Sport
notix pixel id

România – Kazahstan 22-20 la CM handbal feminin 2019. Victorie chinuită pentru românce şi urmează meciurile decisive cu Muntenegru şi Ungaria

03.12.2019 | 13:03
România - Kazahstan, al treilea meci în grupă la CM de handbal feminin marți, 3 decembrie ora 12:00
ADVERTISEMENT

România – Kazahstan 22-20 s-a jucat în etapa a 3-a din Grupa C de la CM de handbal feminin. Româncele au obţinut victoria după un meci în care elevele lui Tomas Ryde s-au chinuit pe final. Pentru România urmează meciurile decisive cu Muntenegru şi Ungaria. VEZI AICI TOATE FAZELE IMPORTANTE DIN ROMÂNIA – KAZAHSTAN.

Final / România – Kazahstan 22-20.


Min. 58 / Final cu mari emoţii pentru România. Elevele lui Tomas Ryde au avantaj minim pe tabelă, scor 21-20.


Min. 49 / România s-a distanţat la patru goluri, scor 20-16.


Min. 43 / România trece peste un moment dificil şi se distanţează la trei goluri, scor 18-15.


Min. 35 / România începe bine partea secundă și mărește avantajul la 16-11.


Min. 27 / Selecţionerul Kazahstanului a cerut timeout, după ce România parcurge o perioadă mai slabă şi are un avantaj de două goluri, scor 12-10.

ADVERTISEMENT

Min. 22 / Tomas Ryde a cerut un timeout când România conducea Kazahstanul, scor 11-7.


Min. 18 / România s-a distanţat pe tabelă, scor 9-4, iar Tomas Ryde a început să ruleze lotul. Patricia Vizitiu şi Sonia Seraficeanu au reuşit să înscrie.


Min. 13 / România conduce, scor 5-2, iar Crina Pintea a reuşit să marcheze de trei ori. Celelalte goluri au fost înscrise de Perianu.

ADVERTISEMENT

Min. 7 / Româncele au ratat câteva situaţii bune de 1 la 1 şi scorul este de 3-2. Kazahstan s-a apropiat după ce a înscris două goluri.


Min. 4 / România conduce cu 2-0, după golurile marcate de Pintea şi Perianu.


UPDATE, ora 12:00 / A început meciul România – Kazahstan.


România – Kazahstan Live Stream Online Digi Sport, Telekom Sport și Look TV

Partida România – Kazahstan se joacă marți, 3 decembrie, de la ora 12:00, într-una din cele cinci săli ultramoderne puse la dispoziție pentru competiție de prefectura regiunii Kumamoto. Jocul este televizat de Digi Sport, Telekom Sport și Look TV, dar îl puteți urmări și în format LIVE VIDEO, dacă veți intra pe site-ul FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

România a început efectiv dea bușilea, nici măcar în genunchi, acest turneu final, cu un eșec zdrobitor, 31-16 din partea Spaniei, într-un meci în care fetele noastre nu au reușit să primească notă de trecere în niciun compartiment. În al doilea joc tricoloarele au învins Senegal, cu 29-24, Cristina Neagu înscriind 13 goluri.

Kazahstan, doar un sparring-partner înainte de Muntenegru și Ungaria

Urmează acum al treilea meci, în compania Kazahstanului, echipă cu două înfrângeri în primele partide, 21-30 cu Muntenegru și 15-39 cu Ungaria, ceea ce arată că aceasta ar fi cea mai slabă echipă din grupa noastră. În mod normal partida ar trebui să fie doar un bun antrenament înaintea celor două teste cruciale, cu Muntenegru și Ungaria.

ADVERTISEMENT

Este greu de judecat evoluția României din partida cu Senegal, care nu a aplicat un marcaj sever la linia de 9 metri și i-a permis Cristinei Neagu să zburde în voie, ceea ce este foarte probabil să se repete și acum, contra celei mai slabe defenisve din grupă.

Cristina Neagu e foarte precaută

De altminteri, Cristina Neagu nici nu s-a arătat entuziasmată după victoria cu Senegal, declarând nonșalant că nu știe la ce să se aștepte în următoarele meciuri cheie, pentru că Muntenegru și Ungaria vor fi, în mod sigur, alt tip de adversare decât sunt cele două naționale modeste ale grupei.

ADVERTISEMENT

Și asta mai ales că ea le cunoaște foarte bine pe toate jucătoarele din Muntenegru, evoluând câțiva ani la Buducnost, cu care a și câștigat Liga Campionilor. Aproape că nici nu există cotă pentru victoria României: 1,01 față de 20,oo, cât a primit Kazahstan.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 84 pagini de emoții, la NUMAI 5 lei
A apărut noua revistă Fanatik