Life

Românii au talent, 22 martie 2024. Ce se întâmplă în show-ul de la Pro TV

Românii au talent, 22 martie 2024. Ce se întâmplă în noua ediție a show-ului de la Pro TV. Surprize pentru telespectatori.
22.03.2024 | 18:52
Romanii au talent 22 martie 2024 Ce se intampla in showul de la Pro TV
Românii au talent, ediția din 22 martie 2024. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Românii au talent revine cu o nouă ediție vineri, 22 martie 2024. Pe scenă vor urca atât artiști aflați la început de drum, cât și profesioniști. Jurații vor vedea mai multe talente în această seară.

Românii au talent, ediția din 22 martie 2024. Numere inedite în show-ul de la Pro TV

În această seară, de la 20:30, pe scena de la Românii au talent vor urca noi concurenți dornici să facă senzație în fața celor patru jurați. Andra, Andi Moisescu, Mihai Bobonete și Dragoș Bucur vor vedea noi diverse talente, printre care și un tânăr dansator.

ADVERTISEMENT

Acesta s-a născut în România, dar trăiește în Italia, și a venit la emisiunea de talente de la Pro TV cu emoții mari. Adolescentul a pregătit un moment cu care speră să-i impresioneze pe jurați.

“M-am născut în România, acum trăiesc în Italia. Sunt emoționat pentru că nu am fost niciodată pe o scenă ca asta, o scenă cu camere. Am pregătit momentul ăsta doar pentru Românii au talent”, spune concurentul în vârstă de 16 ani, dornic să le arate juraților numărul său de dans.

ADVERTISEMENT

Tot în această seară, jurații vor avea ocazia să vadă o altă adolescentă care a pregătit, de asemenea, un număr inedit de dans. Aceasta are 15 ani și este campioană mondială la balet.

“De când eram mică, mi-a plăcut să dansez și am simțit o conexiune. De foarte multe ori, stau singură în sală, să-mi repet variațiile sau exercițiile, ca să văd ce nu este tocmai potrivit sau nu arată bine.

ADVERTISEMENT

Iubesc să dansez pentru public. O să mă concentrez să dau ce am eu mai bun și să ajungă emoția mea la public”, spunea ea înainte să urce pe scenă pentru a-și prezenta numărul, la Pro TV.

Ce alte numere mai pot fi văzute la Românii au talent

Un alt concurent care urcă pe scena de la Pro TV este din Călărași și cântă în centrul istoric din Roma la vioară. Concurentul a vorbit despre viața de artist de stradă, care nu este deloc una ușoară.

ADVERTISEMENT

“Sunt artist de stradă, cânt în centrul istoric al Romei. Nu-mi place deloc să cânt pe străzi deoarece ești expus factorilor climatici.

Nu este tot timpul cald și plăcut, este și foarte periculos. Am avut conflicte, altercații”, va spune el în ediția Românii au talent de vineri, 22 martie 2024.

Pe scena va urca și un artist în vârstă de 37 de ani, originar din Israel, care vrea să-i surprindă pe jurați cu un număr de hula hooping. Face acest lucru încă din copilărie și nu este prima dată când ajunge în România pentru a dansa.

Ediția cu numărul 7 a emisiunii poate fi urmărită la Pro TV, de la 20:30, sau pe Voyo. Telespectatorii vor avea ocazia să se bucure de numere inedite în această seară.

ADVERTISEMENT