Sport

România U21 încheie cu o remiză în Maroc, 2-2, seria meciurilor amicale. Daniel Birligea l-a salvat din nou pe Bratu. Video

România U21 a făcut doar 2-2 cu reprezentativa Marocului. Deși a deschis scorul prin golul lui Dragoș Albu, naționala lui Bratu s-a văzut condusă cu 2-1. Rezerva Daniel Birligea a salvat însă remiza de la Rabat.
Romania U21 incheie cu o remiza in Maroc 22 seria meciurilor amicale Daniel Birligea la salvat din nou pe Bratu Video
Titularii echipei naționale de tineret a României la amicalul cu Maroc U21. FOTO: FRF.ro
ADVERTISEMENT
29-03-2022
15:58

Maroc U21 - România U21 2-2 (Dnanou 70, Maouhoub 75 / Dr. Albu 28, Birligea 80)

Vezi video cele mai importante faze AICI!

Min. 80 GOOOL România U21!!! Daniel Birligea, marcator și în victoria cu Finlanda, restabilește egalitatea la Rabat!

Min. 75 – GOOOL Maroc U21!!! Gazdele fac 2-1 după o acțiune individuală a lui Maouhoub!

Min. 70 – GOOOL Maroc U21!!! Africanii egalează la un corner după lovitura de cap a fundașului Dnanou!

Min. 55 – Ocazie de 2-0 pentru România! Cîmpanu șutează puțin pe lângă poarta africanilor!

Min. 28 – GOOOL România U21!!! Fotbalistul lui FC U Craiova 1948, Dragoș Albu, deschide scorul cu un șut puternic din afara careului.

Min. 1 – A început meciul amical de la Rabat!

29-03-2022
14:39

Florin Bratu a anunțat primul „11” pentru partida cu Maroc

Florin Bratu a anunțat titularii cu care România U21 va începe meciul de verificare din Maroc. Portarul lui FCSB, Ștefan Târnovanu, va bifa astfel prima sa selecție la naționala de tineret.

România U21: 1. Târnovanu – 5. Telceanu, 6. Screciu (Cpt), 22. Farcaș, 20. A. Dumitrescu – 8. Dr. Albu, 21. Grameni – 10. Cîmpanu, 19. I. Stoica, 18. Miculescu – 9. Markovic.

29-03-2022
10:04

Florin Bratu le-a cerut ”tricolorilor” să exerseze șuturile de la distanță

FRF a publicat imagini de la ultimul antrenament al ”tricolorilor mici”. Trupa lui Florin Bratu vrea să continue seria rezultatelor pozitive și să învingă Marocul în disputa de marți seară.

Dacă Marius Niculae a pregătit un program special în care a vizat viteza de reacție a fotbaliștilor, Florin Bratu a insistat pe șuturile de la marginea careului. Unele execuții au fost de-a dreptul spectaculoase.

28-03-2022
18:54

„Tricolorii” lui Florin Bratu, la antrenamentul oficial

Echipa națională U21 a României a efectuat, luni seară, antrenamentul oficial de dinaintea partidei. Acesta s-a desfășurat chiar în baza de pregătire a primei reprezentative din Maroc.

Un bun prilej pentru selecționerul Florin Bratu să pună la punct ultimele detalii pentru cel de-al doilea test al lunii martie. Partida este programată marți, 29 martie, la ora 19:00.

28-03-2022
12:24

Antrenamente inedite la naționala lui Florin Bratu

Site-ul Federației Române de Fotbal a publicat imagini de la antrenamentul micilor „tricolori”, care pregătesc meciul de verificare cu Maroc U21.

Fotbaliștii lui Florin Bratu s-au simțit cel mai bine spre finalul ședinței de pregătire, atunci când a avut loc celebra miuță.

28-03-2022
06:56

„Tricolorii mici” plimbare printr-un parc din Rabat

Jucătorii lui Florin Bratu s-au relaxat după o săptămână plină cu opt antrenamente și un meci amical cu Finlanda, câștigat inextremis. 

Aceșia au ieșit în parcul central din capitala Marocului, fiind însoțițu și de consulul general al Ambasadei României la Rabat, Cătălina Pînzariu.

27-03-2022
17:28

”Tricolorii” au tras la poartă din toate pozițiile

Echipa națională de tineret va disputa, marți, ultimul amical din fereastra internațională din această lună, iar selecționerul Florin Bratu mizează pe multe goluri în disputa cu Maroc.

La ultimul antrenament dinaintea plecării spre Africa, Bratul a programat un antrenament special, în care le-a cerut elevilor săi să șuteze la poartă din toate pozițiile.

Pentru a evita spațiile mici pe care se presupune că le vor avea micii ”tricolori” în partida cu Maroc, tinerii fotbaliști români și-au exersat tăria șuturilor de la distanță.

27-03-2022
07:19

Micii „tricolori” au ajuns în Maroc

Echipa națională de tineret a României a ajuns în Maroc, la Rabat, pentru a pregăti meciul cu reprezentativa țării gazdă.

Site-ul FRF a postat imagini video cu drumul cu autocarul prin Rabat al micilor „tricolori” spre hotel.

26-03-2022
09:50

Florin Bratu a avut un discurs războinic la meciul cu Finlanda U21

Federația Română de Fotbal a publicat imagini cu discursul pe care l-a avut Florin Bratu în vestiarul micilor „tricolori”, înaintea meciului cu Finlanda, și pe teren, după victoria cu 2-1.

„Băieți, nimic nu se obține ușor. Trebuie să arătăm pe teren că suntem puternici. Seriozitate, e lucrul pe care vreau să îl punem în practică. Asta vreau să răsune azi aici. A venit lumea pentru noi. Sunt 3000 de oameni care stau în frig să ne vadă pe noi.

Sunt alții care se uită la televizor. Niciun centimetru nu lăsam la voia întâmplării, băieți. Demonstrați că sunteți cei mai buni, că suntem jucătorii echipei naționale și că faceți românii fericiți. Atât vreau de la voi. 3, 2, 1 și: România!”, a spus selecționerul U21 înaintea partidei.

Micii „tricolori” au fost conduși cu 0-1, dar au întors rezultatul datorită schimbărilor făcute de Bratu. Introduși în actul secund, David Miculescu și Daniel Birligea au marcat golurile victoriei cu 2-1.

„Ce am arătat astăzi? Că nu am cedat nicio clipă. Exact ce am vorbit. Felicitări, tuturor! V-am zis câtă importanță avem. Cât contează fiecare dintre noi. Frații noștri n-au mai putut, au intrat ceilalți după minutul 60 și au decis meciul. Ăștia suntem! De aici să fie un punct de plecare și să ne ambiționeze fenomenal de mult. Avem meci peste trei zile, îi tocăm și p-ăia, îi luăm la mână”, a spus Bratu, după meci.

Următorul amical al naționalei de tineret este cu reprezentativa Marocului, marți, 29 martie, de la ora 17:00.

25-03-2022
17:26

Florin Bratu nu exultă după ce România U21 a întors scorul împotriva Finlandei U21

Florin Bratu s-a bucurat pentru victoria elevilor săi, însă nu exultă, atrăgându-le atenția jucătorilor pentru următoarele meciuri: După ce am făcut prima repriză mai modestă, am încercat să reglăm în a doua repriză.

E mult de muncă, de ceva timp ne lipsesc o parte din jucători, dar mă bucur că cei de acum au simțit că trebuie să aibă orgoliu și să joace într-un ritm accelerat.

Felicităm adversarul, pentru mine este important rezultatul, pentru că doar așa putem construi mai departe un grup unit”.

25-03-2022
17:25

David Miculescu, autorul golului decisiv, încântat de atmosfera la națională

David Miculescu a înscris golul victoriei împotriva Finlandei U21, iar puștiul de la UTA își continuă forma bună arătată și în Casa Pariurilor Liga 1:

„A fost un suspans plăcut și ne bucurăm pentru victorie. E un sentiment plăcut pentru că am reușit să marchez și să îmi ajut echipa. E o diferență pentru că e vorba despre un meci amical, dar suntem profesioniști”.

25-03-2022
17:24

Marius Niculae, mândru de jucători

Marius Niculae a fost mândru de jucători, pentru că aceștia au reușit să întoarcă scorul pe finalul meciului cu Finlanda: Chiar dacă e un meci amical, e o victorie. A fost o primă repriză foarte slabă, din punctul meu de vedere, dar a doua repriză am arătat o altă atitudine și am reușit să întoarcem scorul.

Ușor, ușor, încep să devină o familie, pentru că e o nouă generație și trebuie să formăm o echipă bună pentru Campionatul European de anul viitor.

E foarte important că au crezut până în ultimul minut și că am dat totul pentru a câștiga. Fiecare meci contează pentru ei, pentru că se va forma o echipă puternică pentru EURO, ei trebuie să fie conștienți că fiecare meci contează.

E destul de greu să te motivezi, aici e și meritul lui Florin, pentru că dacă tratezi meciul ca pe un amical, te poți trezi cu suprize.

Ei au un model, se așteaptă de la ei să fie cel puțin ca cei din 2019, totul depinde doar de ei”.

25-03-2022
14:09

România U21 - Finlanda U21 2-1 (Birligea 88, Miculescu 90+1 / Suhonen 41)

Vezi meciul aici.

Min. 90+1: GOOOL ROMÂNIA U21! Miculescu scapă singur în careu și înscrie cu un lob superb, mingea lovind în prealabil bara înainte să intre în poartă.

Min. 88: GOOOL ROMÂNIA U21! Miculescu îl găsește excelent în careu pe Birligea, acesta preia elegant și înscrie cu un șut plasat, din 7-8 metri.

Min. 72: Grameni șutează plasat din afara careului, balonul lovește stâlpul din stânga al porții finlandeze.

Min. 45+1: Acțiune superbă a lui Markovic pe partea stângă, însă șutul atacantului român din colțul careului mic lovește transversala.

Min. 41: GOOOL FINLANDA U21! Liber în careu, Suhonen profită de o eroare din defensiva noastră și îl învinge pe Popa cu un șut din 10 metri.

Min. 35: Mihai Popa reușește să respingă șutul expediat de Suhonen din lovitură liberă.

Min. 28: Ianis Stoica reia cu capul pe lângă poartă din 10-12 metri, după o centrare a lui Dumitrescu.

Min. 9: Corner pentru „tricolori”, Dican este foarte aproape de a marca, însă nu reușește să-l învingă pe Sinisalo din câțiva metri.

Min. 1: Fluier de start. Partida este arbitrată de o brigadă feminină din România: Iuliana Demetrescu, Petruța Iugulescu, Mihaela Țepușă și, al patrulea oficial, Ana Maria Terteleac.

Selecționerul României U21, Florin Bratu a anunțat echipa de start pentru meciul cu Finlanda, programat la ora 17:15, pe Stadionul Arcul de Triumf. Printre jucătorii trimiși în teren din primul minut se numără Claudiu Petrila, Vladimir Screciu, dar și Jovan Markovic.

  • România U21: M. Popa – Telcean, Screciu (Cpt), Farcaș, Dumitrescu – Cîmpanu, Mărginean, Dican, Petrila – Markovic, Stoica. Rezerve: Târnovanu, Bălbărău, Georgescu, Țicu, Leca, Albu, Baiaram, Birligea, Lixandru, Marrone, Miculescu, Grameni. Selecționer: Florin Bratu
  • Finlanda U21: Sinisalo – Hamalainen, Tihi, Rale, Koski – Taurianien, Suhonen, Skytta, Markhiev – Antman, Ablade. Rezerve: Leislahti, Hyvarinen, Vainionpaa, Vidjeskog, Kilo, Hannola, Peltola, Hakans, Jokelainen, Vaananen. Selecționer: Juha Malinen. 
25-03-2022
09:54

Selecționerul Florin Bratu vrea victorie la primul meci al naționalei pe Arcul de Triumf

Selecționerul naționalei U231 a României, Florin Bratu, a susținut o conferință de presă înaintea meciului cu Finlanda, care va avea loc vineri, 25 martie, de la ora 17:15.

Va fi o partidă grea, dificilă, pentru că de-a lungul timpului, am avut dificultăți împotriva echipelor scandinave. Luăm totul în serios. La nivel de Under-21 avem nevoie de rezultate, vrem să ne formăm în stilul acesta.

Suntem obligați să facem totul pentru a ține culorile României sus, pentru că de 2-3 ani echipa U21 a devenit un brand. Trebuie să fim responsabili și asta le transmit jucătorilor la fiecare antrenament și meci.

Vrem să facem bucuroși oamenii care vor veni la stadion, în zilele acestea în care este destulă agitație pe plan european”, a declarat selecționerul.

Florin Bratu a precizat că urmărește, în primul rând, să regăsească în jocul echipei ceea ce lucrăm la antrenamente. „În al doilea rând, îmi doresc rezultate, să câștigăm. Doar așa putem crește, doar așa putem crea o atmosferă foarte bună la echipa națională.

Jucătorii sunt conștienți de asta și mi-au transmis în discuțiile pe care le-am avut că victoriile sunt importante pentru ei. Pentru mine nu există meciuri amicale, ci partide de pregătire, în care fiecare jucător trebuie să-și câștige locul în echipă.

Aș vrea să intrăm în istorie cu prima victorie pe Stadionul Arcul de Triumf, dar când intrăm pe teren pe mine mă interesează ca jucătorii să aibă atitudine și să ne atingem obiectivele.

Mi-am creat, deja, un model de joc, în funcție de care aleg jucătorii care pot face față”, a mai declarat Florin Bratu.

La rândul lui Ianis Stoica speră ca el și colegii lui să intre în istorie cu o victorie la primul meci al naționalei U21 pe Stadionul Arcul de Triumf. „Cred că alcătuim o generație mai bună decât anterioarele. Sperăm să creștem de la meci la meci”, a mai spus el.

24-03-2022
18:19

Naționala de tineret s-a antrenat pe stadionul „Arcul de Triumf”

În această seară, selecționata lui Florin Bratu a efectuat antrenamentul oficial de dinaintea partidei cu Finlanda U21. A fost prima selecționată de fotbal a României care a călcat pe gazonul stadionului „Arcul de Triumf”.

Meciul contra nordicilor are loc vineri, 25 martie, de la ora 17:15.

24-03-2022
13:46

Doi „tricolori” au părăsit cantonamentul. Florin Bratu i-a convocat de urgență pe înlocuitori

Din cauza unor probleme fizice, Marius Corbu și Szilard Gyenge au fost nevoiți să părăsească, joi după-amiază, cantonamentul de la Buftea al naționalei de tineret. 

În locul lor, selecționerul Florin Bratu a decis să-i convoace de urgență pe Salvatore Marrone de la Csikszereda, respectiv Raul Bălbărău, portar care evoluează tot în eșalonul secund, la CSA Steaua. Cei doi se vor alătura lotului în cursul acestei seri.

24-03-2022
08:42

Meciurile naționalei de tineret se văd la TVR

România U21 va disputa două partide amicale, în luna martie, contra reprezentativelor Marocului și Finlandei. Ambele meciuri vor putea fi urmărite, în direct, pe TVR 1.

Programul României U21 în luna martie:

  • 25 martie, ora 17:15: România U21 – Finlanda U21
  • 29 martie, ora 17:00: Maroc U21 – România U21

 

 

23-03-2022
19:41

Jovan Markovic a împlinit 21 de ani

Convocat de Florin Bratu la naționala de tineret, Jovan Markovic a sărbătorit în cantonament împlinirea vârstei de 21 de ani. Atacantul Universității Craiova a primit un tort din partea staff-ului și a coechipierilor și a primit un mesaj din partea clubului de care aparține.

„La mulți ani, Jovan Markovic! Fotbalistul nostru, convocat la reprezentativa U-21 a României, a fost sărbătorit în cantonamentul ‘tricolorilor’”, a scris Universitatea Craiova, pe Facebook.

23-03-2022
14:58

Ștefan Târnovanu e gata să joace pentru România U21

Devenit titular în poarta FCSB-ului, Ștefan Târnovanu (20 de ani) speră să debuteze și în poarta „tricolorilor mici”, la primul meci de fotbal disputat pe stadionul „Arcul de Triumf”.

„Aștept cu nerăbdare să debutez. De-asta mă pregătesc și aștept momentul cu nerăbdare. O calificare la EURO 2023 ar însemna șansa să demonstrăm că putem realiza ceva important, la fel ca generațiile dinaintea noastră și de ce nu o calificare la Olimpiadă.

E un dezavantaj că nu avem meciuri oficiale pentru că nu avem parte de aceeași intensitate, dar vom trata fiecare meci cu seriozitate. Nu am fost pe stadionul „Arcul de Triumf”. Abia aștept să vină meciul și să vedem cum va fi”, a declarat portarul pentru FRF TV.

23-03-2022
12:27

Opt „tricolori” pot debuta la naționala de tineret

Din lotul convocat de selecționerul Florin Bratu la naționala de tineret pentru amicalele cu Finlanda U21 și Maroc U21 se regăsesc și opt jucători care au ocazia să debuteze sub „tricolor”.

Dumitrescu, Birligea, Leca, Telceanu, Grameni, Mărginean și Lixandru au fost convocați în premieră, în timp ce Târnovanu a mai participat la acțiunile naționalei, însă nu a apucat să bifeze niciun minut într-o partidă internațională. Dumitrescu fusese chemat la lot și la acțiunile din luna noiembrie a anului trecut, însă nu a putut onora atunci convocarea din cauza unor probleme de sănătate.

23-03-2022
07:08

Goluri spectaculoase marcate de Claudiu Petrila și Jovan Markovic

Sub conducerea lui Florin Bratu, naționala de tineret a României își continuă pregătirea la Centrul Național de Fotbal de la Buftea în vederea partidelor amicale cu selecționatele similare ale Finlandei și Marocului.

Remarcații ultimului antrenament au fost doi jucători importanți din Liga 1, Claudiu Petrila și Jovan Markovic, care au marcat goluri extrem de spectaculoase, în urma unor șuturi de la distanță.

22-03-2022
13:41

„Săgeată”, goluri ca în vremurile bune la antrenamente micilor „tricolori”

Marius Niculae este prezent și el în cantonamentul naționalei lui Florin Bratu. Fostul mare atacant participă la antrenamente, iar fotbaliștii ofensivi ai naționalei U21 iau lecții de la „Săgeată”.

FRF TV a publicat imagini cu actualul manager sportiv de la loturile de tineret și juniori, marcând pe bandă rulantă.

22-03-2022
11:56

Alexandru Cîmpanu se pregătește să devină tătic: „Sunt nerăbdător să vină fetița pe lume”

La doar 21 de ani, Alexandru Cîmpanu așteaptă cu emoție venirea pe lume a fetiței sale. Fericitul eveniment se va petrece chiar la sfârșitul anului.

Este o perioadă foarte frumoasă din viața mea. De abia aștept să văd cum este și sunt nerăbdător să vină fetița pe lume. Încă nu am cumpărat toate cele necesare, doar câteva hăinuțe. Pregătim evenimentul care va avea loc în decembrie”, a dezvăluit mijlocașul ofensiv al Universității Craiova, într-un interviu acordat direct din cantonamentul naționalei U21 a României.

A fost o perioadă neplăcută pentru mine, am avut dureri la genunchi, dar mă bucur că am revenit și sper să ajut echipa națională. În meciul cu Finlanda cred că vor marca Jovan Markovic și Marius Corbu”, a mai spus acesta.

21-03-2022
15:21

Cu trei selecții și niciun gol pentru echipa de tineret a României, David Miculescu (20 de ani) a oferit un interviu pentru FRF.ro înaintea amicalului cu Finlanda U21 și Maroc U21. Atacantul de la UTA Arad resimte absența lui Tavi Popescu, convocat în premieră la naționala de seniori.

Cum te simți la echipa națională?

– Mă simt bine, mereu vin aici cu zâmbetul pe buze, mai ales că îmi întâlnesc și colegii din campionat și e un lucru foarte frumos.

S-a creat și un grup? Păstrați legătura? Așteptați să vă revedeți?

– Da, s-a făcut deja un grup, mai ales că ne revedem și în campionat la fiecare meci și suntem un grup puternic.

Care sunt cei mai buni prieteni ai tăi de aici?

– Nu pot spune că am un prieten anume. Cu toții ne înțelegem foarte bine, toți sunt prietenii mei și asta este foarte bine.

Cum ți se pare ritmul de joc la meciurile U21 față de Liga 1?

– Mi se pare un nivel mai ridicat pentru că sunt meciuri internaționale. Se vede o diferență foarte mare față de Liga 1?

La ce vârstă te-ai apucat de fotbal?

– La cinci ani.

Cu cine aveai tricou când erai copil?

– Primul meu tricou a fost cu Barcelona, chiar cu Ronaldinho.

Când ai știut că asta vei face în viață?

– Când am început liceul. M-am bazat mai mult pe fotbal și atunci mi-am dat seama că asta îmi doresc.

Care sunt sacrificiile pe care le-ai făcut până la vârsta asta?

– La 15 ani am plecat la Constanța, fără familie, fără părinți. Mai târziu a venit și mama mea. Acela a fost cel mai mare sacrificiu.

Ce urmează?

– Urmează să ajung cât mai departe, să ajung într-un campionat puternic din Europa și să fac față și acolo?

S-a scris de interesul unor echipe de afară, dar și din țară. A fost ceva adevărat?

– Da, au fost adevărate acele știri, dar împreună cu familia și impresarul am decis să rămân la Arad.

E vreun coleg de la lot care te-a impresionat deși îl știai din campionat?

– Da, este Octavian Popescu, care a fost la noi. Îl știam de mult, când am jucat și noi la București, și el m-a impresionat cel mai mult.

România U21 are programate în luna martie două partide amicale cu reprezentativele similare ale Finlandei și Marocului. Cu nordicii vom juca la București, pe 25 martie iar cu maghrebienii în deplasare, patru zile mai târziu.

Programul meciurilor amicale ale României U21

Vineri, 25 martie, ora 17:15

  • România U21 – Finlanda U21

Marți, 29 martie, ora 17:00

  • Maroc U21 – România U21

România este alături de Georgia țară gazdă a turneului final al CE de tineret 2023, prin urmare este calificată direct și nu mai este nevoie să participe la grupele de calificare. Acest lucru determină crearea unui program de meciuri amicale cât mai dens pentru tinerii „tricolori”, dar are și evidentul dezavantaj al faptului că nu există încărcătura meciurilor oficiale și este greu ca jucătorii să se mobilizeze ca pentru acest gen de confruntări.

ADVERTISEMENT

Selecționerul Florin Bratu spune că deocamdată nu este îngrijorat de faptul că rezultatele meciurilor de verificare de până acum nu au fost tocmai grozave, pentru că acum prioritar este să poată avea sub observație un nucleu de jucători de la care să poată pleca permanent în stabilirea lotului și a primului unsprezece.

Amicalul cu Finlanda, primul meci de fotbal pe stadionul „Arcul de Triumf”

Vineri, 25 martie, de la ora 17:15, are loc primul joc din cele două programate în această lună. Este vorba de confruntarea cu naționala similară a Finlandei, programată de la ora 17:15, pe stadionul Arcul de Triumf, moment ce va marca o premieră, apariția fie și într-un meci amical, a unei reprezentative de fotbal pe un stadion unde până acum s-a jucat doar rugby.

ADVERTISEMENT

Finlanda face parte din grupa 1 de calificare la turneul final al Euro 2023, unde ocupă locul 4, cu 10 puncte, în urma Croației, Norvegiei și Austriei, precedând Azerbaidjan și Estonia, dar are șanse minime de a mai spera măcar la locul 2 de baraj, pentru că se află la cinci lungimi în urma Norvegiei.

Este un adversar care practică un fotbal în forță, principalele atuuri fiind mai puțin de ordin tehnic și mai mult de cel a disciplinei tactice și a superiororității fizice. Pentru tricolori un meci împotriva unui adversar bazat pe jocul fizic a însemnat mereu o problemă.

ADVERTISEMENT

Alexandru Țârlea, înlocuit cu Georgescu

Din lotul convocat inițial a dispărut un singur jucător, cu probleme medicale. Este vorba de fundașul lui Alaves, Alexandru Țârlea, care a fost înlocuit cu Georgescu de la Farul. Țârlea abia ce debutase la echipa mare a lui Alaves în deplasarea de la Madrid, cu Rayo Vallecano.

Piesa de rezistență a lui Florin Bratu, în concepția acestuia, ar fi trebuit să fie puștiul minune al FCSB, Octavian Popescu. Însă asupra jucătorului care a avut în ultima vreme mai multe execuții de mare virtuozitate s-a orientat și noul selecționer de la naționala mare, Edi Iordănescu, și jucătorul a ajuns la reprezentativa de seniori.

ADVERTISEMENT

LOT ROMÂNIA

PORTARI: Mihai Popa (FC Voluntari), Ștefan Târnovanu (FCSB), Szilárd Gyenge (AFK Csikszereda);

FUNDAȘI: Alexandru Georgescu (Farul), Marius Leca (Dunărea Călărași), Vladimir Screciu (Universitatea Craiova), Ricardo Farcaș (Siena | Italia), Tudor Telcean (CSC 1599 Șelimbăr), Victor Dican (FC Botoșani), Valentin Țicu (ACS Petrolul 52), Andres Dumitrescu (Sepsi OSK);

MIJLOCAȘI: Marius Corbu (Academia Pușkaș | Ungaria), Dragoș Albu (U Craiova 1948 SA), Alexandru Cîmpanu (Universitatea Craiova), Claudiu Petrila (CFR Cluj), Ștefan Baiaram (Universitatea Craiova), Constantin Grameni (Farul Constanța), Andrei Mărginean (Messina | Italia), Mihai Lixandru (CS Mioveni);

ATACANȚI: Ianis Stoica (FCSB), Jovan Marković (Universitatea Craiova), David Miculescu (UTA Arad), Daniel Birligea (CFR Cluj).

ADVERTISEMENT