Life

Rona Hartner, luptă în instanță pentru moștenirea tatălui înainte de moarte. Ultimele două săptămâni din viață au fost grele

Rona Hartner, luptă în instanță pentru moștenirea tatălui său. Artista s-a luptat până la moarte să rezolve această situație.
02.12.2023 | 22:33
Rona Hartner lupta in instanta pentru mostenirea tatalui inainte de moarte Ultimele doua saptamani din viata au fost grele
Rona Hartner, luptă în instanță pentru moștenirea tatălui. Foto Kanal d
ADVERTISEMENT

Rona Hartner a dus o luptă în instanță pentru moștenirea tatălui său. Vedeta a avut două săptămâni de viață grele. Acestea au fost și ultimele din viața sa.

Rona Hartner, luptă în instanță pentru moștenirea tatălui. Vedeta s-a luptat până înainte de moarte

Rona Hartner ducea o luptă grea cu Primăria Capitalei, pentru o moștenire a tatălui său. Bărbatul a decedat în anul 2016 și cei trei copii ai săi au continuat lupta pe carea început-o acesta.

ADVERTISEMENT

Florin Niculae Hartner, tatăl artistei, s-a luptat cu primăria în tot timpul vieții sale, dar nu a reușit nimic. Acesta a încercat din 1999 să își facă dreptate, fără succes însă până în 2016, la moartea lui.

Bărbatul deținea un imobil care i-a fost luat abuziv în 1989 și acum a încercat să obțină o sumă de bani echitabilă pentru imobilul respectiv, conform Cancan.

ADVERTISEMENT

Ce s-a întâmplat cu moștenirea Ronei Hartner

Copiii săi au încercat să rezolve probleme după moartea tatălui. În 2019, Rona Hartner și frații ei au solicitat în instanță Primăria Capitalei. Instanța le-a dat dreptate fraților Hartner în 2021, dar Primăria Capitalei tot nu a făcut niciun pas pentru a stabili dreptatea.

Chiar dacă instanța a stabilit că Primăria București a depășit termenul de 36 de luni pentru soluționarea cererii în mod nejustificat, tot nu s-a rezolvat nimic.

ADVERTISEMENT

Rona Hartner a decis să dea din nou în judecată Primăria Capitalei în cazul moștenirii tatălui său. Astfel, în acest an vedeta a ajuns din nou în instanță.

Artista a cerut să primească câte 1000 de lei pentru fiecare zi de penalizare până când va primi o soluție în cazul moștenirii tale. Cu două săptămâni înainte ca artista să moară ea a primit o veste dură: instanța i-a respins cererea și de această dată.

ADVERTISEMENT

Rona Hartner a murit așadar cu sufletul greu că nu a putut rezolva această situație în ceea ce privește moștenirea tatălui său. De acest demers se vor ocupa în continuare cei doi frați ai săi.

ADVERTISEMENT
Tags:
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de...
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de la FC Brașov: „A înșela înseamnă să fii cu sufletul în altă direcție”
"Măcar Roger și Serena s-au retras cu demnitate!" Rafael Nadal, "mitraliat" după ultima apariție: "E oribil! Rușine!"
„Este ceva ce nu i-am dori nimănui”. Doi soți, turiști în India, au...
„Este ceva ce nu i-am dori nimănui”. Doi soți, turiști în India, au avut parte de o experiență îngrozitoare
Fosta campioană europeană a României, pe lista AUR la europarlamentare » Campanie cu...
Fosta campioană europeană a României, pe lista AUR la europarlamentare » Campanie cu lacrimi lângă tribuna-fantomă de 5 milioane € din București
După 4 ani, amenzile pentru deranjarea vecinilor vor fi DUBLATE. Sancțiuni duble și...
După 4 ani, amenzile pentru deranjarea vecinilor vor fi DUBLATE. Sancțiuni duble și pentru anumiți comercianți
"Câinele s-a oprit, a înţepenit. În faţa lui era o vietate care umbla în patru labe". O femeie care se crede pisică, apariţie şocantă într-un parc din Arad
Românul de 91 de ani care a rezistat uraniului. „Am rămas 20 de...
Românul de 91 de ani care a rezistat uraniului. „Am rămas 20 de ani în mina secretă a sovieticilor” VIDEO
Ion Iliescu a împlinit 94 de ani. Interviu inedit: ”Nu am vrut ca...
Ion Iliescu a împlinit 94 de ani. Interviu inedit: ”Nu am vrut ca România să fie experimentul nord-coreean al lui Ceaușescu”
Gașca Zurli se destramă. Cine și-a anunțat retragerea
Gașca Zurli se destramă. Cine și-a anunțat retragerea
Va ninge în Capitală! Prognoza meteo pentru următoarele luni
Va ninge în Capitală! Prognoza meteo pentru următoarele luni
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Ce etnie avea, de fapt, Iisus Hristos! Foarte puțină lume știe asta. Cu...
Ce etnie avea, de fapt, Iisus Hristos! Foarte puțină lume știe asta. Cu toții am crezut altceva, însă adevărul este uimitor!
REPORTAJ. Dezastru ecologic finanțat cu 64 de milioane €, bani europeni, în județul...
REPORTAJ. Dezastru ecologic finanțat cu 64 de milioane €, bani europeni, în județul Suceava: un sat depopulat și un munte pierdut
Când va fi următorul cutremur devastator în România. Gheorghe Mărmureanu, anunțul care ne...
Când va fi următorul cutremur devastator în România. Gheorghe Mărmureanu, anunțul care ne dă fiori: „Sunt lucruri curioase cu Vrancea”