Life

Românii au talent 2023, ediția din 10 februarie. Show de zile mari în fața juraților

Pe 10 februarie 2023 se va difuza, la Pro TV, o nouă ediție a emisiunii Românii au talent. Cei patru jurați vor avea parte de show total din partea concurenților.
10.02.2023 | 23:58
Romanii au talent 2023 editia din 10 februarie Show de zile mari in fata juratilor
Românii au talent, o nouă ediție pe 10 februarie. Sursa foto: Instagram, Pro TV/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
10-02-2023
21:57

Sara Piliego, Golden Buzz din partea lui Mihai Bobonete

Sara Piliego a avut un număr spectaculos de dans contemporan. La doar 12 ani, concurenta a reușit să-i lase fără cuvinte pe jurați. Practică baletul, fiind pasionată, în același timp, și de gimnastică. La vârsta ei, copila este foarte ocupată și este nevoită să urmeze o dietă strictă, fiind dansatoare profesionistă.

Uimit de prestația fetei, Mihai Bobonete a apăsat butonul auriu. Sara, într-adevăr, ai dansat cu precizia unui chirurg care operează pe creier. Adică, fiecare moment, cap-coadă, a fost as.

Și ți-o spun și din postura omului care anul trecut a dat un Golden Buzz pentru un copil de 12 ani care același lucru a făcut, mi-a tăiat respirația și care a câștigat Românii au talent.

Mi se pare că ai chiar mai mult din ce avea Darius anul trecut. E altfel de combinație între talent, dorință, tinerețe. Aș merge pe mâna ta și te-aș duce direct în semifinală, ca să câștigi și tu anul ăsta Românii au talent”, i-a spus actorul fetei, înainte de a o trimite direct în semifinală.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Romanii Au Talent (@romaniiautalent)

 

10-02-2023
21:30

Milan Ilici cântă la pian și ar vrea să fie astronaut

Milan Ilici are 10 ani, este pianist și își dorește, totodată, să devină astronaut. Veselia micuțului, dar și interpretarea la pian au fost pe placul celor patru jurați, care i-au acordat cei patru de DA pentru a merge în etapa următoare.

“Mi-a plăcut pentru că mi s-a părut că ți se potrivește. La 10 ani mi se pare incredibil”, i-a spus Andra băiețelului, imediat după ce și-a finalizat numărul.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Romanii Au Talent (@romaniiautalent)

 

10-02-2023
21:19

Numărul de twerk al lui Soupless, pe placul lui Mihai Bobonete

După numărul neobișnuit al lui El Culo, pe scenă a urcat Soupless, o profesoară de dans la bară, originară din Franța. Tânăra visează să-și deschidă un teatru de cabaret, iar la Românii au talent a venit cu un număr de twerk.

Prestația concurentei a fost pe placul lui Mihai Bobonete, care s-a gândit la numărul lui El Culo. “Dacă venea o gagică din aia care face twerk să spargă nucile așa…”, a spus actorul în ediția din această seară.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Romanii Au Talent (@romaniiautalent)

 

10-02-2023
21:01

Soto și Haizea Diez, talent mai puțin obișnuit

Soto – El Culo a venit din San Sebastian și a venit la Românii au talent pentru a sparge nuci, fistic și castane cu fundul. Jurații și prezentatorii emisiunii, precum și oamenii aflați în sal s-au amuzat pe seama momentului prezentat de concurent, care a venit însoțit de fiica lui.

Concurentul a depășit mai multe recorduri și a ajuns chiar și în cartea Guinness World Records. Jurații au făcut glume pe seama lui, mai ales Mihai Bobonete, care i-a pus concurentului o întrebare interesantă.

“Vi s-a întâmplat vreodată să pierdeți vreo nucă, să dispară?”, a întrebat interpretul lui Bobiță din Las Fierbinți, însă Andi Moisescu a fost cel care i-a oferit un răspuns. “Bănuiesc că iese dacă tușiți mai tare”, a spus realizatorul TV.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Romanii Au Talent (@romaniiautalent)

 

10-02-2023
20:40

Jurații, fără cuvinte după numărul lui Eldar Yuldashev

Eldar Yuldashev are doar 15 ani, însă a reușit să-i lase pe cei patru jurați cu gura căscată. Adolescentul provine din Lvov, Ucraina, fiind gimnast și acrobat profesionist de câțiva ani. Visul lui este să existe pace în țara natală, dar și să ajungă să lucreze la Cirque du Soleil.

“Am stat cu gura căscată de când a început numărul tău și până s-a terminat. O demonstrație de forță, talent cât cuprinde. Felicitări!”, i-a spus Mihai Bobonete tânărului, care a trecut în etapa următoare.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Romanii Au Talent (@romaniiautalent)

 

10-02-2023
20:26

Florela Oprișan, poezie emoționantă despre copilărie

În vârstă de 60 de ani, Florela Oprișan a venit pe scena de la Românii au talent cu o poezie foarte emoționantă, în care a vorbit despre copilăria la țară. Jurații au fost plăcut surprinși de versurile concurentei, care i-au făcut să-și amintească de vremurile de odinioară.

“M-ați făcut să mă gândesc la copilăria mea, mi-am amintit de frații mei de la Câmpia Turzii. Vă mulțumesc!”, i-a spus Andra concurentei, care a trecut în etapa următoare a competiției.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Romanii Au Talent (@romaniiautalent)

10-02-2023
20:16

Elena Țurcan, voce de aur la doar 11 ani

Elena Țurcan a fost născută și crescută în Germania, dar este originară din România. În vârstă de 11 ani, a venit la Românii au talent să cânte, iar talentul ei muzical a fost descoperit de părinți încă de când era foarte mică.

A participat și la versiunea germană a emisiunii de talente, unde a ajuns până în finală. Bunicul ei și-a dorit mereu să o vadă la Românii au talent, iar acum a avut această ocazie. Vocea ei i-a lăsat mască pe jurați, care i-au acordat, evident, patru de DA.

“Mi se pare incredibil, dacă aș fi închis ochii și nu aș fi văzut că e un copil în fața noastră, nu m-aș fi gândit niciodată că tu poți cânta așa la vârsta ta. Mi se pare că cine a cântat a fost un om cu foarte multă experiență de scenă, care știe să cânte cu pasiune, nicidecum un copil.

De unde să dobândească un copil toate atuurile astea? Este de sus, de la Doamne-Doamne, asta înseamnă să te naști cu acest har. Așa că drumul tău e scris deja, noi ne-am bucurat că ne-ai cântat și nouă. Sunt sigură că o să cânți pe cele mai mari scene ale lumii. Asta îți doresc”, i-a spus Andra tinerei concurente.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Romanii Au Talent (@romaniiautalent)

10-02-2023
19:43

Maxence Vire, magicianul care a făcut cardul lui Dragoș Bucur să dispară

Originar din Paris, Maxence Vire este un magician profesionist. De altfel, este comediant magician, după cum a explicat în prezentarea sa, iar pasiunea pentru acest domeniu a început la 10 ani, atunci când tatăl lui i-a oferit o cutie de magie. S-a dedicat constant acestei arte încă de atunci și s-a inspirat de la alți magicieni cunoscuți în lume.

Atitudinea și umorul său i-au impresionat pe jurați. A venit la Românii au talent cu gândul de a fi îndrăgit de public și, cu siguranță, a reușit acest lucru. Magicianul a făcut să-i dispară cardul de credit al lui Dragoș Bucur, spre amuzamentul celorlalți membri de la masa juriului.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Romanii Au Talent (@romaniiautalent)

 

10-02-2023
19:05

Iulia Neagoe, moment muzical incredibil

În vârstă de 19 ani, Iulia Neagoe studiază la Facultatea de Muzică din Brașov și a venit la Românii au talent pentru a arăta întregii țări talentul ei muzical. Interpretarea ei l-a făcut pe Dragoș Bucur să-și amintească de marii actori ai Teatrului de Revistă.

“M-a surprins și m-a bucurat alegerea pe care ai făcut-o. Pe lângă faptul că ai interpretat foarte bine, a fost și bine jucat. E clar că îți place”, i-a spus Andra tinerei, uimită de prestația ei artistică.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Romanii Au Talent (@romaniiautalent)

 

10-02-2023
18:49

Sara, număr inedit la doar 10 ani, Fetița are o poveste emoționantă

Concurenta a venit la Românii au talent cu un număr cu totul inedit, pregătit special pentru emisiune. În vârstă de 10 ani, Sara le-a arătat juraților cum poate reproduce steagurile unor țări cu ajutorul cubului Rubik. Copila are un cohlear bilateral încă de când era bebeluș, însă acest lucru nu o incomodează, ci chiar vorbește foarte corect, lucru remarcat și de cei de la masa juriului.

“Marea ta calitate nu e faptul că faci steaguri din cuburi Rubik, ci felul în care ești (…) Ai o naturalețe pe casre copiii o cam pierd. Ești un copil deosebit și o mare bucurie pentru părinții tăi.”, i-a spus Dragoș Bucur tinerei concurente.

Andra a remarcat faptul că micuța vorbește foarte corect, deși are aparat. “Dacă nu mi-ai fi spus că ai aparatul, eu nu mi-aș fi dat seama”, i-a transmis artista Sarei, impresionată de apariția ei. Nepoata Andrei are și ea aparat, după cum le-a spus celorlalți jurați, însă nu vorbește la fel de bine ca Sara.

“E un vis devenit realitate”, le-a spus Sara juraților după ce și-a finalizat numărul. Concurenta a primit patru de DA din partea membrilor juriului, ceea ce înseamnă că a ajuns în etapa următoare a competiției.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Romanii Au Talent (@romaniiautalent)

 

Emisiunea Românii au talent revine cu o nouă ediție în această seară, 10 februarie 2023. Jurații vor fi impresionați de concurenții care vor urca pe scenă, cu momente incredibile. Andra este uimită după numărul unei fete de doar 11 ani.

Românii au talent, ediția din 10 februarie 2023. Jurații, pregătiți de noi momente inedite

Începând cu ora 20:30, telespectatorii vor putea urmări o nouă ediție a emisiunii de talente de la Pro TV. Concurenții vor urca pe scenă în încercarea de a-i impresiona pe cei patru jurați și de a obține, astfel, DA-urile pentru a merge mai departe.

ADVERTISEMENT

Andra, Andi Moisescu, Mihai Bobonete și Dragoș Bucur așteaptă să vadă cu ce momente au venit concurenții de data aceasta. La rândul lor, Smiley și Pavel Bartoș îi vor încuraja pe concurenți din culise, ca de obicei.

Una dintre concurentele din această seară vine din Neamț și vrea să le transmită juraților “dorul de copilăria mea, de vremurile simple și plăcute”. Viața femeii nu a fost una ușoară, dar este foarte fericită atunci când se ocupă de curte și de pământul ei.

ADVERTISEMENT

“E multă muncă, dar simt o satisfacție mare”. Concurenta își dorește ca jurații și publicul să simtă dorul ei, în ediția din această seară, în care vom afla cu ce moment se va prezenta pe scenă.

De asemenea, tot în episodul de vineri seară, jurații vor vedea prestația unei concurente care a fost născută și crescută în Germania, având rădăcini românești. Aceasta urcă pe scenă și speră să fie pe placul celor care o urmăresc din fața micilor ecrane.

ADVERTISEMENT

Concurenta a mai participat și la o altă emisiune în trecut, dar acum vrea să impresioneze și publicul din România. Are doar 11 ani, iar Andra a fost cu adevărat impresionată de momentul ei.

Îndrăgita interpretă a ținut să-i transmită tinerei concurente din această seară că “drumul tău e scris deja”. “Este o surpriză totală”, completează și Andi Moisescu, conform Pro TV.

ADVERTISEMENT

Telespectatorii vor vedea și un moment incredibil pe care l-a pregătit un muzician. Numărul său “depășește orice imaginație”. Noua ediție Românii au talent poate fi urmărită la Pro TV în această seară, 10 februarie, începând cu ora 20:30.

ADVERTISEMENT