mamă a 6 copii, a fost înjunghiată mortal de soț. Ulterior, bărbatul s-a sinucis lângă ea.
08.04.2024 | 15:17
Romanca mama a 6 copii injunghiata mortal de sot Barbatul sa sinucis langa ea
Șase copii au rămas orfani în Anglia: româncă, mamă a 6 copii, înjunghiată mortal de soț. Sursa foto: The Sun / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O româncă de 49 de ani din Marea Britanie, mamă a 6 copii, a fost înjunghiată mortal de soț. Tragedia a avut loc în urmă cu câteva zile și s-a încheiat cu moartea ambilor soți.

Șase copii au rămas orfani în Anglia: româncă, mamă a 6 copii, înjunghiată mortal de soț

Acest caz șocant din Marea Britanie a fost raportat vineri, 5 aprilie 2024, în orașul Coventry. La ora 5.30 a.m., agenții de poliție au fost chemați de urgență la o intervenție în locuința celor doi, de pe strada Caludon Road, un cartier rezidențial liniștit.

ADVERTISEMENT

Se pare că cei doi erau despărțiți, iar în casa unde a avut loc tragedia locuia doar femeia. La sosirea polițiștilor, românca, pe numele ei Vicala Gheorghe, era grav rănită.

Victima a fost transportată de urgență la spital. Ea nu a supraviețuit rănilor extrem de grave. În ceea ce-l privește pe soțul agresor, Marian Gheorghe, acesta a decedat la fața locului.

ADVERTISEMENT

În acest caz, polițiștii continuă ancheta, însă aceștia ”cred cu tărie” că soțul și-a atacat fosta soție înainte de a se răni mortal. Un purtător de cuvânt al poliției din West Midlands, citat de The Sun, a declarat: ”Cei doi erau foști parteneri. Autopsia criminalistică va avea loc săptămâna viitoare pentru a stabili cauzele morții.

Continuăm anchetele cu privire la exact ce s-a întâmplat, dar în această etapă credem cu tărie că Marian a rănit-o pe soția sa Vicala. Apoi și-a provocat singur acele răni care au dus la deces. Oferim sprijin membrilor familiei în această perioadă grea”.

ADVERTISEMENT

Serviciile de urgență prezintă filmul intervenției

Serviciul de Ambulanță din West Midlands a prezentat filmul intervenției din casa familiei de români. Într-o primă fază, trei ambulanțe au ajuns la casa conaționalilor noștri după ce au primit un apel de urgență.

Am fost chemați după ce am primit informații despre o înjunghiere pe Caludon Road din Coventry la ora 5:30. La fața locului au fost trimise trei ambulanțe, doi paramedici și mașina de îngrijire critică Air Ambulance.

ADVERTISEMENT

La sosire, echipajele au găsit doi pacienți: un bărbat și o femeie. Bărbatul se afla într-o stare critică. Din păcate, el nu a putut fi salvat și a fost confirmat decesul la fața locului.

Pacienta, care suferise răni grave, a primit îngrijiri de specialitate de la medici înainte de a fi transportată pe cod albastru la Spitalul Universitar Coventry și Warwickshire. Cu toate acestea, la scurt timp după sosirea la spital, din păcate, s-a confirmat decesul”.

ADVERTISEMENT