Life

Romanița Iovan recunoaște că l-a ajutat pe Irinel Columbeanu după ce a rămas fără nimic: „Îmi permit să fiu alături de toți prietenii mei”

Romanița Iovan recunoaște că l-a ajutat pe Irinel Columbeanu. Au fost un cuplu în trecut, dar acum îi leagă o prietenie de-o viață.
23.01.2023 | 13:29
Romanita Iovan recunoaste ca la ajutat pe Irinel Columbeanu dupa ce a ramas fara nimic Imi permit sa fiu alaturi de toti prietenii mei
Romanița Iovan recunoaște că l-a ajutat pe Irinel Columbeanu Foto Captură Kanal D
ADVERTISEMENT

Romanița Iovan recunoaște că l-a ajutat pe Irinel Columbeanu după ce a rămas fără nimic. Creatoarea de modă are o prietenie strânsă cu afaceristul de mai bine de 30 de ani.

Romanița Iovan recunoaște că l-a ajutat pe Irinel Columbeanu după ce a rămas fără nimic

Romanița Iovan a fost întrebată în cadrul emisiunii lui Denise Rifai dacă l-a ajutat pe Irinel Columbeanu, iar răspunsul său a fost afirmativ.

ADVERTISEMENT

Deși nu a vrut să dea prea multe detalii, creatoarea de modă a spus că își permite să își ajute toți prietenii, făcând în acest fel referirea la bani, mai ales după ce milionarul de la Izvorani a rămas fără nimic și s-a mutat într-un apartament dn vila sa.

Chiar și așa, Romanița Iovan a spus că aceste detalii trebuie să rămână între prieteni și nu vrea să „le expună pe tapet”.

ADVERTISEMENT

„Prietenia mea cu Columbeanu este și acum, există și apropo de ajutor, oricând are nevoie de mine, Irinel știe că poate să apeleze. Lucrurile acestea cred că mai bine rămân personale, decât să le pui pe tapet.

Nu am făcut pentru relația noastră un tablou ca eu să fiu cea mai bună femeie și umană, perfectă.

ADVERTISEMENT

Sunt în situația în care îmi permit să fiu alături de toți prietenii mei, iar din punctul acesta de vedere, Columbeanu rămâne un prieten foarte bun”, a mărturisit Romanița Iovan, la Kanal D.

Mai mult decât atât, Romanița Iovan a spus că fostul soț al Monicăi Gabor i-a cerut ajutorul și nu a ezitat să i-l acorde.

ADVERTISEMENT

“Da, mi-a cerut ajutorul și eu i l-am dat”, a spus Romanița Iovan, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Romanița Iovan și Irinel Columbeanu au fost împreună

Puțini își mai amintesc faptul că Romanița Iovan și Irinel Columbeanu au fost împreună. Totul se întâmpla la începutul anilor 2000, iar presa era cu ochii pe ei.

Chiar dacă atunci s-a spus că Romanița Iovan îi voia doar bani, vedeta a spus că la acel moment Irinel Columbeanu nu făcuse avere.

Irinel Columbeanu are multe probleme financiare acum și chiar stă cu chirie într-un apartament din București.

ADVERTISEMENT