Life

Romică Țociu, gest înduioșător pentru mama sa, ajunsă la 83 de ani. ”Mă bucur că o am lângă mine”

Romică Țociu, moment emoționant alături de mama sa, în vârstă de 83 de ani. Declarația făcută de cunoscutul actor român.
31.03.2024 | 22:09
Romica Tociu gest induiosator pentru mama sa ajunsa la 83 de ani Ma bucur ca o am langa mine
Romică Țociu, moment emoționant alături de mama sa, în vârstă de 83 de ani. Declarația făcută de cunoscutul actor român. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Romică Țociu, gest înduioșător pentru mama sa, ajunsă la 83 de ani. Concurentul de la Te cunosc de undeva este recunoscător că o are alături pe femeia care i-a dat viață și pe care a aniversat-o în noiembrie 2023.

Romică Țociu, moment emoționant alături de mama sa, în vârstă de 83 de ani. Declarația făcută de cunoscutul actor român

Romică Țociu a împărtășit cu fanii de pe social media un moment emoționant alături de mama sa, în vârstă de 83 de ani. Declarația făcută de cunoscutul actor român despre figura maternă cu care are o relație specială.

ADVERTISEMENT

Vedeta de la Antena 1 are numai cuvinte de laudă pentru cea care i-a dat viață, fiind recunoscător că în prezent poate să-i gătească. Într-o filmare recentă artistul le-a arătat tuturor cum a pregătit supa de legume pentru mama sa.

„Sunt tare fericit! A venit mama la mine și tare mă bucur că o am lângă mine și acum pot să îi gătesc eu”, a scris fostul concurent de la America Express la descrierea videoclipului postat pe Instagram.

ADVERTISEMENT

„Super”, spune mama lui Romică Țociu în filmarea de pe social media. Participantul de la Te cunosc de undeva încheie clipul cu o declarație emoționantă pentru femeie. „Te iubesc!”, adaugă actorul în final. Filmarea a adunat peste 3.600 de like-uri de la oameni de pretutindeni.

Romică Țociu, dezvăluiri despre relația cu mama sa

Romică Țociu a făcut mai multe dezvăluiri despre relația cu mama sa despre care spune că a fost extrem de dură atunci când era copil. Actorul îi respectă femeii o dorință mare, motiv pentru care aceasta încă locuiește la Craiova.

ADVERTISEMENT

„Cel mai frumos lucru este că mama trăiește. Mama mi-a spus să n-o iau din Craiova, acolo sunt toate amintirile ei, toate rudele care încă mai trăiesc. Mă bucur că e sănătoasă.

Mama a fost foarte dură cu mine. Eram încă puști și obișnuiam să mai ies cu fete, dar ea venea după mine țipând să mă duc acasă. Dacă făceam vreo prostie la liceu, care era aproape de spitalul mamei, venea într-un suflet la liceu. 

ADVERTISEMENT

Cred că mama ar fi vrut să mă iubească mai mult sau să-mi arate mai mult decât a reușit, dar vremurile erau destul de grele”, a mărturisit în urmă cu 3 ani Romică Țociu în emisiunea Cultour, de la Happy Channel, scrie dcnews.ro.

ADVERTISEMENT