Fotbal intern

România – Spania se vede în SUA! Meciul de pe Arena Naţională este transmis şi în toate ţările din America de Sud

05.09.2019 | 18:32
Romania  Spania se vede in SUA Meciul de pe Arena Nationala este transmis si in toate tarile din America de Sud
ADVERTISEMENT

România – Spania este cel mai important meci al zilei în etapa a 5-a din preliminariile EURO 2020, iar partida de pe Arena Naţională va putea fi urmărită şi în SUA. În plus, duelul din Grupa F va fi transmis în toate ţările din America de Sud.

  • Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,91 este cota pentru ambele marchează în meciul România – Spania. Vezi toate cotele AICI
ADVERTISEMENT

Cine transmite la TV România – Spania în SUA. Două televiziuni pentru meciul din Bucureşti

Meciul România – Spania va fi transmis în SUA de două televiziuni, ambele fiind destinate persoanelor care vorbesc limba spaniolă. Univision Deportes şi UniMas sunt cele două televiziuni din Statele Unite ale Americii unde se va vedea în direct partida de pe Arena Naţională.

Toate ţările din America de Sud vor transmite meciul România – Spania, acesta putând fi urmărit pe posturile DIRECTV Sports şi DIRECTV Play Deportes. În plus, duelul din Grupa F se va vedea şi în Mexic, unde va fi transmis de televiziunile Sky HD şi Blue To Go.

ADVERTISEMENT
România - Spania se vede şi în SUA
România – Spania se vede şi în SUA

Ibericii vor vedea meciul România – Spania la două posturi TV

Spaniolii vor transmite meciul cu România pe două posturi TV: TVE La 1 şi fuboTV Espana. În ţara noastră, partida de pe Arena Naţională se va vedea, de la ora 21:45, pe PRO TV, televiziune care transmite toate meciurile din preliminariile EURO 2020.

Fanii tricolorilor, care nu au bilet la meciul cu Spania, vor putea urmări partida pe un ecran gigantic în Parcul “Mihai I” (Herăstrău). Iniţiativa a venit în urma unei colaborări între Primăria Capitalei şi Federaţia Română de Fotbal.

ADVERTISEMENT