Sport

România U19 – Franța U19 1-2 la Euro U19! Tricolorii, eliminaţi de la turneul final. Cum arată clasamentul. Video

FANATIK vă oferă detalii despre cel de-al doilea meci al naționalei Under 19, care va avea loc în compania Franței, a doua favorită la calificarea directă din grupă alături de Italia
21.06.2022 | 07:52
Romania U19  Franta U19 12 la Euro U19 Tricolorii eliminati de la turneul final Cum arata clasamentul Video
România U19 a jucat împotriva Franţei U19 la EURO 2022 (sursă foto: uefa.com)
ADVERTISEMENT
21-06-2022
16:55

România U19 - Franța U19 1-2 (Coubiş 82 / L. Tchaouma 11, Adeline 20)

VEZI AICI MECIUL ÎN FORMAT LIVE VIDEO

FINAL: Franţa U19 o învinge pe România U19, scor 2-1, după golurile marcate de Tchaouma (11) şi Adeline (20). Andrei Coubiş (82) a marcat singurul gol al meciului. Tricolorii sunt eliminaţi de la EURO 2022, însă pot prinde un loc în barajul de calificare la Mondialul din tineret din 2023.

Min. 90+2: Dănuleasa ratează o ocazie uriaşă, după ce mingea şutată de el a fost respinsă în extremis de portarul Franţei.

Min. 86: România înscrie din nou, însă golul lui Rareş Ilie a fost anulat pe motiv de ofsaid.

Min. 82: GOOOL România! Coubiş înscrie cu un şut din marginea careului.

Min. 63: Virginus a şutat spre poartă, însă mingea l-a lovit pe Bonny şi a ieşit în out. Dacă atacantul francez nu apărea pe traiectoria mingii, Franţa ar fi condus acum cu 3-0.

Min. 60: Rădăslăvescu şutează puţin peste poarta Franţei, la prima fază mai periculoasă a României.

Min. 58: Popa reuşeşte o nouă paradă, de această dată la şutul lui Da Silva.

Min. 42: Şutul lui Toure a fost blocat de Botond Gergeley, în faţa porţii lui Popa.

Min. 38: Popa respinge un şut periculos al francezilor.

Min. 20: GOOOL Franţa! Adeline a reluat perfect, din mijlocul careului, mingea trimisă de Varela.

Min. 15: Robert Popa respinge două șuturi periculoase ale francezilor.

Min. 11: Gol Franța! Loum Tchaouma este găsit perfect în careu și îl învinge fără emoții pe Popa.

Min. 9: Început liniștit de meci, fără ocazii importante

Start de meci!

Au fost anunțate echipele de start pentru confruntarea dintre România și Franța. La „tricolori” revine Rareș Ilie, care a fost suspendat în primul meci din faza grupelor, cu Italia.

  • România U19: R. Popa (c) – Coubiș, Gergely, Dănuleasa, Pantea – Pandele, Sîrbu – D.Andrei, N. Popescu, R. Ilie – L. Andronache; Rezerve: Borbei – Bodișteanu, Chirițoiu, Ciuciulete, Pîrvulescu, Radaslavescu, D. Radu, E. Sali, R. Tănasă; Selecționer: A. Văsâi
  • Franța U19: Lo-Tutala – Zoukrou, Doukoure, Toure(c), Varela – Ba, Adeline, Da Silva – Virginius, Bonny, Tchaouna; Rezerve: Lienard – Arconte, Ben Seghir, Bondo, Camara, Cisse, Diouf, Hadjam, Pereira; Selecționer: L. Chauvin

 

Meciul România U19 – Franța U19 are loc marți, 21 iunie, cu începere de la ora 21:00, în cadrul etapei a doua a turneului final al CE pentru această categorie de vârstă, care are loc în Slovacia. Este al doilea meci de foc pentru „tricolorii” mici, după cel cu Italia din prima etapă, pe care l-au pierdut la limită, cu scorul de 1-2.

Unde se joacă meciul România U19 – Franța U19, de la Campionatul European U19

Confruntarea România U19 – Franța U19 se desfășoară marți, 21 iunie, de la ora 21:00 pe „DAC Arena” din localitatea Dunajska Streda, unde elevii lui Adrian Văsâi au susținut și primul joc. Franța, care s-a impus cu 5-0 în fața reprezentativei țării gazdă, a evoluat la Trnava.

ADVERTISEMENT

Nu este de așteptat ca stadionul să se umple nici la acest meci, după ce în prima partidă, cu Italia, numărul spectatorilor nu a ajuns nici măcar la 2.000. „Tricolorii” mici au avut susținere din partea unui grup restrâns de compatrioți, proveniți în special din rândul familiilor celor prezenți la turneul final.

Cine transmite la TV partida România U19 – Franța U19

Partida România U19 – Franța U19 se joacă marți, 21 iunie, de la ora 21:00, pe stadionul „DAC Arena” din Dunajska Streda, în etapa a doua a grupei A a turneului final și va fi transmisă în direct și în exclusivitate pe canalul TVR 1. O mai puteți viziona și intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

În Slovacia, turneul final Euro U19 se bucură de o vreme frumoasă și cam așa arată prognoza până la finalul competiției. Dacă luni a fost caniculă, în jur de 33 de grade, marți, 21 iunie, temperatura nu va mai sări de 26 grade, în jur de 22 la ora partidei. Meciul va fi condus de un arbitru din Malta în vârstă de 33 de ani, Matthew De Gabriele.

„Cocoșii” Franței, uriași pe lângă jucătorii noștri

Evoluția „cocoșilor francezi” în meciul cu Slovacia a fost impresionantă, echipa pregătitâ de Landry Chauvin, 53 de ani, zburdând pur și simplu pe teren. El are jucători înalți, dar cu o tehnică remarcabilă, ceea ce le permite să facă foarte ușor diferența.

ADVERTISEMENT

În aceste condiții, va fi foarte greu pentru jucătorii noștri să poată câștiga dueluri aeriene, iar la fazele fixe în careul nostru nu doar atacanții Virginius, Bonny sau Tchaouna pot fi extrem de periculoși, ci și jucători din apărare sau din linia mediană cu o medie de înălțime mult peste cea a echipei noastre.

Cote la pariuri la jocul România U19 – Franța U19

Era normal ca ținând cont de toate aceste amănunte, extrem de importante, casele de pariuri să vadă echipa Franței drept mare favoritâ, la o cotă de 1,30. Un egal valorează 5,75, iar o victorie a „tricolorilor” ajunge la 9,50. Chiar și un gol înscris de Chirițoiu și colegii lui are cotă foarte mare – 2,20.

ADVERTISEMENT

La această categorie de vârstă, ne-am mai întâlnit cu Franța o singură dată, la Turneul de elită din 2009, când am cedat fără drept de apel, cu 3-0. Chiar dacă pierde acest meci, România rămâne cu o miză uriașă pentru ultimul meci din grupă, cu Slovacia, obținerea locului 3. Acesta dă dreptul la un baraj pentru calificarea la CM U20, cu locul 3 din grupa B (Serbia, Israel sau Austria).

ADVERTISEMENT