Life

Rona Hartner nu are liniște nici în lumea de dincolo! Ce a încercat să facă tatăl fiicei regretatei artiste

Rona Hartner nu are liniște nici după moarte! Rinda, sora regretatei artiste, face dezvăluiri neașteptate despre fostul soț al cântăreței.
04.02.2024 | 20:31
Rona Hartner nu are liniste nici in lumea de dincolo Ce a incercat sa faca tatal fiicei regretatei artiste
Sora cântăreței Rona Hartner, acuzații la adresa fostului soț al vedetei
ADVERTISEMENT

La două luni după ce Rona Hartner a fost condusă pe ultimul drum, Rinda, sora cântăreței răpuse de cancer, face dezvăluiri explozive. Se pare că problemele dintre familia artistei și tatăl Ritei, rămasă fără mamă, nu s-au rezolvat. Ba chiar, au atins un nou punct culminant!

Rinda, sora regretatei Rona Hartner, acuzații incredibile la adresa fostului ei cumnat

Noi detalii apar despre ce se întâmplă în familia Ronei Hartner după trecerea ei în neființă. Vedeta, care a făcut-o pe adolescenta ei, Rita, cu dansatorul Rocco Sedano, nu și-ar fi imaginat probabil niciodată ceea ce sora ei a povestit acum.

ADVERTISEMENT

Mai exact, Rinda a declarat că Rocco Sedano a fost extrem de nervos pentru că fata lui nu a vrut să locuiască împreună cu el. Susține că tatăl tinerei a amenințat-o că o va trimite într-un centru de plasament.

Sora cântăreței Rona Hartner spune că Rocco vrea să o aibă în grijă pe Rita pentru a încasa niște bani de la statul francez. E vorba despre o sumă pe care autoritățile o acordă părinților singuri pentru creșterea copiilor.

ADVERTISEMENT

Insistența cu care argentinianul vrea cu orice preț să fie alături de fiica ei este una cel puțin bizară pentru apropiații artistei. Apropiații spun că relația tată-fiică a fost una distantă mai mereu. Până la moartea vedetei, dansatorul nu s-a implicat în creșterea și educarea propriei sale copile.

„Fetei i-a fost frică sî nu se întâmple asta”

„A încercat să o ia pe fată cu el și de Crăciun, și de Anul Nou, dar fata nu a vrut. A stat doar de două ori la el”, a declarat Rinda, sora regretatei Rona Hartner, pentru gândul.ro.

ADVERTISEMENT

„I-a zis «Dacă nu vii la mine, te duc în familie de plasament». Fetei i-a fost frică să nu se întâmple asta. Agenția socială a zis că nu are cum să îi spună așa ceva, că nu este singură pe pământ.

De când a aflat că nu poate să o forțeze, este iar pierdut în zare, așa cum a fost 15 ani. Iar este dispărut. El era foarte boem. A rămas boem. Face în continuare cum făcea când era Rona”, a mai mărturisit Rinda, potrivit aceleiași surse.

ADVERTISEMENT