Life

Romanița Iovan, dezvăluiri despre relația cu Irinel Columbeanu. S-au iubit vreme de 10 ani

Romanița Iovan (57 de ani) și Irinel Columbeanu (64 de ani) au format un cuplu în urmă cu 25 de ani, creatoarea de modă precizând în ce relații este acum cu fostul milionar în euro.
25.11.2021 | 23:35
Romanita Iovan dezvaluiri despre relatia cu Irinel Columbeanu Sau iubit vreme de 10 ani
Romanița Iovan, mărturie despre relația cu Irinel Columbeanu. În ce relații au rămas după despărțire. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Creatoarea de modă și afaceristul s-au cunoscut înainte de Revoluție. Designerul era un manechin foarte apreciat, în timp ce fostul milionar se învârtea în cercuri bune datorită tatălui, care era șef de protocol la Guvern.

Romanița Iovan avea să fie prima iubită celebră a lui Irinel Columbeanu. Povestea lor de dragoste s-a consumat departe de ochii lumii, dovadă că nu există nicio imagine în care să apară împreună, deși s-au iubit vreme de 10 ani.

ADVERTISEMENT

Legătura amoroasă avea să se încheie în anul 1996, designerul dezvăluind că relația cu fostul iubit s-a transformat într-una foarte frumoasă, de prietenie. Vedeta îi sare mereu în ajutor fostului soț al Monicăi Gabor.

Romanița Iovan, mărturie despre relația cu Irinel Columbeanu. În ce relații au rămas după despărțire

Numai cuvinte de laudă are creatoarea de modă pentru Irinel Columbeanu, care este mai mare decât ea cu 7 ani. Șatena îi este aproape constant fostului milionar în euro, semn că s-au despărțit în cei mai buni termeni.

ADVERTISEMENT

„Relația noastră a fost foarte frumoasă și s-a transformat într-o relație foarte frumoasă de prietenie care durează și acum, în zilele noastre. Am fost alături de el oricând și oricum.

Și el la fel, indiferent prin ce am trecut fiecare. Pot spune că, de multe ori, relația de prietenie este mult mai frumoasă decât o relație de iubire”, a declarat Romanița Iovan, în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Romanița Iovan, adevărul despre legătura cu Irinel Columbeanu

Fosta soție a lui Adrian Iovan a dezmințit zvonurile conform cărora ar fi fost susținută financiar de fostul partener de viață. În plus, creatoarea de modă a subliniat faptul că s-a ridicat pe propriile picioare înaintea lui Irinel Columbeanu.

Amândoi au pornit de la zero, însă Romanița Iovan a investit prima în domeniul imobiliar. La 26 de ani și-a deschis casa de modă, iar în momentul de față este un nume foarte cunoscut în această industrie.

ADVERTISEMENT

„Nimeni nu are o poză cu noi (n.red cu ea și cu Irinel Columbeanu). Toţi vorbesc din auzite. Nu ar fi fost nimic rău ca el să-mi fi asigurat protecţia financiară, dar Irinel Columbeanu, când era iubitul meu, nu avea nimic.

Nici casa, nici maşinile pe care le are acum, nici banii din conturi. Amândoi am pornit de la zero. După Revoluţie, şi-a cumpărat tot o maşină inferioară, după Oltcit-ul de dinainte.

Stătea cu chirie, la ICRAL. Importurile de papucei (n.r. prima afacere a Romaniţei a fost cu espadrile aduse din China) le-am garantat cu imobilele alor mei, el nu s-a amestecat în business-ul meu. Atunci când eu construiam, noi nu mai eram de mult împreună.

Ca să nu mai zic că am fost înaintea lui în domeniul imobiliar. El a cumpărat în Piaţa Victoriei, dar eu am construit de la zero”, mărturisea în urmă cu ceva vreme Romanița Iovan, notează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT