Fotbal intern

ROMÂNIA – ARMENIA. Atmosferă. Vezi cele mai frumoase imagini!

VEZI AICI LIVE VIDEO MECIUL ROMANIA - ARMENIA...
02.09.2017 | 00:13
ROMANIA  ARMENIA Atmosfera Vezi cele mai frumoase imagini
ADVERTISEMENT

VEZI AICI LIVE VIDEO MECIUL ROMANIA – ARMENIA

Cele mai tari imagini din victoria României cu Armenia, scor 1-0, în galeria foto.

21277943_1203895963048082_1148290365_o
Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea celelalte jocuri din preliminariile CM 2018 din restul grupelor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

UPDATE. 27178 de suporteri au fost anunţaţi la staţie.

UPDATE. Sergiu Hanca şi Răzvan Marin au ieşit la încălzire.

UPDATE. La peluză, suporterii au afişat un banner pe care scrie “Până la capăt”, înconjurat de cartoane pe care scria “luptăm”. Fanii au aprins torţe.

ADVERTISEMENT

21268818_1642593182426070_519873461_n

UPDATE. “Tricolorii” se antrenează pe Arena Naţională, iar fanii au început să-i facă apariţia pe cel mai mare stadion al ţării. Aceştia l-au huiduit pe selecţionerul Christoph Daum.

Romania - Armenia LIVE STREAM Preliminarii CM 2018. Vezi meciul ONLINE (2)  

UPDATE. Organizatorii au hotărât să deschidă şi inelul 3 la Arena Naţională, dat fiind faptul că sunt aşteptaţi la meci circa 30.000 de suporteri ai naţionalei.

ADVERTISEMENT

UPDATE. Dorin Goian consideră că naţionala României are nevoie de un selecţioner din ţară.

Când Piţurcă nu mai avea şanse de calificare, lumea l-a făcut cu ou şi cu oţet că este un antrenor slab, că nu mai are ce căuta, şi a fost dat afară. Vă spun sincer, la început eram entuziasmat şi încrezător în această variantă cu antrenor străin. Personal, aş opta acum pentru un antrenor român, care să cunoască foarte bine campionatul românesc. Să îi stie bine pe jucătorii noştri.“, a spus Goian la Sport.ro.

UPDATE, 1 septembrie / Citeşte AICI ce sentimente trăieşte Ovidiu Hoban, unul dintre foştii tricolori de bază, neconvocat de selecţionerul Cristoph Daum pentru dubla cu Armenia şi Muntenegru.

ADVERTISEMENT

UPDATE, 31 august / Cu doar o zi înainte de meciul cu Armenia, Christoph Daum a rămas fără unul dintre jucătorii pe care i-a convocat. FANATIK.RO a aflat că Eric Bicfalvi a părăsit cantonamentul echipei naţionale. Fotbalistul lui FC Ural avea probleme medicale încă de când a venit la reunirea lotului. Celălalt fotbalist care avea probleme, Ciprian Deac, s-a antrenat sub observaţia staff-ului şi va fi rezervă la meciul cu Armenia. Jucătorul celor de la CFR Cluj va fi apt pentru partida cu Muntenegru. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea celelalte jocuri din preliminariile CM 2018 din restul grupelor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

În locul lui Eric Bicfalvi, Christoph Daum nu va apela la vreunul dintre jucătorii care se aflau pe lista adiţională a fotbaliştilor convocaţi pentru dubla cu Armenia şi Muntenegru. “Îmi pare rău că nu pot fi alături de ei, dar îi voi susţine cu Armenia şi Muntenegru. Sper să avem şase puncte în plus după aceste două meciuri”, a declarat Eric Bicfalvi după ce a părăsit cantonamentul echipei naţionale.

ADVERTISEMENT

*************************************************************************************************************

UPDATE / Christoph Daum şi Ionuţ Badea au avut sub comandă la primul antrenament doar 12 dintre cei 24 fotbalişti convocaţi pentru dubla cu Armenia şi Muntenegru. Eric Bicfalvi şi Ciprian Deac au efectuat antrenamente separat de ceilalţi fotbalişti, cei doi acuzând probleme medicale. 

În cantonament au ajuns Hanca şi Steliano Filip, Băluţă, Bogdan Stancu, Valerică Găman, Ciprian Tătăruşanu, Costel Pantilimon, Alin Toşca, Adi Popa, Ciprian Deac, Eric Bicfalvi şi Florin Andone. Restul fotbaliştilor convocaţi vor ajunge la lot până luni la prânz.

Romania – Armenia LIVE STREAM Preliminarii CM 2018. Echipa naţională a României joacă vineri, 1 septembrie, de la ora 21:45, cu reprezentativa Armeniei în etapa a 7-a din preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2018. Jucătorii convocaţi de Christoph Daum sunt optimişti înaintea confruntării cu Armenia, dar şi înaintea meciului cu Muntenegru, partidă care se va juca luni, 4 septembrie, de la ora 21:45, la Podgorica. La primul antrenament vor lipsi fotbaliştii care evoluează în meciurile de duminică. Aceştia se vor alătura lotului până luni la prânz.

Romania – Armenia LIVE STREAM Preliminarii CM 2018. Fotbaliştii chemaţi de slecţionerul neamţ pentru dubla din Grupa E a preliminariilor pentru Mondialul din Rusia se vor reuni duminică, în jurul orei prânzului. Aşa cum s-a întâmplat şi la precedentele acţiuni ale lotului naţionalului, tricolorii vor susţine o sesiune de antrenament la care va avea acces şi publicul. Suporterii sunt aşteptaţi la antrenamentul tricolorilor care va începe la ora 17:30 la Centrul Naţional de Fotbal de la Mogoşoaia.

“Accesul la antrenament se face pe baza biletelor GRATUITE care pot fi descărcate şi printate de pe site-urile bilete.frf.ro şi bilete.ro sau pot fi ridicate personal de la intrarea în Centrul Naţional de Fotbal de la Mogoşoaia, în limita locurilor disponibile, între orele 16:45-17:30, perioadă în care se va realiza şi accesul publicului. La finalul antrenamentului, spectatorii pot participa la o sesiune de autografe şi fotografii cu jucătorii naţionalei”, se arată într-un mesaj postat pe site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal.

Lotul naţionalei pentru dubla cu Armenia şi Muntenegru

Portari: Ciprian Tătăruşanu (FC Nantes), Costel Pantilimon (Watford), Florin Niţă (FCSB)
Fundaşi: Bogdan Ţîru (FC Viitorul), Vlad Chiricheş (Napoli), Valerică Găman (Karabükspor), Alin Toşca (Betis), Cosmin Moţi (Ludogoreţ), Romario Benzar (FCSB), Steliano Filip (Dinamo), Cristian Ganea (FC Viitorul), Sergiu Hanca (Dinamo)
Mijlocaşi: Eric Bicfalvi (FC Ural), Răzvan Marin (Standard), Nicolae Stanciu (Anderlecht), Mihai Pintilii (FCSB), Alexandru Băluţă (CSU Craiova), Ciprian Deac (CFR Cluj), Alexandru Maxim (Mainz)
Atacanţi: Andrei Ivan (FC Krasnodar), Alexandru Chipciu (Anderlecht), Bogdan Stancu (Bursaspor), Florin Andone (Deportivo), Adrian Popa (Reading)

ADVERTISEMENT
Tags: