Fotbal intern

România – Serbia. Restricții de circulație în București! Haos pe bulevardul Basarabia

14.10.2018 | 10:07
Romania  Serbia Restrictii de circulatie in Bucuresti Haos pe bulevardul Basarabia
ADVERTISEMENT

România – Serbia se joacă duminică, de la ora 16:00, pe Arena Națională din București, iar peste 45 de mii de fani și-au cumpărat bilete pentru acest meci. Va fi o atmosferă incendiară pe stadion, ținând cont că deja și-au anunțat prezența facțiunile PCH Dinamo și SUD Steaua. 

UPDATE, ora 12:15. Cu 4 ore înainte de meci, principala arteră care duce la stadion, bulevardul Basarabia, este închis pentru că acolo se desfăşoară maratonul internaţional Bucureşti. Accesul la Arenă se anunţă complicat pentru confruntarea cu Serbia şi echipa naţională a emis o informare prin care îi roagă pe fani să vină mai repede la stadion.

ADVERTISEMENT


Meciul reprezintă o adevărată finală pentru primul loc în grupă. După trei etape, Serbia are șapte puncte, iar nou avem cinci puncte. Cine va câștiga acest joc își va asigura în mare măsură prima poziție, dacă ne gândim că în următoarele runde fiecare națională va evolua împotriva reprezentativelor mai slab cotate, Muntenegru, respectiv Lituania.

Restricții de circulație în București pentru România – Serbia

Comisia Tehnică de Circulație a aprobat restricționarea traficului în zona Arenei Naționale, iar aceasta se va face progresiv, începând cu ora 12:30. Iată în continuare care sunt zonele de evitat dacă aveți drum cu mașina duminică după-amiază.

ADVERTISEMENT
  • Pe Strada Maior Coravu, între Soseaua Mihai Bravu şi intrarea în stadion, precum şi pe străzile care intersectează şi acced în acest tronson;
  • Pe strada Pierre de Coubertin, între Soseaua Vatra Luminoasă şi rondul de la intrarea în stadion sau Soseaua Pantelimon şi rondul de la intrarea în stadion. Vor fi restricționări totodată pentru străzile care se intersectează și acced în acest tronson.
  • Pe bandă I pe strada Vatra Luminoasă, între străzile Tony Bulandra şi strada Pierre de Coubertin
  • Pe strada Tony Bulandra, între Vatra Luminoasă şi rond strada Maior Coravu;
  • Pe strada Sg. Vasile Serbanica, între Bulevardul Basarabia şi intrarea în stadion (parcarea C)
  • Pe Bulevardul Basarabia, între Piaţa Muncii şi Bulevardul Chişinău, pentru afluire/defluirea pietonală, dacă situaţia o va impune

În acest weekend are loc totdată Maratonul Internațional București, iar duminică sunt cursele dedicate copiilor și adolescenților. Între orele 06:30 și 17:30 vor avea restricționări de trafic mai multe artere importante din Capitală, precum Splaiul Independenței, Bulevardul Unirii sau Calea Victoriei.

ADVERTISEMENT
Tags: