Life

Rona Hartner, luptă în instanță pentru moștenirea tatălui înainte de moarte. Ultimele două săptămâni din viață au fost grele

Rona Hartner, luptă în instanță pentru moștenirea tatălui său. Artista s-a luptat până la moarte să rezolve această situație.
02.12.2023 | 22:33
Rona Hartner lupta in instanta pentru mostenirea tatalui inainte de moarte Ultimele doua saptamani din viata au fost grele
Rona Hartner, luptă în instanță pentru moștenirea tatălui. Foto Kanal d
ADVERTISEMENT

Rona Hartner a dus o luptă în instanță pentru moștenirea tatălui său. Vedeta a avut două săptămâni de viață grele. Acestea au fost și ultimele din viața sa.

Rona Hartner, luptă în instanță pentru moștenirea tatălui. Vedeta s-a luptat până înainte de moarte

Rona Hartner ducea o luptă grea cu Primăria Capitalei, pentru o moștenire a tatălui său. Bărbatul a decedat în anul 2016 și cei trei copii ai săi au continuat lupta pe carea început-o acesta.

ADVERTISEMENT

Florin Niculae Hartner, tatăl artistei, s-a luptat cu primăria în tot timpul vieții sale, dar nu a reușit nimic. Acesta a încercat din 1999 să își facă dreptate, fără succes însă până în 2016, la moartea lui.

Bărbatul deținea un imobil care i-a fost luat abuziv în 1989 și acum a încercat să obțină o sumă de bani echitabilă pentru imobilul respectiv, conform Cancan.

ADVERTISEMENT

Ce s-a întâmplat cu moștenirea Ronei Hartner

Copiii săi au încercat să rezolve probleme după moartea tatălui. În 2019, Rona Hartner și frații ei au solicitat în instanță Primăria Capitalei. Instanța le-a dat dreptate fraților Hartner în 2021, dar Primăria Capitalei tot nu a făcut niciun pas pentru a stabili dreptatea.

Chiar dacă instanța a stabilit că Primăria București a depășit termenul de 36 de luni pentru soluționarea cererii în mod nejustificat, tot nu s-a rezolvat nimic.

ADVERTISEMENT

Rona Hartner a decis să dea din nou în judecată Primăria Capitalei în cazul moștenirii tatălui său. Astfel, în acest an vedeta a ajuns din nou în instanță.

Artista a cerut să primească câte 1000 de lei pentru fiecare zi de penalizare până când va primi o soluție în cazul moștenirii tale. Cu două săptămâni înainte ca artista să moară ea a primit o veste dură: instanța i-a respins cererea și de această dată.

ADVERTISEMENT

Rona Hartner a murit așadar cu sufletul greu că nu a putut rezolva această situație în ceea ce privește moștenirea tatălui său. De acest demers se vor ocupa în continuare cei doi frați ai săi.

ADVERTISEMENT
Tags: