Fotbal intern

Românii fac haz de necaz după eliminarea naţionalei: ”Nu poţi să pierzi finala EURO”

09.10.2020 | 08:27
Romanii fac haz de necaz dupa eliminarea nationalei Nu poti sa pierzi finala EURO
ADVERTISEMENT

Românii fac haz de necaz după ce echipa naţională a fost eliminată de Islanda în semifinalele barajului pentru EURO 2021.

Islanda a învins România, scor 2-1, și urmează să întâlnească Ungaria în deplasare pentru un loc la turneul final de vara viitoare.

ADVERTISEMENT

Selecționerul Mirel Rădoi a recunoscut la finalul întâlnirii că reprezentativa noastră nu ar fi meritat să se califice după modul în care a evoluat la Reykjavik.

Eliminarea naționalei, comentată ironic de fanii români

Jocul modest și eliminarea naționalei după înfrângerea din Islanda au fost comentate ironic de fanii români pe rețelele de socializare. Suporterii au trecut peste această deazăgire în stil pur românesc făcând haz de necaz.

ADVERTISEMENT

Românii eliminare naţională

”Nu poți să pierzi finala EURO dacă pierzi cu Islanda”, a scris un fan al ”tricolorilor, în timp ce un altul a postat o fotografie dintr-un film inspirat din istoria vikingilor în care este înfățișată o luptă între doi bărbați la care a scris: ”Da’ ce-am făcut, boss?”

Românii eliminare naţională

”De ce Ionică din Liceenii a jucat pentru Islanda și nu pentru România”, a notat alt fan care a postat o fotografie cu căpitanul nordicilor, Aron Gunnarsson, care seamănă foarte mult cu actorul Mihai Constantin. ”În România toți se pricep la combibanții, numai fotbaliștii nu”, a scris altul.

ADVERTISEMENT

Românii eliminare naţională

”Stați liniștiți că batem în retur”, ”A zis Sigurdsson că ne lasă să câștigăm noi a doua repriză”, au fost alte comentarii, în timp ce un suporter a glumit pe seama situației create de pandemia de coronavirus. Acesta a postat o fotografie cu secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne Raed Arafat și a scris: ”Felicit echipa națională de fotbal că a ținut cont de sfaturile noastre de a sta acasă”.

Românii eliminare naţională

Confruntarea de la Reykjavik s-a încheiat 2-1 după un meci în care rămânem cu multe regrete și în care trebuie să recunoaștem că  am avut puține realizări, singurul șut pe spațiul porții fiind la faza penalty-ului.

ADVERTISEMENT

Rezultatul barajului cu Islanda nu are doar consecințe sportive, ci și financiare. Dezamăgirea ratării calificării este dublată și de cea a veștii legate de  câți bani pierde FRF după Islanda-România 2-1.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 2,28 este cota pentru „x în repriza a doua” la meciul Norvegia-România. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT