Life

Rona Hartner, informații noi despre divorțul de Herve: ”Am ieșit dintr-o relație captivă”

Rona Hartner și Herve Camilleri s-au despărțit după un mariaj care a durat un an și jumătate, artista dezvăluind acum în ce relații mai este cu fostul soț.
11.10.2021 | 17:32
Rona Hartner informatii noi despre divortul de Herve Am iesit dintro relatie captiva
ADVERTISEMENT

Cântăreața a oferit noi informații despre fostul partener de viață de care s-a separat în urmă cu numai câteva luni. Actrița explică de ce a ajuns să divorțeze.

Rona Hartner nu traversează o perioadă tocmai bună și spune că simte nevoia să discute cu fostul soț, dar acesta o ține la distanță și nu caută o apropiere.

ADVERTISEMENT

Pe de cealaltă parte, vedeta are mai mult timp pentru proiectele sale, precizând că este disponibilă oricând pentru a avansa în carieră.

Rona Hartner, detalii despre divorțul de Herve. În ce relații este artista cu fostul soț

Rona Hartner a ieșit dintr-o relație captivă, asta pentru că fostul soț, Herve, nu prea își încheiase socotelile cu soția de dinainte de care era în continuare legat sufletește.

ADVERTISEMENT

În momentul de față totul este schimbat în viața actriței, care a divorțat în cei mai frumoși termeni de fostul partener de viață, cu care a rămas prietenă într-o oarecare măsură.

„Am reluat ce aveam nevoie să fac în viața mea. Înainte de toate, m-am reconcentrat pe ceea ce-mi place să fac cel mai mult în viață, adică să-i ajut pe alții.

ADVERTISEMENT

Am ieșit dintr-un fel de relație captivă în care totul se închidea asupra cuplului. Se schimbă totul, pentru că, nemaiavând probleme eu, sunt din nou disponibilă pentru ceilalți.

Sunt disponibilă pentru proiecte. Asta s-a schimbat acum, sunt mai disponibilă”, a dezvăluit Rona Hartner pentru cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Care este acum relația dintre Rona Hartner și fostul soț

„Cu fostul soț sunt într-o relație distantă, am încercat să mă apropii de el, să vorbim puțin pe plajă. Dar nu a vrut să discute.

Respect faptul că vrea această distanță. Am multe să-i mai spun, să-i mai povestesc, dar mă abțin și eu să scriu scrisori și chestii pentru că are nevoie și el să se reconstruiască.

Suntem la o distanță identică unul de celălalt. E mai bine și mai sănătos”, a mai spus Rona Hartner, mai arată sursa menționată.

Cântăreața a rămas în casa pe care o deţine pe Coasta de Azur, în timp ce Herve și-a luat toate lucrurile pe care și le-a dorit. Partajul a fost unul corect pentru ambii parteneri, cei doi reglându-se și cu banii din conturi.

ADVERTISEMENT