Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Mutu distruge visul de Champions League al lui Gigi Becali: „Nici cu 3 jucători de 10 milioane nu intri în grupe!”

Adrian Mutu, fostul antrenor al celor de la CFR Cluj, nu crede că noul FCSB al lui Gigi Becali va putea ajunge în Liga Campionilor.
12.04.2024 | 11:00
Mutu distruge visul de Champions League al lui Gigi Becali Nici cu 3 jucatori de 10 milioane nu intri in grupe
Mutu distruge visul de Champions League al lui Gigi Becali: „Nici cu 3 jucători de 10 milioane nu intri în grupe!”. Sursa foto: Fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Adrian Mutu, fostul antrenor al celor de la CFR Cluj, care și-a dat demisia după meciul pierdut cu 4-0 în fața celor de la Corvinul Hunedoara, a declarat la FANTIK SUPERLIGA, emisiune care este live în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, că Gigi Becali nu are nicio șansă la grupele Ligii Campionilor.

Adrian Mutu nu crede în șansele FCSB-ului de a ajunge în grupele din Champions League: „Noi avem preliminarii peste preliminarii”

„Briliantul a declarat la FANATIK SUPERLGIA, emisiune care este live pe site-ul FANATIK.RO, că nu vede cum ar putea FCSB să ajungă în grupele Champions League, chiar și cu jucătorii pe care patronul din Pipera vrea să-i aducă din vară.

ADVERTISEMENT

„De ce ar veni atacantul din Portugalia, de care zicea Gigi? De ce ar veni la noi dacă nu avem o echipă calificată direct în grupe? Mă duc în România dacă am o scena importantă, care mă duce direct în grupele Europa League, nu vorbim de Liga Campionilor, mă duc direct în grupele Europa League și acolo mă vede cineva.

Noi avem preliminarii peste preliminarii, este foarte greu să ieșim din asta și să ajungem într-o grupă. De ce ar veni un jucător când nu are o scenă europeană garantată? Bine, dacă dă Gigi 5 milioane pe el și îi face un salariu de 80.000 euro pe lună, probabil că vine. Gândește-te că Qarabag, echipă care joacă ani de ani în grupe, ba mai mult, anul ăsta chiar a și ieșit din grupe, dar a fost eliminată de Leverkusen, singura echipă care nu a pierdut meci sezonul ăsta.

ADVERTISEMENT

Uita-te la Qarabag, vinde cu 5 milioane de euro jucători din Portugalia, Brazilia, jucători tineri, în general, pe care-i formează în doi-trei ani. Dar revenim, când ei aleg să se ducă la Qarabag, aleg pentru că știu că au ceva garantat. Știu că vor câștiga un campionat, pentru că pe Qarabag nu-i batem nimeni de 10 ani. Au jucători importanți care au făcut performanță. Ori pentru bani, că plătesc de la 50.000 de euro pe lună. Sunt niște lucruri acolo”, a declarat Adrian Mutu la FANATIK SUPERLIGA.

Adrian Mutu: „FCSB nu ajunge în grupele Champions League nici cu 3 jucători de 10 milioane de euro!”

Tehnicianul, care a mai antrenat în trecut și la Rapid București, e de părere că nici cu 3 jucători de 10 milioane de euro, echipa lui Gigi Becali, FCSB, nu are cum să intre în grupele Champions League din cauza nivelului ridicat pe care îl au echipele din preliminarii.

ADVERTISEMENT

„FCSB ca să intre în preliminarii și aici nu vorbim de Liga Campionilor că mi se pare imposibil, chiar dacă cumpără Gigi 3 jucători cu 10 milioane, tot nu intră în grupe! Nu îți garantează alea 30 de milioane că tu vei câștiga play-off-ul pentru că acolo sunt echipe puternice, dai de Arsenal, ce faci? Pierzi din start 30 de milioane.

Mai bine, ăștia 30 de milioane, îi ține și mai bagă 30 în decembrie. Îți aduci 6 jucători valoroși și poate sezonul viitor faci ceva, dar niciodată în Liga Campionilor. Ca să faci o echipă de Liga Campionilor din 60 de milioane, trebuie să ai un noroc chior ca cei 6 jucători pe care-i cumperi să fie toți buni. Că una e când cumperi la 200-300 de mii un jucător, alta e când dai 10 milioane.

ADVERTISEMENT

Câte transferuri au fost reușite pentru Gigi Becali? Foarte puține și nu a dat milioane pe ei. Păi ia să arunce 2-3 milioane pe un jucător și să nu joace? Înnebunești când vezi. Eu cred că o echipă în genul lui FCSB, trebuie formată puțin, câțiva ani, ca să ataci Europa League, că în Champions League nu cred că mai intră vreo echipă, decât dacă se investește 50 de milioane pe an”, a mai declarat Adrian Mutu la FANATIK SUPERLIGA.

„Nici cu 3 jucători de 10 milioane nu intri în grupe!”

ADVERTISEMENT