Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Românul prezent pe stadion la ultimele meciuri din Champions League ale lui Real și Atletico Madrid: „Guardiola inventează mereu ceva”

Ioan Andone a fost prezent pe stadion la ultimele meciuri din Champions League. Fostul antrenor a fost încântat de partidele Real - Manchester City și Atletico Madrid - Dortmund.
16.04.2024 | 15:15
Romanul prezent pe stadion la ultimele meciuri din Champions League ale lui Real si Atletico Madrid Guardiola inventeaza mereu ceva
Românul prezent la două meciuri din Champions League. Sursa Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Ioan Andone este românul care a fost prezent la două meciuri din Champions League săptămâna aceasta și a fost impresionat de ceea ce a văzut. Fostul antrenor a făcut parte dintre norocoșii care au văzut pe viu 9 goluri în două partide extraordinare.

Românul prezent pe stadion la ultimele meciuri din Champions League ale lui Real și Atletico Madrid: „Guardiola inventează mereu ceva”

Ioan Andone a fost fericitul posesor al biletelor care l-au dus la cele mai tari meciuri din Champions League. Fostul antrenor a fost prezent la Real Madrid – Manchester City și Atletico Madrid – Borussia Dortmund.

ADVERTISEMENT

“Da, am fost la ambele meciuri. Am fost fericitul posesor al biletelor și am văzut 9 goluri, nu mă așteptam. Ce calitate. Mai ales Real și City care au o calitate fantastică. Jucători de excepție care au jucat numai pe atac.

Ce să zic, spectacol. Păcat că nu a fost asta finala. Cred eu că finalele acum sunt mai urâte, nu sunt spectaculoase. Cred că antrenorii și jucătorii sunt de o așa calitate, că se mai gândesc să ofere și ceva spectacol spectatorilor, nu doar să câștige acel meci.

ADVERTISEMENT

Bernabeul era aproape terminat, undeva la 90-95% gata. Anul trecut era mai incomod, pentru că erau macarale, acum e altceva”, a povestit Ioan Andone, la FANATIK SUPERLIGA.

Predicția lui Ioan Andone: “Ei câștigă Champions League”

Fostul antrenor a văzut 9 goluri în cele două seri, toate excepționale. Ioan Andone a fost impresionat de ceea ce a văzut pe Bernabeu și de formația antrenată de Pep Guardiola, pe care o vede din nou luând marele trofeu.

ADVERTISEMENT

“Așa cred și eu că una dintre ele două va câștiga Champions League. Eu cred că City va câștiga, Nu e ușor în fața lui Real, dar în ultimii ani, Manchester City a câștigat pe teren propriu. Și anul acesta tot pe City o văd. 

Au echipă foarte bună, dar și un antrenor foarte bun. Nu vezi echipa asta jucând șablon, pentru că Pep tot timpul inventează ceva.

ADVERTISEMENT

Introduce fundașii laterali în construcție prin centru. Vezi un fundaș central care e al doilea vârf sau în spatele vârfului. E incredibil ce poți să vezi.

Am jucat și eu atâția ani fundaș central. Niciun antrenor nu mi-a cerut mie să urc atât. E altceva acolo. Din tribună le vezi mult mai bine decât de pe bancă. A fost altceva făță de Atletico Madrid și Borussia Dortmund. 

Atletico e o echipă muncitoare care se bate pentru fiecare minge, obstrucționează, mai oprește jocul. Păcat de ei, își asigurau locul în semifinale. Erau aproape de 3-0, dar s-a terminat 2-1. Acum nu mai poți să știi ce se întâmplă. Se joacă sigur”, a mai spus Ioan Andone, la FANATIK SUPERLIGA.

Ioan Andone a fost la meciurile din Champions League

ADVERTISEMENT
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas:...
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas: „Am impus sistarea de urgenţă a lucrărilor“
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Planul lui Juraj Cintula de a-l asasina pe Robert Fico s-ar fi născut imediat...
Planul lui Juraj Cintula de a-l asasina pe Robert Fico s-ar fi născut imediat după alegeri. Urmează 24 de ore critice pentru premierul slovac
Lovitura de milioane de euro dată de afaceristul de doar 28 de ani...
Lovitura de milioane de euro dată de afaceristul de doar 28 de ani care a părăsit definitiv SUA pentru România: E un exemplu
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la...
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la cuțite! Câștigătorul a spus tot adevărul, după plecarea celor trei chefi: „Se vede că...„
Se SCHIMBĂ TOTUL privind PENSIILE! ANUNȚUL Ministerului Muncii
Se SCHIMBĂ TOTUL privind PENSIILE! ANUNȚUL Ministerului Muncii
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al...
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al Simonei Halep. Imagini fabuloase cu cei doi
Ștefan Bănică Jr., în culmea fericirii. Fiul cel mic a împlinit 5 ani
Ștefan Bănică Jr., în culmea fericirii. Fiul cel mic a împlinit 5 ani
Răzvan Simion s-a pocăit! Decizia incredibilă luată la 43 de ani! ''Fac tot...
Răzvan Simion s-a pocăit! Decizia incredibilă luată la 43 de ani! ''Fac tot felul de terapii interesante''
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac...
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac Robert Fico
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților