Fotbal intern

România-Armenia 1-0. Naţionala lui HABARNIAN are noroc MAXIM!

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea celelalte jocuri din...
02.09.2017 | 11:13
RomaniaArmenia 10 Nationala lui HABARNIAN are noroc MAXIM
ADVERTISEMENT

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea celelalte jocuri din preliminariile CM 2018 din restul grupelor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Update Peste două sute de poliţişti, angrenaţi pentru meciul dintre România şi Armenia – vezi detalii

ADVERTISEMENT

Update. Un oficial FRF i-a luat peste picior pe jucătorii reprezentativei Armeniei. “Sunt rupţi!” – vezi detalii.

Update. Gigi Becali îl desfiinţează de Christoph Daum – vezi detalii.

Update. Imagini de la Arena Naţională. Ce se întâmplă la stadion şi ce decizie au luat bişniţarii – vezi detalii.

ADVERTISEMENT

Update. Tot ce trebuie să ştie suporterii care merg pe Naţional Arena să vadă România – Armenia, din preliminariile Campionatului Mondial din Rusia 2018 – vezi detalii

Update. Iată câte bilete s-au vândut şi ce a decis FRF – vezi detalii

Update. Un jucător important a părăsit baza de la Mogoşoaia – vezi detalii

*************************************************************************

Romania – Armenia LIVE VIDEO Preliminarii CM 2018.  Vlad Chiricheş a vorbit despre partida dintre România şi Armenia.

ADVERTISEMENT

Trebuie să începem toamna cu rezultate bune, cu un joc bun. Nu ne doream să ajungem în situaţia asta, ci să fim pe primele două locuri. Nu am avut o campanie reuşită, dar sperăm să o terminăm mult mai bine. Sperăm să câştigăm cu Armenia, să urcăm în clasament. Ştim punctele slabe ale Armeniei. Cred că vor sta în propria jumătate şi vor juca pe contraatac. Nu cred că o să schimbăm sistemul de joc, va rămâne la fel. Chiar dacă toată lumea critică selecţionerul, noi, jucătorii, suntem vinovaţi, pentru că nu am practicat un joc prea bun. Nu am evoluat la nivelul calităţilor noastre”, a spus căpitanul naţionalei la conferinţa de presă.

Romania – Armenia LIVE VIDEO Preliminarii CM 2018. Selecţionerul Christoph Daum e ferm convins că România va câştiga în faţa Armeniei şi a dat exemplul meciul contra statului Chile pentru creşterea în joc a naţionalei noastre.

ADVERTISEMENT

“Armenia e o echipă nouă, cu antrenor nou, faţă de cea pe care am învins-o la Erevan. Trebuie să controlăm meciul, să ne creăm ocazii şi să marcăm. Va fi mult de muncă pentru a câştiga meciul. Avem ceva de demonstrat în aceste ultime patru meciuri din preliminarii.  Trebuie să jucăm aşa cum a fost cu Chile, acolo am dat semne pozitive fanilor noştri. Trebuie să ne recâştigăm suporterii. Nu mi-e frică de o reacţie a publicului în caz că lucrurile merg prost. Jucătorii noştri sunt bine pregătiţi, trebuie să ne autodepăşim, aşa cum a fost cu Chile.  Numiţi şansele noastre de calificare iluzii? Câteodată, iluziile devin realitate”, a spus Daum. 

Selecţionerul german a explicat şi ce a vrut să spună atunci când a garantat calificarea echipei naţionale la viitorul campionat european şi a lansat şi un avertisment vizavi de atacurile presei şi ale diverşilor oameni din fotbalul românesc la adresa lui.

“Poate că am folosit un cuvânt greşit când am spus că garantez calificarea la Euro, dar am vrut să spun că sunt deplin convins de calitatea jucătorilor şi am vrut să dau un impuls acestei generaţii” Acum sunt mult mai bine pregătit decând atunci când am venit pe banca naţionalei. Nu cerşesc un loc de muncă. Am şi eu o limită, să ştiţi! “, a încheiat Daum.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Romania – Armenia LIVE VIDEO Preliminarii CM 2018. “Tricolorii”, reuniţi la Mogoşoaia, s-au antrenat în dimineaţa zilei de luni, iar înainte de şedinţa de pregătire au mers în sala de forţă.

Romania – Armenia LIVE VIDEO Preliminarii CM 2018. Printre aceştia, şi Alexandru Băluţă, jucătorul Universităţii Craiova. Mijlocaşul revine sub “tricolor” şi vorbeşte despre convocare:

“E o bucurie imensă că am fost convocat din nou. Băieţii m-au primit bine, am reuşit să mă integrez. E vorba de respect, asta e tot ce contează. A fost un vis pentru mine! Îmi doream foarte mult să intru să joc. Chiar mă gândeam că dacă aş înscrie la debutul meu ar fi incredibil. Am reuşit s-o fac, să marchez golul victoriei. A fost un pas înainte pentru mine”, a spus Băluţă.

Romania – Armenia LIVE VIDEO Preliminarii CM 2018. Cine arbitrează

Partida dintre România şi Armenia va fi arbitrată de o brigadă din Croaţia, avându-l la centru pe Ivan Bebek. Acesta va fi ajutat de asistenţii Tomislav Petrovic şi Miro Grgic, iar al patrulea oficial va fi Duje Strukan. Observator de arbitri a fost delegat israelianul Shteif Shmuel, iar delegat dejoc Leonid Kaloshin din Rusia.

Bebek este un adevărat coşmar pentru români. Formaţiile noastre nu au câştigat nici o partidă dintre cele 5 conduse la centru de acesta.

Partida România – Armenia se va disputa vineri, de la ora 21:45, şi va fi transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT
Tags: